Flow 2019Ja näin Flow'n ja viime lauantain ystävien häiden myötä alkaa meidän kesä olla taputeltu. Ja siltä se myös tuntuu, kun ikkunasta katsoo ulos. Kellastuneet lehdet sekä sadekelit kertovat selkeästi, että kesälomat, sekä niihin liittyvät riennot jäävät taas hetkeksi taakse.

Itse olen ihmisenä sellainen, että en oikein osaa olla paikoillaan, ja aina pitäisi olla joku projekti päällä. Muutto ulkomaille, muutto takaisin Suomeen, kuukauden reissu siellä, ja toinen kuukauden reissu täällä. Jos kotona pitää olla, niin sitten vähintään käytetään se aika sisustusprojektiin.

Kesälomamme jälkeen kalenteri on ollut kovin täynnä kaiken maailman kissanristiäisiä, ja viimeisimpänä tosiaan olivat edellä mainitut häät, joita juhlimme viime viikonloppuna. Kokoajan on ollut tiedossa, että tuon viikonlopun jälkeen meidän taloudessa rauhoittuu hetkeksi.

Rauhoittumiseen on myös suuri syy, sillä poikaystäväni ja minun elämässä tapahtui pieni mutta suuri mullistus, josta tulen kertomaan teille todella pian, mutta nyt kerrankin ollaan vain kotona ja otetaan hetken aikaa ihan iisisti.

Myönnetään, että iisisti ottaminen, vaikka monella tavalla kuulostaa hyvältä, meinasi aiheuttaa minussa omanlaista stressireaktiota. Tällä hetkellä omassa elämässä tuntuu yleisesti kaikki olevan hyvin: työt pyyhkii mukavasti, parisuhde kukoistaa ja yleisesti voin hyvin. Treenitkin alkaneet taas rullaamaan pitkästä aikaa. Niin mikä ihmisessä sitten on, kun ei ole mitään stressattavaa, niin tämä aiheuttaa oman stressin? Oma elämäni on kuitenkin sen verta tapahtumarikasta, että ihan "tylsyyteen ja tasapaksuisuuteen" ei voi vedota. 

Kuitenkin, osasin repäistä itseni pois tästä mielletilasta, ennen kuin se kerkesi edes kunnolla alkaa. Nyt aion aidosti nauttia siitä, että kerrankin kaikki rullaa kivasti, ja että mulla on nyt hyvä näin. Aina ei tarvitse olla sitä "suurta" seuraavaa juttua heti nurkan takana, elämässä pitää oppia myös nauttimaan arjesta.

Enpä tiedä, välittyykö nämä ajatukseni yhtään tämän tekstin myötä, kuhan hieman vaan teki mieli höpistä asiasta :D*Flow pressi-liput saatu yhteistyönä*

Ja tosiaan, viikko sitten oli minun kesän ainoat festarit, eli Flow Festival! Oltiin tyttöjen kanssa suunniteltu viikonloppua jo alkukesästä asti. Olen perinteisesti jo monta vuotta mennyt useamman ystäväni kanssa Flow'hun, mutta tänä vuonna kyseiset henkilöt eivät päässeet mukaan festari-humuun, ja näin päädyin viettämään viikonloppua suurimmaksi osaksi Lindan, Natalian, ja Saran kanssa.

Perjantaina myös poikaystäväni tuli mukaan, ja pidimme meillä hieman huonomaineiset etkot, jossa jossain vaiheessa sain niinkin loistavan idean, kuin ottaa tequila-pullon esiin... Jos joku on meidät tytöt bonganneet alueelta, niin tämä selittänee suuresti meidän menoa. Ollaan naureskeltu, että perjantain ja lauantai tuntui siltä, että meillä olisi ollut nopeet-lasit päässä, ja ollaan menty aika lujaa. No, loppupeleissä meillä oli todella hauskaa, ja ottaen huomioon, että viimeksi olin kunnolla juhlimassa tasan vuosi sitten Ainon häissä, niin oli ehkä aikakin päästää vähän höyryjä ulos. 

Tänä vuonna festareilla ei oikeastaan ollut ketään artistia, jota odotin suuresti , mutta festareita rakastavana oli kiva pyöriä alueella ja fiilistellä musiikkia ja menoa. Paras keikka varmasti oli Robyn, joka jorattiin yhdessä Saran kanssa.

Sunnuntai meni kuitenkin jo huomattavasti rauhallisemmin, kun Saran kanssa mentiin huppareissa hengailemaan alueille, muiden skipatessa vedoten krapulaan. Itse jaksoin panostaa festaripukeutumiseen vain perjantaina, jolloin kävin myös Rapunzelilla laittamassa klipisit päähän ja he väkersivät minulle peikko-kampauksen. Launtaina laitoin päälle vanhan punaisen kukkamekon, ja sunnuntaina oltiinkin vaan farkuissa ja huppareissa, osasyynä myös sade. Sen verta mukavuudenhaluisia oltiin Saran kanssa, että emme jaksaneet ulkonäön takia paleltua alueella.

Näin kävi Lindan ruuille heti kun aluuelle päästiin lauantaina :D


Sellainen kesänloppu tällä kertaa, ja nyt kynttiläntuoksussa ja villasukissa kohti syksyä.


 


Got My Hair & Nails DidTiedättekö sen tunteen, kun keksitte haluavanne jonkun muutoksen ulkonäköönne, ja sen on tapahduttava heti? Jos ette, olette selkeästi helpompia, mutta myös onnekkaampia kuin minä :D Rakastan myös pitkää tukkaa, mutta valitettavasti luonnonkiharalla, jota myös vaihtelevasti tykkään lämpökäsitellä, tietyn pituuden saavutettua lopputulos ei ikinä ole kovinkaan fressi.

Nyt se taas iski, hiukseni kasvoivat kovaa vauhtia pitkäksi, mutta yhtäkkiä havahduin jälleen siihen, että latvat ovat kuivaa korppua, sekä hiukset eivät ole yhtään tuuheat, vaan muistuttavat ohenevaa rotanhäntää.Taisi olla viime viikon torstai, kun keksin haluavani pätkäistä ison palan tukkaa pois, ja Flow'n yli piti kestää, mutta onneksi sain varattua itselleni viime hetkellä ajan Rapunzel of Sweden liikkeeseen tänään. Ja aika paljonhan siitä Sarahin toimesta napsaistiin pois. Koska leikkuusta ei ole monta tuntia, en jotenkin ole vielä tottunut, niin vähän loppuen lopuksi itse vielä nähnyt lyhyempää leikkausta, mutta silti tykkään superisti.

Hiukset näyttää taas todella paljon tuuheemmilta ja ehdottomasti hyväkuntoisemmilta.Samalla, kun tukkaan halusin uudistusta, tein jotain muuta radikaalia! Muille tämä ehkä on todella mitätön, pieni asia, mutta minulle ei. Kynsissäni minulla on jo vuosia ollut yksi sama tyyli, eli nude. Jos joskus uskallan mukavuusalueeltani poistua, on se yleensä mustat tai viininpunaiset kynnet, mutta räikeät värit ovat olleet ehdoton ei.

Vaikka pukeutumisessa satunnaisesti tykkään kirkkaista väreistä, niin en olisi sellaista kuvitellut kynsiini haluavan, Mutta nyt yhtäkkiä vain keksin, että haluan keltaiset kynnet. En edes tiedä mistä idea lähti, ehkä olen jossain somen syövereissä jollakin tällaiset nähnyt ja ne ovat jääneet alitajuntaan kummittelemaan, mutta näiden myötä ulkonäössäni tapahtui parikin muuttujaa. Tunne on melkein kuin vasta-eronneella naisella, joka haluaa uudistua ulkonäöllisesti, mutta tässä tapauksessa kylläkin ihan vielä onnellisesti rakastuneita ollaan.

Kolme päivän Flow-viikonlopun jälkeen tällainen pieni hemmottelupäivä oli ihan tarpeen, kun piti herätä uusiksi henkiin.alustoppi Asos / paita & housut Zara / sormus täältä *mainoslinkki* / laukku vintage Chanel