Got My Hair & Nails DidTiedättekö sen tunteen, kun keksitte haluavanne jonkun muutoksen ulkonäköönne, ja sen on tapahduttava heti? Jos ette, olette selkeästi helpompia, mutta myös onnekkaampia kuin minä :D Rakastan myös pitkää tukkaa, mutta valitettavasti luonnonkiharalla, jota myös vaihtelevasti tykkään lämpökäsitellä, tietyn pituuden saavutettua lopputulos ei ikinä ole kovinkaan fressi.

Nyt se taas iski, hiukseni kasvoivat kovaa vauhtia pitkäksi, mutta yhtäkkiä havahduin jälleen siihen, että latvat ovat kuivaa korppua, sekä hiukset eivät ole yhtään tuuheat, vaan muistuttavat ohenevaa rotanhäntää.Taisi olla viime viikon torstai, kun keksin haluavani pätkäistä ison palan tukkaa pois, ja Flow'n yli piti kestää, mutta onneksi sain varattua itselleni viime hetkellä ajan Rapunzel of Sweden liikkeeseen tänään. Ja aika paljonhan siitä Sarahin toimesta napsaistiin pois. Koska leikkuusta ei ole monta tuntia, en jotenkin ole vielä tottunut, niin vähän loppuen lopuksi itse vielä nähnyt lyhyempää leikkausta, mutta silti tykkään superisti.

Hiukset näyttää taas todella paljon tuuheemmilta ja ehdottomasti hyväkuntoisemmilta.Samalla, kun tukkaan halusin uudistusta, tein jotain muuta radikaalia! Muille tämä ehkä on todella mitätön, pieni asia, mutta minulle ei. Kynsissäni minulla on jo vuosia ollut yksi sama tyyli, eli nude. Jos joskus uskallan mukavuusalueeltani poistua, on se yleensä mustat tai viininpunaiset kynnet, mutta räikeät värit ovat olleet ehdoton ei.

Vaikka pukeutumisessa satunnaisesti tykkään kirkkaista väreistä, niin en olisi sellaista kuvitellut kynsiini haluavan, Mutta nyt yhtäkkiä vain keksin, että haluan keltaiset kynnet. En edes tiedä mistä idea lähti, ehkä olen jossain somen syövereissä jollakin tällaiset nähnyt ja ne ovat jääneet alitajuntaan kummittelemaan, mutta näiden myötä ulkonäössäni tapahtui parikin muuttujaa. Tunne on melkein kuin vasta-eronneella naisella, joka haluaa uudistua ulkonäöllisesti, mutta tässä tapauksessa kylläkin ihan vielä onnellisesti rakastuneita ollaan.

Kolme päivän Flow-viikonlopun jälkeen tällainen pieni hemmottelupäivä oli ihan tarpeen, kun piti herätä uusiksi henkiin.alustoppi Asos / paita & housut Zara / sormus täältä *mainoslinkki* / laukku vintage Chanel


 

Responses to Got My Hair & Nails Did