Makkari Sneak PeekVaikka reissaaminen on ihanaa, on myös sieltä myös ihana palata kotiin. Tällä kertaa se oli poikkeuksellisen ihanaa, kun kotimme oli lähestulkoon valmis sisustusprojektissaan. Kuitenkin, makkaria emme saaneet ennen kesälomia valmiiksi, ja kuten kesän alussa arvelin, halusin saada kaiken valmiiksi ennen reissua, sillä projektin uudestaan aloittaminen olisi kaksi kertaa työläämpää. Nyt olemme kuitenkin löytäneet oikean henkilön tekemään viimeiset muutokset asuntoomme, mutta sitä ennen voisin näyttää myös meidän makuuhuoneesta pientä "sneak peek".

Tosiaan, makkarin keltaiset seinät ovat piinanneet minua siitä asti, kun aloin poikaystäväni kanssa seurustelemaan, ja niiden on lähdettävä. Uusi väri seiniin on suurinpiirtein valittu, nyt vaan pitäisi saada maalaus aikaiseksi. Saatoin myös hieman muokata keltaisuutta pois kuvista, todellisuudessa väri on paljon voimakkaampi luonnossa. Myös antiikkikaappini peili on edelleen rikki, ja se tulisi korjauttaa. Tällä hetkellä vaatteeni pilkottavat kaapin oven välistä.

Kuten meidän olohuone/ruokailutilassa, myös makuuhuoneessa on sekä uutta ja vanhaa.Ylläolevassa kuvassa näkyy antiikkiarkkuni, jota rakastan suuresti! Yksi parhaista facebook-kirppis löydöistä, ja ei olisi käynyt mielessäkään tätä myydä aikoinaan. Rajallisen säilytystilan myötä tämä arkku sekä suuri antiikkikaappini (myös nettikirppis löytö) ovat osoittautuneet myös loistavaksi säilytysratkaisuiksi niiden suuren koon takia.

Arkun päälle aion vielä hankkia suuren kasvin, todennäköisesti kaktuksen, kuhan seinien maalaus on ohi. 

Uusi pyöreä seinäpeili löytyi Cobellosta. Tämän tyyppistä olimme etsineet, mutta Cobellon valikoiman peilit olivat mieluisimmat, ja samalla ylivoimaisesti parhaimman hintaiset. Kaapin päällä on kolme vanhaa matkalaukkua, jotka ovat itse asiassa ostettu ystävältäni Ainolta. Heillä ne toimivat vuosia sitten yöpöytänä, ja kun hän oli ne myymässä, ilmoittauduin heti ostajaksi. Muistaakseni ne olivat saatu hänen tädiltä, tai joku vastaava? :DTämä lipasto tilattiin Jotexilta. Vaikka näin sivuilta, että ylin pinta on lasia, en aluksi tajunnut, että siitä kuitenkin näkyy läpi ensimmäisiin vetolaatikoihin. Ajattelin, että lasin alla on vielä puupinta, mutta itseasiassa tykästyin tähän yksityiskohtaan. Meillä kuitenkin oli tarkoituskin, että vetolaatikoihin laitetaan vaatteita, joten päädyimme laittamaan minun nättejä yksilöitä päällimäiseksi. Sama efekti ei välttämättä välittyisi, jos ylimmässä laatikossa olisi esimerkiksi toimistopapereita.

Allaolevassa kuvassa myös näkyy verho lipaston sivulla. Meillä on pieni erillinen vaatekomero tuossa nurkassa, johon on oviaukko, joka myös luonnollisesti on häirinnyt minua. Tietenkin tämäkin täytyi fiksaa, eli tilattiin Hemtexiltä sekä verhotanko, ja pellavaverho (molemmat saatu) peittämään poikaystäväni vaaterekki, sekä pesukoneemme.

Rakastan tuota delfiinikoristetta. Kuten olen kertonut, suurin osa sisustusesineistämme ovat muistoja matkoilta, ja tuo koriste löytyi Teneriffan ulkokirppikseltä parilla eurolla. Vaikka emme pääsisi sinne takaisin muuttamaan, niin Teneriffan delfiinit kulkevat matkassa mukana.

Nahkavati vanha / delfiinikoriste kirppislöytö Teneriffalta / koralli matkamuisto / pieni valokuvakehys vanha / lasipurkit vanhat L'occitane voidepurkki & Diptyque kynttilä / iso sininen & pieni kultainen korurasia Hemtex *saatu* / kultainen verkkokori Hemtex *saatu* / iso musta verkkokori ostettu Teneriffalta / ikkunalaudan elefanttivati Zara Home (vanha) / harmaa maljakko vanha / kultainen vati vanha / pellavaverho Hemtex *saatu*
Uusi sänky olisi vielä toiveena, mutta ei myöskään ykkösenä listalla. Kuitenkin, petivaate sekä lakana-tilanne oli aivan järkyttävä, joten suuri kiitos Hemtexille, kun hoiti meille nämäkin kuntoon. Sänkyymme tuli uusien peittojen sekä tyynyjen lisäksi myös suuremmat, leveät tyynyt, joihin tilasin valkoiset pellavatyynyliinat. Pellava on muutenkin lakanoissa lempparivaihtoehtoni, ja Hemtexillä näitä löytyy useassa sävyssä, joista meille valikoitiin harmaat. Tyynyissä myös valikoitiin eri koot, minun on pakko nukkua matalalla tyynyllä, kun poikaystäväni taas halusi korkeamman.

Hemtexiltä saatiin myös postauksen alussa näkyvät uudet muhkeat kylpytakit, jotka ovat olleet jo kovassa käytössä. Minun on aina pakko suihkusta päästä kääriytymään lämpimään, suureen kylpytakkiin, ja edellinen yksilö piti jättää jälkeen Teneriffalle, niin tämä uusi oli erittäin tervetullut. Uusille pyyhkeille oli myös kova tarve, ja tällä kertaa päädyimme Hemtexin vaaleanruskeisiin. Rakastan valkoisia pyyhkeitä, mutta todellisuus on, että nämä pysyvät meidän taloudessa siistimpänä pidempään (hello, itseruskettavat). Kuitenkin, näiden ruskeiden lisäksi, ostin Hemtexiltä pari suurta valkoista pyyhettä.

Sängyllä näkyvät etniset tyynyliinat ovat ostettu Singaporen Little India -kaupunginosasta, ja makkarin matto, joka oli ennen poikaystäväni olohuoneessa, hän on tilannut suoraan Marokosta vuosia sitten, eli aito berberimatto.  Anuashopin jättineulepeitto (saatu) myös lojuu sängyllämme.Pitäisi nyt yrittää repiä itseään niskasta ja nämä hoitaa nämä viimeiset, pienet asiat kuntoon. Myös yöpöytä on vielä löytämättä, mutta monia vaihtoehtoja olen kyyläillyt, ja uskon päätyväni kirppisostoksille sen suhteen. Yöpöydän lamppu on kuitenkin jo löytynyt, joka näkyikin edellisessä kotipostauksessa, sen väliaikaisessa paikassaan.

Emme tosiaan aio maalata seiniä itse, koemme että parisuhteelle sekä mielenterveydellemme on parempi tätä varten palkata ammattilainen. Sama henkilö pystyy kuitenkin samalla fiksaa myös kaapin, ja asentaa kaikki uudet kattolamppumme, mitä emme itse ilman välineitä ja tikapuita vaan pysty tekemään, niin maalaus menee samalla kerralla.

Ensimmäisen asuntopostauksen voitte lukea täältä.
 

Responses to Makkari Sneak Peek