4 x Reissussa mennyttä vikaanViikko takana lomaa, ja ihanan rennosti on kyllä mennyt! Tänään avasin taas läppäriä ja tein hieman töitä, ihan neljää viikkoa ei yrittäjänä mennä vastailematta sähköposteihin tai hoitamatta mitään. Samalla ajattelin ihan nopeasti väsätä pienen postauksen teille meidän reissun epäonnista.

Tämä ei todellakaan ole valitus-postaus, itse myös ollaan naurettu näille kömmähdyksille, ja ei olla annettu (ainakaan paljoa) hidastaa loma-menoa. Kuitenkin, jotenkin käsittämätöntä miten yhteen viikkoon ollaan onnistuttu nämä kaikki mahduttaa, niin ajattelin jakaa teille neljä asiaa, mitkä menneet tällä reissulla mönkään.
1) Yksi kadonnut kortti. Tästä kerroinkin teille jo uusimmalla videolla, mutta johonkin käsittämättömään väliin korttini on kadonnut, ja tietenkin tajusin sen lentokentän tiskillä juuri kun olimme lähdössä lomalle. Pienet paniikki-itkuthan siinä heti tuli, kun kuukaudeksi ollaan menossa matkaan ja ainut pankkikorttini ei edes ole mukana. Tiedän tasan, missä käytin sitä viimeksi, ja että esimerkiksi kotiin se ei jäänyt. Moni teistä laittoikin jo viestiä, että kannattaisi olla kaksi korttia. No oliskin, jos en olisi edellistä hukannut juuri myös. Minua hävettää tämä asia todella suuresti, mutta olen tunnetusti SURKEIN korttieni kanssa, ja käyn vuodessa läpi useamman. Olen muuten maailman järjestelmällisin ihminen, mutta joku on että pankkikorttien suhteen aivot sulaa. Tämä on asia, jonka kaikki ystäväni tietävät minusta ja minua alkaa näin kolmikymppisenä jo suunnattomasti nolottaa, mutta kuitenkin aina näin käy uudestaan. Noh, onneksi poikaystävällä on kaksi korttia, rahat vain hänen tilille ja niillä mennään. Kotiin tilaan uuden odottamaan reissusta paluuta.2) Miehen lennot. Me ajateltiin, että nyt ollaan näppäriä, ja lennetään Nizzaan eri lennoilla. Norskin lennoilla ei saa ottaa koiraa ruumaan, mutta heidän lennot Nizzaan maksoivat 220€ vähemmän kuin Finnairin, jotka lähtivät melkein samaan aikaan Norwegianin lentojen kanssa. Päätettiin, että mennään lentokentälle yhdessä, ja poikaystäväni hyppää edulliseen 90€ lentoon, ja minä saapuisin toisella lennolla Nizzaan perille häntä tunti myöhemmin Topin kanssa. Loppuen lopuksi istuskelin Nizzan kentällä odottaen miestäni, kun hänen lento ei mennyt ihan mutkitta.

Ensiksi he istuivat yli tunnin Helsinki-Vantaalla, kun eivät saaneet lupaa nousuun, ja näin olisi ollut minua jäljessä noin puolisen tuntia. Olisi ollut, jos koneen ei olisi tämän lisäksi täytynyt tehdä hätälaskua Berliiniin sairaskohtauksen takia. Onneksi kohtaus ei kuitenkaan ollut vakava, ja me pärjättiin Topin kanssa hyvin häntä odotellessa kentällä.3) Nizzan hotellihuone. Paljon matkustelleena tiedän kyllä, että booking.com ei aina anna realistista kuvaa huoneista, mutta nyt kyllä saavuttiin niin pieneen läävään, kun vihdoinkin kentältä hotelille päästiin. Olemme aivan varmoja, että kyseinen huone oli jonkinsorttinen ylijäämä, sillä  se ei vastannut nettisivujen kuvia ollenkaan. Kuitenkin, me ollaan sen verta rentoja ihmisinä, että pienet huoneet eivät haittaa, kunhan siellä on siistiä. Mutta, en ole koskaan yöpynyt huoneessa, jossa haisi niin pahalle kuin tuolla. Siellä oli selkeästi tupakoitu, ja hajua oltiin yritetty peittää, mutta pesuaineet vain pahesivat tunkkaista hajua. Vessan putket, ja varsinki jääkaappi olivat omaa luokkaansa. Kerran kun oltiin hetkeksi jääkaappi avattu, toisten ei sitä tehty. En vain pysty käsittää miten se pystyi tyhjänä haisemaan niin hirveälle, ja haju jäi oikein leijumaan huoneeseen kymmeneksi minuutiksi, vaikka tuuletusikkuna oli aivan sen vieressä :D4) Vatsatauti. Minulla on sääntö, että ei sushia ulkomailla. Tätä rikon lähestulkoon aina ulkomailla, ja vuorokauden ruokamyrkytyshän siitä tuli. Meidän muutenkin niin ihanan tuoksuisessa huoneessa olin sitten pöntöllä yhden aamun ja iltapäivän, kun molemmista päistä tuli purattua pahaa oloa. Oksentelu oli kylläkin hyvin luontevaa, kun samalla vessanpöntön putkista tuli hirvittävä homeen haju.Jotenkin kummasti ollaan kylläkin oltu vaan niin rennnossa loma-moodissa, että eipä olla edes vatsataudin tullessa kauheasti välitetty, vaan silloinkin vaan levättiin ja Netflix pyörimään. Sen verran pitkään täällä ollaan, että kerkee Ranskaa nähdä loppulomastakin, turha pienistä on alkaa stressaamaan. Loppu hyvin, kaikki hyvin.


 

Responses to 4 x Reissussa mennyttä vikaan