Mini-trip to Gothenburg


*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Foreverin kanssa*

Pari viikkoa sitten olin ensimmäistä kertaa Göteborgissa. Kevät teki kovasti tulojaan, ja vain parissa päivässä kerkesin ihastua kyseiseen kaupunkiin täysin, jos ehkä enemmän kuin Tukholmaan. Samantien tuli hinku varata uusi reissu kesäksi lomamielessä, sillä tällä kertaa olin yksin matkassa töiden takia. Minulle oli myös varattu huone Hotel Pigalle -hotellista, jonka kukkatapettisia huoneita olen jo useamman vuoden kuolannut instagramissa ruotsalaisten suosikkivaikuttajieni tileillä.
 


Instagramia seuraavat varmasti huomasivatkin, että aloitin tänä keväänä pitkä-aikaisemman yhteistyön Forever-brändin kanssa, ja täällä bloginkin puolella olen teille jo hieman lemppareitani jakanut. Pari viikkoa sitten matkasinkin pariksi päiväksi Ruotsiin heidän toimistolle tutustumaan Foreveriin ja heidän tuotteisiin vielä enemmän. Foreverin pohjoismaiden toimisto on todellinen unelma, vanha linna suurella puistolla. Jos jonkinlainen toimisto pitäisi itse valita, tämä ehdottomasti kelpaisi.En vain pääse yli kaikista pienistä yksityiskohdista linnassa. Jopa vessatkin kuvasin kun ne olivat niin upeat :D

Forever on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija, joka valvoo oman tuotantoprosessinsa alusta loppuun, taimesta valmiiksi tuotteeksi. Monelle varmasti on tuttu Aloe vera-kasvin geelin todella rauhoittava vaikutus, ja kasvia onkin käytetty ihonhoidossa jo antiikin Egyptissäkin, mutta sen lisäksi Aloe vera sopii myös ravintolisänä sekä esimerkiksi hiustenhoidossa.

Parhaimman laadun takaaminen on myös minulle tärkeää, kun työskentelen brändin kanssa, mutta sen lisäksi Foreverille on myös tärkeää ympäristö, vastuu ja hyväntekeväisyys. Muun muassa vuoroviljelyperiaatteella he suojelevat ympäristöä sekä sen rasittamista, ja tänäkin vuonna yrityksenä he osallistuvat Rise Against Hunger -kampanjaan, jossa kerätään tuhansia ruokapaketteja lähettetäväksi niitä tarvitseville. Foreverin tavoite on vuoteen 2020 mennessä olla lähettänyt 5 miljoonaa ateriaa, ja tänään minäkin olen jo matkalla Tukholmaan auttamaan heitä tavoitteessaan ja pakkaamaan aterioita.

Monen eri brändin kanssa on tullut parissa vuodessa työskenneltyä, mutta on ensimmäistä kertaa pääsee enemmän itsekin käsiksi yrityksen arvoihin :) Musta on todella huippua päästä jakamaan teille Foreverin laadukkaita tuotteita ja samalla superia asennetta! Instagramissa jaan sitten lisää tulevasta reissusta.Responses to Mini-trip to Gothenburg