Here Comes The Sun


Minä olen ihan super innoissani, sillä tänä vuonna minulla käynnistyy pidempi yhteistyö Foreverin kanssa! Forever on maailman suurin Aloe Vera -tuotteiden välittäjä, ja minulle erittäin tuttu brändi jo vuosien takaa. Aloe Vera Gelly ei ollut minulla ensimmäistä kertaa käytössä Balilla, ja muistan myös kuinka kosmetologina oli niitä asiakkaita, jotka vannoivat tämän yhden tuotteen nimeen.

Foreverin valikoimasta löytyy vaikka ja mitä, ja tulen kesän mittaan jakamaan teille omia henkilökohtaisia lemppareitani. Nyt käynnistämään yhteistyömme, jaan teille mitkä luottotuotteet minulla oli Balin auringon alla mukana, nämä kannattaa pitää mielessä lähestyvää kesää ajatellen. 
 
Ensimmäisenä edellä mainittu Aloe Vera Gelly: käytännössä puhdasta Aloe Veraa putilossa. Tuote tietty on tuttu myös vanhojen asikkaiden kauneusrutiineista, mutta on myös minun vessakaapista löytynyt vuosia sitten. Varmasti moni tietää Aloe Vera -kasvin rauhoittavan vaikutuksen ihonhoidossa, ja kuinka se helpottaa punoittavaa, auringonpolttamaa ihoa. Tässä hajusteettomassa geelissä Aloe Veran pitoisuus on kuitenkin niin korkea, että toimii ylivoimaisesti parhaiten kaikista After Sun- tuotteista mitä olen koskaan käyttänyt. Ja lupaan, näin vaaleana henkilönä aurinko on polttanut ihon ravunpunaiseksi kerran jos toisenkin, ja itku silmässä on tullut hierottua kaikenmaailman tuotteita kipeälle iholle. Vaikka kuinka neuroottinen olenkin auringon alla suojan lisäämisestä, yli 30 asteen porottavassa auringossa välillä käy huonosti. Loppureissumme lähestyessä kerkesin vielä polttaa selkäni pahasti, ja tätä tuotetta käytettyäni, yhdessä yössä kaikki punoitus oli täysin rauhoittunut.  Tietenkin ulkonäöllisistäkin syistä kiva, mutta parasta oli myös että selän kipu rauhoittui niin hyvin, ettei mennyt missään vaiheessa vesikelloille ja alkanut kuoritumaankaan.

Tietty Gelly toimii loistavasti myös muihin ihon ärsytyksiin, esimerkiksi kutiaviin hyönteisten puremiin. Geeli imeytyy nopeasti tahraamatta, ja putilo on todella riittoisa. Käytettiin reissuseuran kanssa lähestulkoon joka päivä kuukauden ajan, ja se loppui vasta toiseksi viimeisenä päivänä. Kun auringossa oltiin päivittäin, oli iltaisin suihkun jälkeen ihanan viilentävää levittää geeli koko vartalolle, vaikka en olisi palanutkaan. Aloe vera pääsi näin vaikuttamaan sekä hoitamaan ihoa helteiden jäljiltä, vaikka näkyviä vaurioita ei olisi kyseisenä päivänä tullut.Toinen tuote, joka pääsi päivittäiseen käyttöön, oli Forever Sun Lips -huulivoidepuikko. Muun ihon lisäksi myös huulet olisi tärkeää suojata auringon vaaroilta, ja tässä tuotteessa suojakerroin on 30. Myös huulivoiteessa on aloe veraa, ja sen lisäksi pehmentämässä on jojobaöljyä. Sen lisäksi mentholi antaa tuotteelle ihanan mintuntuoksun, ja levittäessä huulivoide tuntuu raikkaalta ja viileältä, varsinkin jos huulet ovat jo päässeet palamaan auringossa.


Yksi minun lemppareituotteista matkalla mukana oli kuitenkin (ylläri) yksittäispakatut kasvonaamiot. Olen monesti vannonut rakkauttani sheet maskeihin, ja olen niissäkin hyvin valikoiva. Usein olen myös maininnut, että hydrogel-naamiot ovat lemppareitani, sillä niissä monesti tuntuu, että tuotteet imeytyvät paremmin ihoon. Nyt myös nämä Foreverin Aloe Bio-cellulose Mask -kasvonaamiot nousivat luottotuotteisiini, ja auttoivat iltaisin taistelemaan kasvojani auringon haittoja vastaan. Tuote on hajusteeton, vegaaninen ja kompostoituva uutuus Foreveriltä, joka sopii kaikenikäisille sekä kaikille ihotyypeille kirkastamaan elotonta ihoa. Myös tämän naamion seerumissa on paljon Foreverin Aloe veraa, joka kosteuttaa syvältä, mutta sen lisäksi torjuu ikääntymisen merkkejä.


Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä, reissussa mukana oli myös Active Pro B -maitohappobakteerit! Maitohappobakteerit sopivat tietenkin myös normaalin arkeen, mutta reissatessa, ja varsinkin hieman eksoottisimpiin paikkoihin, ne ovat välttämätön lisä vatsan hyvinvoinnille. Bakteerikantojen takia ei tarvitse edes hirveän kauas matkustaa, kun voi jo vatsataudit yllättää. Muuttaessani Teneriffalle meillä kaikilla kolmelle koirien kanssa oli masut hieman sekaisin pöpöistä, kun en ollut tajunnut syödä ja syöttää näitä ennen matkaamista. Minulle kaikissa ravintolisissä on myös äärimmäisen tärkeää, että tuotteessa ei ole käytetty liivatetta, ja nämä Foreverin maitohappobakteerit ovatkin myös vegaanisia, ja sen lisäksi myös gluteenittomia :) Yhdessä kapselissa on 8 miljardia elävää maithohappobakteeria, jotka suojelevat elimistöä reissatessa. Yhdessä pakkauksessa on tarpeeksi kapseleita riittämään kahdelle henkilölle kahdeksi viikoksi.Olen todella innoissani, että pääsen jakamaan Forever-vinkkejä teillekin! Brändi kuvastaa eri tuotteillaan samoja asioita kuin minäkin, sisäistä ja ulkoista hyvinvointia. Forever on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija, ja valvomalla itse tuotantoprosessia pystyy takaamaan tuotteissaan parhaan mahdollisen laadun. Tästä ekasta postauksesta vinkkejä reissuun tai kotimaan lähestyviin helteisiin, myöhemmin palailen lisää Foreverin muiden tuotteiden parissa <3  Foreverin jälleenmyyjät löydät täältä.

Responses to Here Comes The Sun