Dewy Look

*Kaupallinen yhteistyö/Paid collaboration Cocopanda*


Pääsin jälleen tilailemaan uusia tuotteita Cocopandan sivuilta, ja tällä kertaa halusin Dubain reissulla pistää testiin kevyen ja super-kuulaan meikkipohjan. Tällaisiin niin sanottuihin kosteisiin dewy ja glossy-meikkipohjiin olen monesti törmännyt eri sivuilla, ja tämän kokeilun jälkeen muuttuikin melkeinpä mun meikkirutiiniksi.

Ja postauksen lopussa tietenkin löytyy tuttuun tapaan alennuskoodia! ;)

Mulla on alkuvuoden atooppinen ihottuma kiusannut kasvoja pahasti, ja olin lähestulkoon koko tammikuun meikkaamatta. Reissussa kun juhlittiin mun kolmekymppisiä, niin juhlahumussa halusin tietenkin myös hieman tälläytyä, ja onneksi ihon paranemisvaihe oli jo niin pitkällä, että tähän myös oli mahdollisuus. Kuitenkin minulle oli todella tärkeää, että pohjameikkiä ei saa olla liikaa, niin että iho kuitenkin saa hengittää ja ei kuivu liikaa. Ihoni on myös hieman ruskettunut valohoitojen ansiosta, ja halusinkin tehostaa kasvojen hehkua entisestään. En ole myöskään kuvissa muokannut ihottumaa pois, niin esimerkiksi suunympärillä ja nenän allla näkyvä kuivuus ja epätasaisuus meikkipohjassa johtuu tästä :)


Puhtaalle iholle levitin alkuun Elizabeth Arden Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum -kapselin sisällön. Olen samanlaisia seerumi-kapseleita kokeillut myös esimerkiksi Lumenelta, mutta näitä oli niin moni kaveri hehkuttanut, että oli pakko päästä kokeilemaan. Ja kieltämättä, hehkutukset eivät todellakaan olleet turhia, sillä nämä ovat aivan mielettömiä. Ystäväni myös kokeili näitä, ja hänen levittäessä seerumia kasvoilleen ensimmäistä kertaa reaktio oli aikalailla "oooooooh".

Kapselit ehkäisevät ikääntymisen merkkejä, joka tietty myös kelpaa mulle, mutta antavat kasvoille todella paljon hehkua, joka toimikin loistavasti tämän meikin pohjalla. Tuote tuntuu iholla aivan silkiltä, todella suuri suositus kyseiselle seerumille!

Ihon hehkuessa kapseleista, tein minun cocktailin meikkipohjaa varten. Tilasin Cocopandalta Lumenen Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Bronzer -hohdetippoja ja Clarinsin Santal Face Treatment Oil -kasvoöljyn. Sekoitin kämmenellä pienen määrän Lumenen kevyttä meikkivoidetta, ja pari tippaa molempia näitä. Suhdetta tietenkin voi muuttaa itselle mieluisaksi, mutta suosittelen lisäämään mieluummin hieman lisää hohdetippoja, jos haluaa pohjasta kuulaamman. Vaikka öljy antaa ihanasti trooppisen kostean vaikutelman, liikaa sitä ei kuitenkaan kannata läträtä :D Myös öljyä valitessa kaikki eivät sovellu meikkiin, esimerkiksi kuivaöljyt ja huonosti imeytyvät kasvoöljyt eivät tuota parasta lopputulosta, mutta tämä Clarins-öljy toimi loistavasti!Alla olevissa kuvissa ylemmässä näkyy meikkivoide-sekoituksen lopputulos, ja sitä alempana on loput meikkipohjasta. Hieman tasoitin ihoa theBalm Take Home The Bronze -vaalealla aurinkopuuterilla sävyssä Oliver Light. Viime yhteistyössä Cocopandan kanssa tilasin ensimmäistä kertaa theBalmin tuotteita, ja se oli rakkautta ensikokeilulla, joten myös korostukset, poskinpunan ja varjostukset tein theBalm tuotteilla, jotka olen saanut Cocopandalta. Nämä tuotteet löytyvät vieläkin "Epik"-instagram kohokohdista profiilissani, jos haluatte käydä kurkistaa.


Ylläolevan kollaasin alemmassa kuvassa olen myös jo kerinyt väsäämään luomivärit, ja minulle tuttuun tapaan haluan korostaa silmiä ja muuta meikkiä, mutta pysyä kaikessa hohdossa ja juhlallisuudessa kuitenkin suhkot luonnollisena. Viime yhteistyössä ihastuin myös (kyllä toistan itseäni, en mahda sille mitään, että olen tehnyt Cocopandalta sairaan hyviä löytöjä :D) YSL nestemäiseen luomiväriin, ja tällä kerralla päätin kokeilla samaa tuotetta YSL Full Matte Shadow persikkaisessa mattasävyssä nro 7. Tuote levitetään suoraan luomelle applikaattorilla, ja kostea tuote tarvitsee hetken kuivuakseen, ennen kuin sen voi häivyttää. Itse olen käyttänyt tämän ajan kulmien piirtämiseen. Mietin viime kerralla, että onkohan tuote hieman monimutkainen käyttää, kun en ollut tottunut nestemäisiin luomiväreihin, mutta loppuen lopuksi olen sitä mieltä, että ainakin nämä YSL on helpompia levittää siististi kuin klassiset luomivärit, sekä sävyissä on todella paljon pigmenttiä! Myöskään mattana tuote ei ollut pettymys, ja kovasti haluaisin kokeilla jo uusia sävyä.

Ihanan keväisen sävyn päälle lisäsin liikkuvalle luomelle kevyesti theBalm Overshadow – No Money, No Honey Shimmering Gold -irtoluomiväriä, joka korosti silmiä ja meikkiä entisestään.

Lopuksi Lumenen ripsivärit ja hieman Nyxin kynäkajaalia, jotka myös löytyvät Cocopandalta, ja silmämeikkikin on valmis.


Kun kasvoissani tässä vaiheessa tapahtuu jo niin paljon, hohteen ja kimalluksen vastapainoksi halusin kevyen huulimeikin, ja valikoin Lancôme Rouge in Love Lipstick -huulipunan ruusuisen vaaleanpunaisessa sävyssä 240M Rose En Déshabillé. Nämä huulipunat sopivat myös Suomen talveen, sillä eivät kuivata ollenkaan ja levittyvät kauniisti myös hieman rohtuneille huulille.


Alla sitten näkyykin lopputulos valmiilla silmämeikillä ja tiukalla nutturalla. Itse en kuivaihoisena pidä yhtään mattatuotteista, ja vanhentuvalla iholla haluan pohjan olevan mahdollisimman elinvoimaisen ja kuulaan näköinen. Viime aikoina olen huomannut, mitä enemmän meikkiä kasvoissa, sitä vanhemmalta näytän, ja tästä puhuessa olen kuullut samaa monelta teistä. Pakkelikerrokset helposti korostuvat juonteinta, mutta tällaisessa "kosteammassa" pohjassa myös iho saa kokoajan lisää ravinteita ja pysyy hehkuvana läpi yön. Ilman raskaita korostuksia ja varjostuksia meikkipohja voi sopia myös arkeen ja varsinkin kesällä tuo esiin päivettynyttä ihoa.

Jos tykkäsitte meikistä, kaikki postauksen tuotteet löytyvät kätevästi TÄÄLTÄ. Lisäsin myös instagramiin yksityiskohtaisemmin eri välivaiheet videon muodossa, ja ainakin hetken aikaa pidän sen kohohodissa profiilissa, niin voitte sieltä käydä vakoilemassa :)

Sitten tietenkin vielä luvattua alennuskoodia, eli

koodilla ANANASRAASTE saa 15 % alennuksen kaikista yli 50 € ostoksista.
(Voimassa 19.2.2019 asti. Alennuksen saa myös jo alennetuista hinnoista. Koodi lisätään ostoskorissa. Alennuskoodin voi käyttää vain kerran, eikä sitä voi yhdistää muihin koodeihin.)

Cocopanda on suomalainen kauneuden verkkokauppa, jolla on muutenkin todella kilpailukykyiset hinnat eri tuotemerkeiltä, sekä viikottain vaihtuvat tarjoukset, eli ehdottomasti kannattaa niiden päälle hyödyntää vielä koodin lisäalennus :) Kaikkiin yli 40€ ostoksiin tulee myös ilmainen toimitus ja toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Responses to Dewy Look

Karita

En ookaan hetkeen käynyt vilkaisemassa sun blogia ja täytyy sanoa että mä niiiiin tykkään tästä sun uudesta ulkoasusta täällä. Todella kiva! Tuo kuva missä olet noiden ilmapallojen kanssa, on ihanan aidon iloinen.

Late

Onpas aivan ihana meikki! http://miunlainenelama.blogspot.com