Tukka takaisin pinkiksi!

Video
 

*Kaupallinen yhteistyö KMS StyleColor kanssa*

Viime viikolla pääsin osallistumaan hiusmalliksi KMS Academylle järjestettävään tapahtumaan toimittajille ja bloggaajille. Kyseessä oli heidän uuden StyleColor -värispray-tuotteen lanseeraus. StyleColor on uusi suoravärisuihke hiuksille, jolla voi hetkellisesti muuttaa tyyliään, kuitenkin ilman suuria sitoumuksia ja värjäysprosesseja. Mä juuri kerkesinkin sanomaan instagram storyssa, kuinka mulla on ikävä mun vaaleanpunaista hattara-tukkaa parin vuoden takaa, mutta projekti on liian suuri aloitettavaksi uusiksi. Samalla haluan myös olla luonnollisen värisessä blondissani suurimman osan ajasta, mutta hetkittäin aina tulee pieni kaipuu takaisin pastelli-hiuksiin. Kun KMS laittoi viestiä, haluanko tulla malliksi ja kokeilemaan, olinkin saman tien super innoissani. Tuota ilmaisua käytinkin aika monesti videolla, jonka kuvasin päivästä ja tapahtumasta, ja se löytyy postauksen lopusta. Siellä ennen ja jälkeen tilanne, sekä tuotteet näkyvät paremmin käytössä.

StyleColor -tuotteet pyrkivätkin siihen, että hiukset voidaan myös laskea asusteeksi, ja päivän tai tapahtuman mukaan niidenkin tyyliä ja väriä voi halutessa vaihdella. Spraypullo on saanut paljon vaikutteita urbaanista katutaiteesta ja graffiteista, ja yhdeksästä putilosta löytyy luonnollisia sävyjä sekä trendivärejä. Kuten jo ylemmästä kuvasta näkyy, sävyt ovat myös trendiväreissä hillitympiä, ja mulle laitettu Vintage Blush Rose Pastel ei kilju pinkkiä, vaan hempeästi sävyttää hiukset metallinhohtoisella vivahteella.

StyleColor tuotteet ovat vedenkestäviä, ja lähtevät vain shampoopesulla. Eli jos väriä haluaa pitää pari kolme päivää tukassa, niin voi käydä suihkussakin ja hiukset voi kastua, ilman että väri lähtee. Ne eivät myöskään lähde valumaan sateessa eivätkä hankaudu vaatteisiin eikä tyynyliinaan öisin.

Värit eivät myöskään imeydy hiuksiin, vaan tosiaan lähtevät kokonaan sitten kun on aika pestä tukka shampoolla. Itsekin hieman jännitin suihkussa kun halusin hiukset pestä ja värin parin päivän jälkeen pois, että lähtisikö se tosiaan kokonaan. Paljon vaaleanpunaista vaahtoa irtosi tukasta, ja ajattelin tehdä tuplapesun, mutta tokalla kierroksella hiuksista ei irronnut enää shampooseen väriä. Kun tukka oli kuiva, oli se taas blondi ja pinkistä ei jäänyt jälkeäkään.

Toisin kuten klassisissa suoravärisuihkeissa- ja väreissä, tämä tuote muodostaa kalvon hiuksen pintaan, johon väripigmentit kiinnittyvät, eikä suoraan hiukseen. Myös tummissa ja sinisessäkin sävyssä voi luottaa, että kun sen pesee pois, se ei ole vaaleisiin hiuksiin imeytynyt. Toisin kuten hiusvärit, tämä tuote sopii myös alle 16-vuotiaille, sillä sen käyttö on yhtä haitallista kuin hiuslakka, mutta samalla sävyt ovat myös aikuisille sopivia, eikä suunnattu vain nuorille.

Tuote muistuttaa spraymaalia, ja väri tulee sumuna ulos, kuitenkaan pölisemättä liikaa. Ei tarvii pelkää että tuntuisi hengittäessä, mulle tehtiin koko pää ja tuote ei häirinnyt ollenkaan. Suihkepulloa pystyy kääntää, joka helpottaa varsinkin kotona käyttöä. Hyvä vinkki kotikäyttöön olisi tehdä meikki vasta jälkikäteen, sillä väriä saattaa vähän mennä otsalle tai niskaan, mutta lähtee helposti ja nopeasti puhdistamalla pois.

Tuote on myös viimeistelytuote hiustenlaittoon, jossa on hieman tuuheuttava vaikutus. Mä olen erittäin neuroottinen puhtaan tukan suhteen, ja en tykkää yhtään jos hiuksissa on liikaa aineita, niin olin todella positiivisesti yllättynyt, kuinka värjäyksen jälkeen ei kuitenkaan tuntunut että olisi ainetta hiuksissa. Tuntui kuin olisi ihan ohuesti laittanut hiuslakkaa. Laiton jälkeen hiuksia voi myös föönätä sekä muotoilla vapaasti. Kosteussuojan ansiosta ensimmäisenä päivänä voi esimerkiksi tehdä kiharat, ja seuraavana päivänä kastella tukan ja muoitoilla tukan uusiksi vaikka suoraksi, pesemättä sitä kuitenkaan shampoolla pois.

Alla sitten näkyykin samassa valossa ennen ja jälkeen kuvat hiuksista. Todella selkeä muutos, mutta hillitty. Sävy sopii muihin asusteisiin sekä vaatteisiin paljon paremmin kuin räikeät sävyt pinkistä. Ja vaikka mulla oma pohjaväri ei ole vaaleimmasta päästä, Vintage Blush sävy tulee hyvin esiin. StyleColor tuotteet sopivatkin hyvin myös tummille hiuksille, esimerkiksi blondeilla sävyillä voi testailla ruskeaan hiukseen balayge-värjäystä.

Kuvat on otettu graffiti-artistin Sami Paasosen tekemän KMS-teoksen edessä, joka näkyykin paremmin videolla :)

Mulla oli kyllä niin kiva päivä KMS-tyttöjen ja kampaajien Nooran ja Sannan kanssa! Oon vaan niin

super innoissani
(:D), että tällä tuotteella saan aina hetkellisesti takaisin täydellisen sävyn pastellia, ilman että omaan väriin tarttuu ja värin kulumista pitää odottaa viikkotolkulla pois. Käykää ihmeessä tsekkaamassa tyttöjen somet ja kampaamo Cityhair Helsingin keskustassa. Tietty jos ei halua kotona alkaa väsää värien kanssa, niin tytöille voi mennä myös kampaamoon hakemaan väliaikaisen lookin, tai vaikka luonnollisilla väreillä testaamaan miltä näyttäisi esimerkiksi raidat omissa hiuksissa.

Lisää KMS-tuotteista täältä. Linkistä löytyy myös kampaamohaku, jos etsitte paikkaa mistä tuotetta saisi kotiin tai haluatte päästä ammattilaisen toimesta kokeilemaan :)

 

Responses to Tukka takaisin pinkiksi!

Emma

Miten sait sun hiukset pysymään hyväkuntoisina ja kasvamaan silloin kun vaalensit niitä? :)

Emilia

Todella ihananoloinen tuote! Mä haluun myös! Hintoja ei vain löydy mistään, olisko mitään suuntaa antavaa...?

Emma

Mitä Suomesta (mielellään marketeista) saatavia shampoita ja hoitoaineita oot tykännyt käyttää? :) Ompas sulla kasvanut hiukset!