ROSSIT

Viikko sitten juhlittiin Ainon ja Samulin häitä rennossa tunnelmassa. Jo perjantaista me morsiusneidot kokoonnuttiin hotelli Lilla Robertsiin, vähän chillailua mutta myös valmistelua seuraavan päivän juhliin. Tässä postauksessa on melkeinpä kaikki kuvat mitä itse otin viikonloppuna, halusin keskittyä hetkeen ja pysytellä poissa kamerasta ja kännykästä, valokuvaajat kuitenkin räpsivät menemään pitkin päivää, pääsee sitten ammattikuvien kautta muistelemaan päivää :) Ja muutenkin, koen että meidän molempien ollessa bloggaajia, Ainon kuuluu saada itse jakaa häidensä yksityiskohdat sitten ajallaan. Enemmän tällainen mekko/tukka/meikki-postaus siis mun osalta.

 

Mekon olin tilannut jo keväällä Asokselta suoraan Suomeen, ja en vieläkään käsitä miten tuo oli mulle ihan järkyttävä säkki kun sen ekaa kertaa puin päälleni. Sitä lyhennettiin, kavennettiin ja vetskaritkin meni uusiksi, vaikka mekko oli petite-mallistoa. Vähän jännitti kun vasta reissujeni jälkeen, kaksi päivää ennen häitä sain sen ompelijalta, että istuuko ollenkaan. Kuitenkin, ilman välisovitusta aika hyvä lopputulos tuli.

Kampauksen kävin laittamassa Kampin Korttelin Qhairissa Sannalla (

sponsoroitu
). Halusin rennon boheemin lettikampauksen ja juuri täydellisen sellaisenkin sain. Kiitos vielä Qhair!

Meikin tein itse.  Maskeeraja-kaveri olisi mielellään mut meikannut, mutta kun tykkään niin kevyestä meikistä nykyään niin jotenkin en halunnut edes juhliin paljoa pakkelia, niin tuntu turhalta vaivata ketään :D En ole varmaan pariin kuukauteen käyttänyt muuta meikkipohjaa kuin puuteri, mutta juhlien takia laitoin pitkästä aikaa vähän cc-voidetta ja ripsinauhat antamaan vähän säihkyä silmiin. Muuten aika sama meikki kun arkenakin, tykkäsin kun mun näköinen.

Responses to ROSSIT