#UinonPolttarit

 

Noniin, nyt kun olisi Rossien häätkin vietetty, palataan hieman polttaritunnelmiin! Videokin on tulossa, ja siellä on sitten enemmän materiaalia kuin tässä postauksessa :)

Ainolla oli polttareiden suhteen toiveena, että vain morsiusneidot ovat niitä viettämässä ja että kohde olisi ulkomailla. Kuitenkin, kun neiti tiesi pääsevänsä matkalle, yritettiin mahdollisimman hyvin pitää kaikki muu salaisuutena. Viikonloppujen käydessä vähiin, Aino oli osannut arvata että yllättämme hänet kyseisenä viikonloppuna, mutta kun polttarit alkoivat jo torstai-aamuna, saatiin edes vähän yllätysmomenttia kun hän ei osannut odottaa niiden alkavan niin aikaisin.

Aino on varmaan ainoa ihminen, jonka onnistuu herättämään tuohon aikaan päivästä, mutta iltapäivästä minä, Lotta, Emma ja Sarah treffattiin ilmapallojen kanssa valkoisella teemalla Kalasatamassa ja pimputettiin Aino (ja koirat) hereille, ja polttariviikonloppu alkoi.

Ainolla oli parisen tuntia aikaa valmistautua matkaan. Olimme tehneet polttari-soittolistan, jota hänelle soitettiin kiusaksi.

I took a pill in Ibiza, From Paris to Berlin, Pummilla Tallinnaan ja California Dreaming
soivat taustalla, kun syötiin brunssia. Ainolle annettiin tehtäväksi pakata mukaan erilaisia asukokonaisuuksia, kaupunkilomille sopivaa sekä rantatamineita useammat, joista sitten valittiin mukaan ne mille hänelle tulisi oikeasti käyttöä.

Taksilla lentokentälle ja Ainolle kuulokkeet ja silmälaput päähän. Tästä tuli teiltä paljon kyselyjä, että saatiinko Aino koneeseen asti, ilman että otettiin nuo pois. Lentokentällä tietenkin turvatarkastuksessa ne pitää ottaa pois, ja hetken aikaa neiti sai olla muutenkin ilman, kun syötiin vielä välipalaa (väärällä portilla tietenkin). Matkalla omalle portille hän sai ne taas päälle, ja henkilökunta antoi luvan mennä koneeseen ne päällä. Aino raukka kuunteli samaa surkeeta "minne mennään" -soittolistaa varmaan 50 minuuttia yksikseen :D Kun koneessa kuulutettiin matkakohde, Ainolla pauhasi musat taustalla, mutta turvallisuusohjeiden ajaksi musiikit piti ottaa pois. Kun kuulutukset olivat ohi, Aino sai taas palata meidän seuraan ja matkakohde Malta selvisi hänelle vasta kun laskeutumiskuulutus tuli. Eli jossain sentään onnistuttiin! Ihmeteltiin kuitenkin, miten hän ei vahingossakaan nähnyt tauluilta matkakartasta kohdetta, mutta onneksi ei ollut sitten keskittynyt sen enempää. Hauskaa, että niin moni teistä kyseli tästä aikeissa tehdä sama kavereiden polttareissa.

Ekana iltana tultiin vaan kämpille, asetuttiin taloksi ja käytiin ruokakaupassa hakemassa iltaherkut ja pitsaa, sekä aamupalaa seuraavalle aamulle. Mentiin ajoissa nukkumaan, sillä seuraavalle päivälle oli aamuvarhain ohjelmaa.

Aikaisen herätyksen jälkeen kuski tuli hakemaan meidät, ja matkattiin kohti turistibotskia. Mentiin Hornblower Cruises lautalla Maltan Comino saaren kuuluisalle Blue Lagoonille. Kun saapuu veneelle ajoissa, sai varattua yläkannelta itselleen sopivat paikat auringossa löhöilyyn. Vene parkkeeraa suoraan laguunille, ja kyseisen firman vene on paras, kun se on pitkästä rivistä aluksia se, joka on viimeisenä poukamassa, eli ei toista venettä heti edessä ja suoraan uintialueen vieressä. Veneen yläterassilta pääsi hyppäämään veteen, tai vaihtoehtoisesti pystyi myös mennä vesiliukumäkeä. Minä ja Sarah kirmailtiin kun lapset, kun muut menivät aina altaalta portaita. Veneellä oli myös ravintola, josta sai tietty juomiakin ja fysioterapeutti, jolta Ainon kanssa otettiin hieronnat. Henkilökunta oli todella mukavaa ja vaikka kokemusta jakoi sata muuta turistia, oli toi Hornblower Cruises loistava valinta, ja hinta-laatusuhde tuolla päiväretkellä oli erittäin kohdallaan.

 

Blue Lagoon oli ihan mieletön paikka, kaikista maailmankolkista missä olen ollut, en ole koskaan eläessäni nähnyt niin kirkasta ja upean sinistä vettä. Mutta, pakko mainita sinne matkaaville, että pienellä saarella ja poukamassa käy päivittäin kuulemma noin 7000-8000 turistia, ja siltä se näyttikin. Kovinkaan yksityisenä paikasta ei saa mitenkään nautitttua. Paikka kuhisi ihmisiä kuin muurahaispesässä, mutta meidän veneen kannella onneksi oli suhteellisen rauhallista. Muut tytöt eivät tästä syystä edes jaksaneet käydä maissa, ja se oli melkein ymmärettävää kun Ainon kanssa mentiin sinne kahdestaan pyörimään ihmispaljoudessa.

Pitkän aurinkopäivän jälkeen iskettiin kämpille, suihkuun ja alettiin valmistautua "pääpäivää" varten. Ensimmäisenä rennosti tortilla-ilta, ja paljon jutustelua ja tyttöhöpinöitä.

Auringon laskettua kamera jäi jonnekin päin asuntoa ja ainoat kuvat tallentuivat polaroidille.

Ilta jatkui Maltan bilemestalle Paceville, jossa iskettiin shisha-baariin ja yökerhoille. Lotta kun oli raskaana, hän ja Emma palasivat alku-illasta takaisin kämpille, mutta minä, Sarah ja morsian jatkettiin joraamista yökerhojen pöydillä, ja ehkäpä kurvattiin myös strippibaarin kautta :D Omaksi muistoksi tuli myös kuvattua videolle suurin osa illasta, ja niin järkyttävää materiaalia ei ole moni nähnytkään. Poikaystäväni oli hieman sanaton kun näki niitä :D Me kolme vedettiin täysin hangover-leffan mukaisesti. Tuo Malta olikin aika loistava valinta polttareille, tuolla uskalsi tuhansien muiden juhlijoiden keskellä rällästää, kaikkialla muualla maailmassa olisi varmaan pitänyt edes vähän yrittää käyttäytyä...

Seuraavana päivänä vietettiin krapulaa, ja käytiin kaupungilla pyörähtämässä. Kuvaa ja videoo on hyvin vähän, neiti Savolainen oli hieman heikossa hapessa. Ikä ei tule yksin, ja sen huomaa parhaiten viinittelyjen jälkeen. Epäreilua oli se, että en edes ollut yksin humalassa edellistä iltaa, mutta ainut joka siitä kärsi sitten seuraavana päivänä.

Olotilojen helpottaessa alettiin laittautua viimeistä iltaa ja illallista varten. Sain Bubbleroomilta yhteistyönä meille nämä ihanat Bride Squad ja Bride to Be -aamutakit.

Saatiin Bubbleroomin sivuilta myös nämä ihanat mekot kaikille, Ainolle oltiin tilattu oma yllätyksenä. Kuvailtiin hieman Portomason venesatamassa, ennen illallista italialaisessa ravintolassa veden äärellä. Viimeinen illallinen meni kuvaus- sekä somekiellossa, ja pysyttiin poissa kameroista, puhelimisista ja videokamerasta, ja nautittiin toistemme seurasta. Pienen kaupunkikävelyn jälkeen matkasimmekin takaisin asunnolle ja aamulla oli lähtö takaisin kotiin.

Videokuvaa tuli kuvattua paljon enemmän kuin kuvia, ja koitan saada polttarivideon teille nopeasti kasaan. Ihan ensimmäiset pätkät kun yllätettiin Aino aamulla ovat jotenkin vaurioituneet, ja vaikka kamera ne toistaa en saa niitä kortilta siirrettyä. Olen ihan varma, että joku ammattilainen saa asian korjattua, niin pitää se nyt ensiksi selvittää kun olen vihdoin reissuista päässyt kotiin :)

Kiitos tytöt vielä kivasta viikonlopusta! <3

Responses to #UinonPolttarit

Jani Nykänen

Ai vitsi miten kivat polttarit teillä olis minustakin kivaa joskus päästä Maltalle oman tyttöystäväni, Kihlattuni ja tulevan vaimon kanssa viettämään kahden keskeistä parisuhde lomaa. Mä olen itsekkin Oluut Youtubettaja jo vuodesta 2013 alkaen ja mun Yout

Jepsu

Luin postauksen jo eilen ja viiitsit mitkä polttarit! Mut oli pakko tulla kertomaan et näin viime yönä unta et olin mukana näis polttareissa ja otin jotain tiukkoi bomerangeja insta storeihin :D

Hilma.alisa@gmail.co

Ootte kyllä ihania ystäviä kun järjestitte Ainolle ihanan loman??!