SAGRADA FAMILIA

Tuntuu, että en ole ikuisuuteen tehnyt postauksia, missä puhun vaan vaatteista, mutta nyt tulee jo toinen putkeen. Tänä kesänä mun
go-to-
vaate on ehdottomasti puseromekot. Löysät ja lyhyet kauluspaitamekot, kivat sandaalit ja kassi, niin muuta ei asu tarvitse.

Tämä raidallinen tunika oli Zaran uutuuksista Barcelonassa, en tiedä löytyykö Suomesta vielä. Kassi oli pr-lahja Viña Esmeraldalta, mutta tismalleen samanlainen oli myös Zarassa, eli ovat tainneet sen sieltä käydä hakemassa. Myös korkkarit on mun uusin aarre, ale-löytö, yllätys yllätys Zarasta. Noi on niin mukavat, että kävelen niillä helposti kaupungilla pidempään, ei tunnu yhtään että olisi korolliset sandaalit jalassa.

Oon muutenkin huomannut, että monen vuoden jälkeen oon ostanut tässä kevään ja kesän mittaan korkokenkiä ja jopa käyttänyt niitä useammin. Osassa tietty on matalampi korko, mutta silti, niin monta vuotta mentiin mukavuus edellä, että tämä muutos on yllättänyt minut itsekin.

Mutta varmasti tulette näkemään blogissa vielä paljon löysiä mekkoja, ja toinen lemppariyhdistelmä tällä hetkellä on myös minihameet yhdistettynä löysiin, rentoihin, napitettaviin paitoihin.

Responses to SAGRADA FAMILIA