FESTIVAL SEASON

Meidän Ruissipäivä meni niin hujahtaen ohi, kun oltiin vain yksi päivä, että mulla tuskin oli muita kuvia kamerarullassa kuin asukuvat. Mutta ne olikin melkein tärkeimmät, kun kerrankin laitoin kunnon mekon päälle :D Jos kiinnostaa nähdä vähän enemmän Ruisrockista, niin instagramissa löytyy nykyään mun tekemisiä "highlights"-osiossa.

Mä varaudun tänä vuonna aikasin, ja tilasin useamman festarimekon Asokselta jo joskus toukokuun alussa. Siinä samassa paketissa oli tämä paljetti-unelma, ja rehellisesti tämän yksilön tilasin vähän sellaisella hätävara-mentaliteetilla, jos muut eivät sopisikaan, mutta tämä päätyikin ihan mun lemppariksi :)

Todella moni kaveri kehui mekkoa mun päällä, mutta varsinkin teidän seuraajien suunnasta on tullut monta kommenttia ja viestiä, kiitos teille! <3 Tästä mekosta kyllä pakko sanoa, että koko oli just eikä melkein, en ole varmaan koskaan pukenut mitään tyköistuvaa päälle, joka olisi näin oikean kokoinen, moni sanoikin että olisi melkein kuin teetetty mun kokoon. Oli myös yllättävän mukava päällä, etulaahuksesta Janne napsaisi palan pois (kynsisaksilla kun jonotettuiin vesibussiin), kun meinasi helma jäädä jalkoihin, mutta takahelma olikin ihana kun oli vähän pidempi.

Pakko sanoa, että erittäin onnistunut varaostos, kun meni ykköseksi ja alennuksesta löytyi. Ruissin paahtavan auringon alla olin varmaan ainut joka ei valittanut kuumuutta, kun ei paljoa tämä mekko peittänyt :D Triplamummopöksyt jalkaan ja menoksi... varmaan kuitenkin useampi festarikävijä näki tänä päivänä Ananasraasteen pyllyn.

Mä vaan rakastan festaripukeutumista, ja tällä kertaa yhdistin mekon vanhaan Zaran miesten farkkutakkiin, isoon timanttikaulakoruun ja myös aleista kolmella eurolla löydettyyn lehti-hiuskruunuun. Kengät itseasiassa juoksin hiki otsassa edellisenä päivänä keskustasta aleista, kun tajusin että kaikki mun nilkkurit sekä maiharit on kotivaraston sijasta poikaystäväni työvarastossa, ja varaston avaimet toisessa kaupungissa hänen taskussaan. Kunnon tuurilla löysin nämä juuri ennen kauppojen sulkemista Kampin Mangosta :)

*sisältää mainoslinkkejä*

Mekko täältä

Kengät Mango

Kaulakoru täältä

Lehtikruunu täältä

Takki Zara Men (todella vanha)

Responses to FESTIVAL SEASON

Mmillaaa

Upee lookki ja aivan ihania kuvia!

Katja

On todella kaunis mekko ?