THE PERFECT MATTE

Kevät tekee tulojaan ja niin myös kirkkaat värit, sekä puketumisessa ja meikeissä! En kestä, kun tänne Teneriffalle on tullut lämpöaalto ja kesän tuoksut valtaavat saaren. Oonkin tämän pitkän parin kuukauden "talven" odottanut, että olisi oikeasti kuuma, ja pikkuhiljaa helle tekee tulojaan. Lämmön saapuessa tekee mieli meikata entistä vähemmän ja antaa kasvojen vastaanottaa auringonsäteet (pisamia odotellessa!), mutta kesäisin tykkään tuoda kevyempään ehostukseen piristystä tummemmilla huulipunilla. YSL lähettikin mulle uuden kokoelmansa punat ja

kaupallisessa yhteistyössä
löysin uuden lempparin Tatouage Couture. Postauksen lopussa löytyy myös alekoodia näihin uusiin nestemäisiin huulipuniin :)

YSL haastoi minut miettimään oman tyylini kehitystä, ja miten olen päätynyt nykypäivän kukkamekkoihini. Vaikka tyylini on heittänyt kuperkeikkaa useamman kerran, jonkin näköinen punainen lanka siitä löytyy. Parinkympin molemmin puolin värit oli mulle kaikki kaikessa, rakastin kirkkaita vaatteita ja yhdistelin niitä huoletta. Samalla kuitenkin minulle oli välttämätöntä, että hiukseni on ehdottomasti pakko olla mustat, eikä luonnolliset blondini, muuten olen liian tyttömäinen ja näytän liian kiltiltä. Kun palasin omaan sävyyni hiuksissa, niin tyylissäni värit taas tummenivat ja vaatekaappiin ilmestyi maihareita ja nahkatakkeja, sama look mikä mulla oli teininä rokkarina (ja silloinki blondina) palautui. Nykyään, tatuointini ovat erittäin iso osa mua, jokainen kerta kun otan yhden lisää, se muokkaa mun tyyliä ja ilmettä. Mutta olen aikaisemminkin sanonut, että en näe itseäni tatuoituna tyttönä, vaan tyttönä, jolla on tatuointeja. Ne eivät yksikseen muovaa minua tiettyyn muottiin, vaan korostavat sitä Siniä, joka olisin ilmankin niitä. Nykyään, pukeudun taas huolletta kukkamekkoihin yhdistäen ne nahkatakkeihin, ja lähden baariin vaikka rokkipaidassa ja pinkissä huulipunassa. Olen selkeästi nuoresta asti tykännyt sekoittaa kovempaa luonnettani pehmeämpiin ja naisellisempiin elementteihin, kuitenkaan koskaan lokeroimatta itseäni poikamaiseksi tai tyttömäiseksi, vaan sopivasti kaikkea sekaisin.

Samalla tavalla, kun tatuoinneillani tai hiustenvärillä voin korostaa tiettyä puolta itsessäni, ilman että ne täysin määrittävät sinua, niin meikillä, ja varsinkin huulipunalla voi korostaa ja tuoda esiin omaa tyyliä. Kapinallisena päivänä kun tuntuu, että voi valloittaa maailman, tumma purppura sopii mielentilaan, samalla tavalla kuin keväisenä päivänä kahvi treffeille kaverin kanssa hempeä pinkki voi tuntua oikealta väriltä rauhalliseen fiilikseen. Monesti viikolla en meikkaa ollenkaan ja vietän päivät yökkäreissä, toisinaan tykkään valloittaa päivää maksimekossa ja rohkeilla huulilla. Mä rakastan värejä ja kukkia, mutta rakastan myös rokkipuolta itsessäni, ja parasta on se kun voin huolletta yhdistää molemmat maailmat, asettamatta itseäni mihinkään kastiin.

Mä tykkään todella paljon, miltä matta-huulipunat näyttävät huulilla, mutta ennen kuin olin kokeillut YSL Tatouage Couture, mun kuivat huuleni ovat rohtuneet kasaan heti alkumetreillä mattaisista huulimeikeistä. Kunnes kokeilin näitä nestemäisiä huulipunia. Koostumus on niin kevyt, että tuntuu kuin huulilla ei olisi meikkiä ollenkaan, väri pysyy huulilla paremmin kuin mikään huulipuna mitä olen aiemmin kokeillut. Ensimmäisen kuvan kirkas pinkki pysyi päivästä iltaan, ilman että korjailin kertaakaan. Se ei tarttunut viinilasin reunaan, eikä lähtenyt syödessäni tapaksia. YSL Tatouage Couture ovat myös ensimmäiset tummat punat, joihin en tarvitse ollenkaan huultenrajauskynää, sillä uuden applikaattorin tasaisen terävän reunan ansiosta rajaukset saa levitettyä täydellisesti ja kestävän koostumuksen ansiosta puna ei lähde valumaan huulenreunan juonteisiin. Pigmenttiäkin riittää sen verta, että riittää kun kerran kaksi sipaisee väriä huulille.

Saadessani tuotteet en todellakaan kuvitellut ihastuvani niihin näin paljon, mutta näistä tulikin tyyliin lempi huulituotteeni ikinä. Ja pakko mainita, että en todellakaan hehkuta näin paljoa vain koska kaupallinen yhteistyö, vaan nämä ovat kertaheitolla sivuuttaneet lähestulkoon kaikki muut värilliset huulituotteeni, kun rakkauden alkuhuumassa vaihtelen eri värejä päivittäin :D Ja 18 eri värivalinnasta löytyy tummempaa sävyä, kirkkaita pinkkejä ja koralleja, mutta myös arkisempia nudeja. Sekä keveys koostumuksessa, että mattaväri joka ei kuivata, niin saa multa täydet pisteet.

Ylempänä sävy:

nro 8 Red Black Code

Ylemmässä kuvassa levitin huulikiillon yhdellä vedolla, ja suhteellisen nopeasti. Uudella applikaatorilla tarkan tuloksen huultenreunoissa saa todella helposti.

Postauksen ensimmäisen kuvan sävy:

nro 10 Carmin Statement

Mun kolme lempparia vasemmalta oikealle:

nro 23 Singular Taupe

nro 11 Rose Illicite

nro 1 Rouge Tatouage

Ylempänä kokeilin myös hieman pirtsakkaampaa sävyä kevääksi:

nro 17 Unconventional Coral

Ja loppuun vielä alekoodi Sokoksen nettikauppaan! Eli koodilla HERETOSTAY saatte YSL Tatouage Couture nestemäisistä huulipunista -15% alennusta! Koodi on voimassa viikon 11 eli 18.3.2018 asti.

Pääsette klikkaamaan Sokoksen sivuille tuotteeseen TÄSTÄ.

Responses to THE PERFECT MATTE