POJAT KYLÄSSÄ JA BIITSILLE

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Jomppis, Jere ja Jonttu ovat saapuneet Teneriffalle, ja heidän mukanaan tuli poikkeuksellisen hyvät säät tänne Kanarian talveen. Pilvettömät taivaat ja hellettä, niin lämmintä että jokainen meistä meni tänään jopa uimaan. Tänään meillä oli tajuttoman kiva päivä veneellä ja delfiinien parissa, mutta tässä postauksessa palataan vielä eiliseen, kun mentiin etelään turistialueelle Los Cristianokseen ja Playa de la Vistas-rannalle pötköttelemään.  Siellä olikin vähän enemmän jengiä, kuin mihin oon tottunut täällä asuessa.

Ei ollut mitään kummempaa suunnitelmaa, siellä vaan löhöttiin ja käytiin syömässä. Mulla oli päällä uusi mekko, jonka sain Ellokselta (löytyy täältä). Mekkoon kuuluu myös irrotettava alusmekko, mutta otin sen pois, koska ilman tämä sopii loistavasti rantsukoltuksi uikkarin tai biksujen kanssa.

Pojat ovat nyt syömässä keskenään, mä jäin hetkeksi himaan yksin. Kokoajan menoa ja meininkiä auringossa, niin rupesi väsyttää ja päätin alkaan käymään läpi meidän suurta joulu-kuvasatoa. Pärjäävät kyllä keskenäänkin :D Huomenna ollaankin sitten menossa viinitiloille ja maistelemaan paikallisia viinejä. Ollaan oltu kokoajan liikenteessä, niin ei yhtään tunnu, että olisivat olleet täällä vasta pari päivää.. mutta kiva etteivät ihan vielä lähdekkään. Kun pojat palaa Suomeen, niin ei ole enää montaa viikkoa siihen, että itse lennän sinne perässä.

Responses to POJAT KYLÄSSÄ JA BIITSILLE

Idaelisa

Moi! Selailin tässä pitkästä aikaa kunnolla sun blogia (yleensä kattelen vaan youtuben kautta videot) ja aattelin vinkata hyvästä ravintolasta siellä Teneriffalla! Puerto de la Cruzissa sellanen kun Poco Loco, löytyy nettisivutkin! Ite oltiin Teneriffalla