LUA & PLAYA

Kauheasti nyt ruokakuvia ravintoloista, mutta sitä me täällä tehtiin lomaviikko, pyörittiin kotikaupungissa, chillailtiin ja syötiin hyvin. Päälle viikko niin sama jatkuu taas :) Tällä kertaa testattiin LUA, jossa kuulemma myös hyviä hamppareita, mutta frendi otti possua ja mä päädyin ottamaan cevichen ja avokadosalaatin.

Yksi pieni vinkki tänne matkutaville, jos ruokalistassa lukee

X
-salaatti, suurella todennäköisyydellä se on vain sitä yhtä vihannesta. Hauskimmat naurut ollaan saatu, kun Mangusto tilasi itselleen
tomato-salad
, ja sai pienen lautasen, jossa kaksi tomaattiviipaletta. Kun Suomessa kuvittelet saavasi salaattipohjan vihanneksilla, jossa avokadoa, niin täällä se on kirjaimellisesti vain avokadoa. Mutta tällä kertaa olin skarppi, olin instagramista jo bongannut etukäteen, että kyseinen salaatti näyttää tältä, ja ajattelin sen sopivan cevichen kanssa. Ceviche oli
butterfish
(ei hajuakaan mikä suomeksi, google translate ei auttanut, mutta valkoinen kala), passionhedelmää ja punasipulia, ja niin hyvää! Maut osuivat erittäin kohilleen. Täydet pisteet siitä, avokadosalaatti oli nyt sitä avokadoa (montakohan kertaa saan saman sanan yhteen postaukseen), ja possu kuulemma ihan ok. Mutta kavereilta oon kuullut, että ravintolan burgerit ovat kokemisen arvoisia, kaveri ei vaan halunnut sitä ottaa, kun oli edellisenäkin iltana sellaisen syönyt. Eli ehkä seuraavat frendit pääsevät niitä testailemaan. Ravintola sijaitsee ihan keskustassa Santa Cruzissa, kauppakatujen kupeessa.

Ruuan jälkeen mentiin pötköttelee Playa Las Teresitaksen rannalle, ja vitsit mikä

golden hour
sinne tuli, en vaan kestä miten paljon oon tykästynyt mun uuteen kotikaupunkiin. Kaikkeen täällä, vaikka onkin niin normaali kaupunki ja myös sitä karua puolta. Huom. öljylautat myös rantsun horisontissa.

Mulla oli päällä maksimekko Zarasta, ja kaveri toi mulle myös tukusta kulmienvärjäystarvikkeet, ja olin juuri tuona aamuna pitkästä aikaa ne värjännyt, siksi niin tummat kuvassa. Ovat onneksi jo tasoittuneet, vaikka tummista kulmista tykkäänkin.

LUA -Hamburguesas - Tapas - Postres

Calle La Luna 12, 38002 Santa Cruz De Tenerife

+34 922 87 62 27

https://www.facebook.com/luatenerife/

Responses to LUA & PLAYA