IHONHOITOA HEDELMÄHAPOILLA

Ajattelin tällä kertaa tulla kosmetologina vinkkaamaan teille mun lemppari ammattihoitosarjan. Olen itseasiassa maininnut parikin tämän postauksen tuotetta aiemmin, esimerkiksi blogissani täällä, missä puhun ihonhoidostani. Kosmetologina olen tietenkin jo kouluajoilla oppinut useamman ihonhoitosarjan jokaisen nippelitiedon, mutta ammattimaailmassa tietämystä kertyi vielä enemmän. Kaikista näistä, mun lemppari on aina ollut italiainen Bioline Jato, jonka eri tuotesarjat soveltuvat erinomaisesti pohjoismaiselle iholle. Heidän hedelmähapoilla kuoriva Primaluce Exforadiance on kuitenkin paras ihonhoito-sarja, johon olen tähän mennessä kosmetologina törmännyt.

Primaluce-sarja on ihoa uudistava, kirkastava ja hellästi kuoriva hoitosarja, joka antaa välittömästi lisää heleyttä. Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta on myös erittäin hyvä täsmäisku epäpuhtaalle iholle ja/tai juonteille. Primaluce kuorii PHA- ja AHA-hapoilla, mutta ei kannata säikähtää. Nykyään happokuorintoja on joka lähtöön, tämän kasvohoidon jälkeen naama ei lähde kuoriutumaan irti, vaan korkeintaan hieman punoittaa saman päivän aikana. Kotituotteissa voi tuntua pientä kihelmöintiä. Mulla on tämä koko sarja kotona, ja mukana täällä Espanjassa, mutta varsinkin tuon seerumin nimeen vannon. Käytän sitä myös välillä paikallisesti alkaville finneille, se kuivattaa ne tiehensä.

Miksi juuri nyt halusin tulla teille jakamaan enemmän näistä tuotteista, on koska tällä hetkellä kyseisen kasvohoidon ja kotituotteita saa ihan Helsingin keskustassa sijaitsevasta Estetiasta. Äidistäni en ole kauheasti puhunut blogin puolella, mutta hänen jalanjäljissä päädyin kosmetologikouluun. Hänellä on melkein 15 vuoden kokemus kauneuskonsulttina esteettisella alalla ja plastiikkakirurgisissa sairaaloissa, ja aikoinaan kun vielä täytin huuliani, hän teki kaikki pistoshoitoni. Hän on myös injektoinut huulitäytteitä useampaan kaveriini, mutta lopputulos on ollut luonnollisen täyteläinen, joten moni ei edes arvaisi heidän käyneen täyttämässä.

Itse otin ensimmäistä kertaa Botoxia tänä vuonna kulmakarvojen väliin. En olisi ajatellut vielä näin nuorena ottavani, mutta mulla yhtäkkiä sibeliusjuonne syveni dramaattisesti, ja se vaikutti koko mun kasvojen yleisilmeeseen. Tiedän sen yksinkertaisesti johtuvan siitä, kun sokea nainen ei käytä tarpeeksi silmälaseja, ja vuosien jatkuva silmien siristäminen teki tepposet. Koska en halunnut näyttää jatkuvasti kiukkuiselta, niin äitini tietenkin injektoi myös tämän, ja eipä ole tainnut yksikään seuraaja huomata eroa (vaikka ero oli suuri), ja tämä kertoo hyvin tehdystä työstä ja ammattitaidosta. Hyaluronihapot ja Botox yhdistetään usein draamattisempiin muutoksiin, mutta niillä molemmilla voidaan korjata pieniä asioita kasvoissa, antaen raikkaamman lopputuloksen. Esimerkiksi yhden kaverini ylähuuli on täysin vino ja epäsymmetrinen, ja äitini vain korjaa sen symmetriseksi. Tavoite ei tarvitse aina olla suurentaminen, joskus pelkkä muotoilukin riittää.

Multa vieläkin, varsinkin seuraajat, kysyy usein, onko mulla täytettä huulissa. Ei ole laitettu mitään kahteen ja puoleen vuoteen, eli ei. Ei sen kummempaa syytä, kuin että en halunnut enää. Mulla ei ole mitään vastaan esteettisiä hoitoja, olen itsekin äitini kautta tehnyt nuorena töitä plastiikkakirurgisessa sairaalassa. Kuitenkin en halua niistä hirveästi puhua julkisesti, sillä en erityisesti halua antaa esimerkkiä, että ei pitäisi olla tyytyväinen siihen mitä on, ja varsinkin someissa, missä mulla enemmän nuoria seuraajia. Lapset ja varhaisteinit eivät kuitenkaan ehkä täysin ymmärrä näitä asioita, ja ottavat kuitenkin valtavasti esimerkkiä bloggaajista, niin en haluaisi nuorena turruttaa heitä siihen ajatusmaailmaan, että kaikki virheet itsessä pitäisi korjata. Täällä blogissa on turvallisempi puhua näistä, ja ei mulla ole tarvetta näitä pimittää aikuisilta seuraajiltani.

Kuitenkin, mun äiti on vähän aikaa sitten siirtynyt hoitola Estetiaan, missä hän tekee muun muassa kasvohoitoja tällä Primaluce-sarjalla, vartalonmuokkaushoitoja ja näitä pistoshoitoja. Hän käyttää injektioissa maailman laadukkaimpia tuotteita, vuosien koulutuksilla ja kokemuksella. Nykyään moni sortuu menemään sieltä mistä aita on matalin, eikä tarkasta hoitajien koulutusta käyttäessä halpoja tuotteita. Oma mielipiteeni on, näissä hoidoissa kannattaa olla äärimmäisen tarkka, kyse on kuitenkin aineista, joita injektoidaan ihon alle.

Estetialla on nykyään täysin uudistunut ilme ja henkilökunta, ja äitini toimintaan voi tutustua täältä. Hän tarjoaa myös maksutonta plastiikkakirurgista konsultaatiota. Jos ei esteettiset toimenpiteet kiinnosta, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Primaluce-kasvohoitoon ja tuotteita, ja kannattaa pitää nämä myös mielessä joululahja ostoksilla, sillä Estetiasta saa ostettua lahjakortteja.

Mun äiti juuri teki yrityksilleen uudet sosiaaliset mediat, ja sen kunniaksi järjestää aika huikeat arvonnat:

Tykkäämällä täällä Kauneuskonsultti Liisa Savolainen facebook-sivusta ja kommentoimalla uusimpaan arvontaan liittyvään kuvaan, olette mukana 200€ lahjakortin arvonnassa.

Seuraamalla instagram-tiliä @savolainen.liisa ja kommentoimalla uusimpaan arvontaan liittyvään kuvaan, olette mukana Bioline Primaluce lahjapaketin arvonnassa. Pakettiin kuuluu kosteusvoide 50ml, seerumi 30ml, ja silmänympärys-/huulivoide 30ml (arvo on 220 €).

Sivut kannattaa ehdottomasti jättää seurantaan, sillä varsinkin näin joulun alla sinne on tulossa huikeita tarjouksia ja muita yllätyksiä :)

Liisa Savolainen

Kauneushoitola Estetia

Töölönkatu 2, 00100 Helsinki (aivan Rautatieaseman vieressä Sanomatalossa)

puh. +358 40 1373535

www.liisasavolainen.fi

Facebook-sivut

Instagram

Responses to IHONHOITOA HEDELMÄHAPOILLA

JJ

Tosi fiksusti kirjoitit noista täyteaineista, just tän takia tykkään seurata sun juttuja. Ja super onnistuneita kuvia susta, sun iho näyttää ihan älyttömän kuulaalta ja freshiltä! Täytyy laittaa nuo sivut seurantaan :)

E

Ai hitto oot kyllä kaunis!

Noora

Jestas kuinka kaunis äiti sulla on ?