PÄIVÄ KAUPUNGILLA

Vlogissa vähän jo näkyikin, mutta yksi ilta lähdettiin äidin kanssa kaupoille kiertelemään ja tutustumaan Santa Cruzin keskustaan. Mun kämpiltä kävelee kaupoille vajaa kymmenen minuuttia, asun just sopivasti kaiken hälinän ulkopuolella rauhallisemmalla alueella. Mitä nyt alkanut oppia täällä liikkumaan, tykkään todella paljon tästä saaren pääkaupungista. Santa Cruzia ei voi todellakaan verrata esimerkiksi etelän turistialueisiin, täällä (ainakin tällä hetkellä) näkyy turisteja suurinpiirtein saman verran kuin Helsingissä.

Calle de Castillon shoppailukatu on aika kattava, sieltä löytyy muun muassa Suomestakin tutut Zara, H&M, Mango, mutta myös kaikki espanjalaiset liikkeet, mitä ei Suomesta löydy. Pull & Bear, Bershka ja Stradivarius mun lemppareita :) Viereiseltä kadulta löytyy myös Casa-liike, jossa ihania sisustusjuttuja edullisesti. Sieltä ostelinkin jo astioita sun muita kodin härpäkkeitä.

Kauppakadun Calle de Castillon päädyssä meren puolelta löytyi niin ihana ravintola Cafe Atlantico, jossa söin elämäni yhden parhaan pastan. Toi yltää toiseksi lemppariksi Rooman tomaattipastan kanssa. Rupee tätä kirjoittaessa himottaa kyseinen annos. Ravintolassa oli hieman "kalliimpaa", eli pasta maksoi 9€ ja lasillinen sangriaa oli 2,50€. Että sellasta :D Suosittelen tässä käymään lounaalla, jos pyöritte Santa Cruzissa.

Oon monesti syönyt tätä perus valkosipuli-chili-öljy-katkarapu pastaa, mutta missään se ei ole maistunut kuin tuossa ravintolassa. Ja noi jättikatkaravut, täällä merenelävät on ihan omaa luokkaa. Ennen muuttoa olin niin stresseissä ja jännitynyt, että ei ruoka meinannut millään maistua, mutta heti kun tänne päästiin, niin huomasin, että haluan vaan tankkaa hiilareita, niin pari päivää tulikin syötyä ihan kunnolla pastaa ja leipää.

Keskustankin alueella on paljon pieniä puistoja, missä voi pysähtyä terasseille kahville tai viinilasille, ja monissa kahviloissa on myös pieni tapas-menu.

Mun koti-kaduilla suurinpiirtein jokainen ovi ja rakennus on sellainen, jonka edessä voisi ottaa kuvia. En kestä kuinka ihanalla seudulla asunkaan, eriväriset talot, joissa pienet parvekkeet ja värikkäät ovet.

Mekko: Monki

Shortsit: BikBok

Käsikorut: Aasiasta kojuista

Kaulakorut & korvikset: Na-kd.com

 *saatu blogin kautta*
(-20% normaalihintaisista tuotteista koodilla SINIS20)

Ja pakkohan musta oli ottaa turistikuva Santa Cruz-kyltin edessä. Illalla käytiin vielä mun viereisessä ravintolassa, jota vuokra-isäntäni oli suositellut. Sellainen naapuruston paikallinen pikkupaikka, missä tarjoilijat heti alkoivat tehdä tuttavuutta, kun kuulivat, että olen Javierin uusi vuokralainen :)

Responses to PÄIVÄ KAUPUNGILLA