“KIIRETTÄ”

16.07.2018


Oikein ihanaa aurinkoista maanantaita kaikille! Nyt voi Sini-neitikin kerrankin olla valittamatta Suomen kesästä, nämä helteet on juuri sitä mitä olen kaivannutkin 😀 Kaveritkaan ei tajua, että näissä lukemissa mulla on oikeasti paras olla. Kuitenkin, nautin niistä vaan hetken, sillä mun pakomatkat kylmästä kesästä alkavat jo tällä viikolla, kun ekaksi lähen poikkiksen kaa reissuun ja sitten vielä äidin kanssa rantalomalle.

Näiden reissujen takia onkin vähän kiireisempi alkuviikko tiedossa, pitäisi editoida postauksia ja videoita, käydä jalkahoidossa ja kampaajalla, pakkaa monen viikon vaatteet, juosta postissa ja ties missä, ja kuvata varmaan neljä eri kampanjaa, jotka ajoittuvat lomien ajalle. Mutta, tää on tätä bloggaajien “kiirettä”. On se elämä niin rankkaa kun jalkahoitoon pitäisi keretä ennen reissuja.  Eilinenkin oli niin stressaava, kun tuli vaan pötköteltyä krapulassa sohvalla, enkä tehnyt mitään.

Rehellisesti, mun mielestä me bloggaajat osataan olla aika rasittavia kiireiden kanssa, ja itse yritän olla valittamatta väsymystä someissani. Poikkeuksena tietty esimerkiksi parin viikon takainen hammaskipu, joka valvotti kirjaimellisesti läpi yön, niin ihmisiä tässäkin ollaan ja saa kipuun ja unettomuuteen reagoida. Mutta yleisellä tasolla, moni meistä säätelee omat nukkumisaikataulut, työ, vaikka aikaa vievää, ei vie elämästäni 8 tuntia päivässä joka päivä, mulla ei ole lapsia hoidettavana ja kaikki pakolliset hommat kuulostaa monille enemmän vapaapäiviltä, kuin “kiire”-asioilta.

En yhtään ihmettele, jos seuraajia välillä rasauttelee bloggaajien heitot kiireistä, kun moni meistä on oikeasti todella irtaantunut todellisuudesta. On myös bloggaajia jotka opiskelevat täysi-päiväisesti, tai käyvät töissä, tai hoitavat isoa perhettä samalla (parhaimmissa tapauksissa tekevät näitästä useampaa samalla, heille nostan hattua), ja silti jaksavat ylläpitää tasaista julkaisutahtia blogissa.

Mutta itse pakko myöntää, että nykyisen elämäntyylin myötä mun olisi todella vaikea palata takaisin entiseen duuniin, missä väänsin yli 12-tuntisia päiviä ja parhaimmillaan joka päivä viikosta. Ja tästä en ole ylpeä. Oon aina arvostanut korkeaa työmotivaatiota, enkä puhu vaan työtunneissa mutta esimerkiksi tehokkuudessa, niin pikkasen hävettää että elämäni tuntuu kiireiseltä kun kyse on aika kevyt-aiheisista blogipostauksista ja asioiden hoitamisesta reissua varten.

En nyt siis dumaa mun kollegoita tai itseäni, eiköhän moni, minä mukaan lukien, tee todella paljon kulisseissa, mutta jotenkin tänä aamuna tuntuu vaan vähän löysältä tapaukselta kun tuntuu kaikki kasaantuvan päälle ennen torstain lähtöä, vaikka todellisuudessa mulla on täydellinen tilanne kontrolloida ajankäyttöäni ja kaikki tekemiset on loppuen lopuksi aika helppoja.

En ollut tätä postausta suunnitellut, kuhan vaan nopeasti tässä “kiireessä” näpyttelen mitä sylki tuo suuhun, ja haluan sympatisoida teitä, että ollaan me somettajat (ei kaikki, vihaan yleistämistä, mutta osa) välillä vähän raskaita ja se on ihan ok, jos teitä välillä ärsyttääkin 😀 Muakin ärsyttää itseni tällä hetkellä. Elämässä on monilla vaikka mitä asioita palloiltavana, ja moni varmasti niiden oikein kiireiden ja stressien keskellä eläisi mielellään yhden päivän bloggaajan elämää.

Toivottavasti kukaan ei nyt ymmärrä väärin tai pidä mua ylimielisenä, että elämäni olisi helpompaa, kyllä kulisseissa aina tapahtuu asioita mitkä ei välity blogiin, ja samalla tavalla en myöskään halua antaa kuvaa ettenkö ikinä tekisi mitään ja elämä olisi vaan kampaamokäyntiä ja päikkäreitä, mutta välillä on vähän päiviä, että ärsyttää itseäkin että miten mukamas stressaan jotain reissupakkailuja ja valokuvien ottamista, kun tässä maailmassa voisi mennä paljon huonomminkin. Ennemmin pitäisi herätä uuteen viikkoon, että onpas ihanaa että omassa elämässä kaikki nyt niin hyvin, että tässä minun huolenaiheeni. Aina ei mene niin.

Mutta tosiaan, ihanaa alkanutta viikkoa kaikille. Paljon jaksamisia ja tsemppejä niille, joilla kaikki ei nyt ole niin hyvin ja väsymys ja stressi on aitoa. Itse olen ollut aika pohjamudissa elämässäni jaksamiseni kanssa, ja haluan vaan muistuttaa, että kyllä se aurinko taas pilven takaa pilkottaa pian. Ja niille joilla on nyt huoleton kesä meneillään ja elämä hymyilee, muistakaa että se om lahja. Ei pidä elää negatiivisuudessa ja odottaa pahinta, mutta ei myöskään unohtaa, että hyvinvointi ei aina ole itsestäänselvyys.

Ihme postaus tähän väliin, mutta mä rupeen nyt editoimaan todella tylsää Ruissi-videoo teille.

2 Responses to ““KIIRETTÄ””

  1. Emma says:

    Miten saat sun luonnonkiharan tukan pysymään sileänä silloin, kun et käytä suorista/kiharra?

Kommentoi