WHAT A WEEK

07.07.2018

 


Huh, mikä viikko, ja tämäkin päivä hurahtanut niin nopeasti ohi. Alkuviikon mun huono hammas alkoi vitkuttelemaan ja valvotti öisin, menin nopeasti sen hoitamaan “kuntoon” ettei lentäessä ja reissussa taas paineet ärsytä, mutta se vaan paheni, ja jouduin tiistaina, päivä ennen reissua mennä taas hammaslääkäriin. Olin ihan varma, että matka Barcelonaan peruuntuu koko homman takia, mutta pari lääkettä alle niin pääsin lähtemään.

Lennettiin Barcelonaan toisen suomalaisen bloggaajan Johannan kanssa yhteistyöreissulle Viña Esmeraldan kanssa. Alkuviikon hammas oli reistaillut ja en ollut kivun takia nukkunut, ja tuolla tahti oli niin kova niin ei univelkoja tullut korjattua ollenkaan. Väsyneenä, mutta onnellisena mentiin joka päivä ja meillä oli super kivaa yhdessä. Pari päivää oli omaakin aikaa tehdä mitä huvittaa ja Johanna pääsi ensikertalaisena tutustumaan kaupunkiin.

Mulla oli tarkoitus jo nyt lauantaina mennä Ruissiin, mutta monta valvottua yötä ja viime yökin meni lentäessä ja olin aamuviideltä kotona, niin tämä yksi välipäivä oli pakko vain pötkötellä. Ja en tiedä mihin tämä kaikki aika oikein sitten meni, kello on nyt jo puoli kymmenen, mun pitäisi tyyliin olla jo suihkussa ja menossa nukkumaan. Aamulla on aikainen lähtö Onnibussilla Valtsun ja Jannen hotellille ja siitä sitten yhdessä viettämään viimeistä festaripäivää. Vielä olisi pakattavakin kaikki tavarat. Mulla on aika överi-asu, katsotaan mitä mieltä tulette olemaan. Pöksyt taitaa nimittäin jäädä kotiin 😀

Vähän harmittaa kun Barcelona reissu meni Ruisrockin kanssa päällekkäin, varsinkin kun luulin että Chainsmokers on vasta lauantaina, eikä perjantaina, ja menin ensi kertaa missaa heidän Suomen keikan 🙁 Mutta teki niin hyvää olla taas oikeasti kuumassa ja Espanjassa, taas pieneksi hetkeksi kotoisa olo.

Nopeat kuulumiset, lisää meidän reissusta tulossa vielä, mutta nyt on pakko mennä pakkaa huomista varten ja vähän yrittää nukkuakin yksi yö. Ihanaa viikonloppua!

Dress Zara / Bag Moi Moi Accesories

Kommentoi