TWO DAYS IN BARCELONA

03.07.2018

Instasta jo ehkä huomasittekin, meidän paluu Teneriffalta kesäksi Suomeen tapahtui pienen miniloman muodossa Barcelonan kautta. Ollaan poikaystävän kanssa käyty siellä useamman kerran, ja meillä ei ollut tarvetta imaista kaikkea mitä kaupungilla on tarjolla, vaan päätimme pitää rennon “perheloman” koirien kanssa. Pariin päivään sisältyi käppäilyä ympäriinsä, istuskelua terasseilla ja Ramblasin kiertelyä. Hotelli valittiin oikeastaan sen kriteerin mukaan, että mihin keskustassa pääsee koirien kanssa kun tekee varausta pari päivää ennen reissua 😀 Kuitenkin löydettiin edullinen ja söpö paikka, ja parasta oli meidän pieni parveke suoraan Ramblalle. Vähän kyllä huvitti, kun kaikki meidän 9 laukkua (11 koirat mukaan lukien) pitikin yhden kerroksen verran kantaa ilman hissiä. No, onneksi tällä kertaa olin liikenteessä mieheni, enkä äitini kanssa. Onni on pienestä asti ollut koira, joka rakastaa tuijotella ihmisiä ja autoja ikkunasta, ja näki pienen katseesta, että oli mennä jo sekaisin kun parvekkeelta oli näkymät yhdellä Europpan vilkkaimista turistikaduista.

Metrollakin liikuttiin, käytiin katsomassa Sagrada Familiaa ja koska oltiin ihan pääkadulla Ramblalla niin pöyrittiin sen tuntumassa, rannassa ja Gothic Quarterissa. Saatiin teiltä niin hyviä vinkkejä ravintoloihin ja tekemisiin, että melkein rupesi harmittaa että ei oltukaan pidempään, vaikka kahdessa päivässä kerettiin aika paljon näkemäänkin. Niin moni teistä suositteli Brunch & Cake -ravintolaa, ja Barcelonassa asuva seuraaja Essi suositteli vaikka ja mitä, mutta esimerkiksi La Monroe -ravintola tuli hänen ehdotuksista testattua.

Ja kuten sanoin, melkein rupesi harmittamaan että ei voitu olla pidempään, niin mun onnekseni palaan kaupunkiin jo tällä viikolla. Sain työmatkalle kutsun, minä ja toinen suomalainen bloggaaja lähdetään vähän tutustumaan Katalonialaisiin viineihin, ja meillä onkin pari päivää omaakin aikaa virallisen osuuden lisäksi, niin samanlainen rento pyöriminen tulee toteutumaan, tällä kertaa ei tietty tarvitse mennä kahden pienen vanhuksen vauhdilla pelkästään koiraystävällisiin paikkoihin 🙂 Huomenna lähtö, pitäisi alkaa pakkaa jo! Ei yhtään haittaa päästä takaisin oikeasti lämpimään ilmastoon 😀

Kommentoi