BACK TO THE BEGINNING

03.07.2018

 


Näissä kuvissa on pieni deja vu-fiilis. Todella samanlaiset kuvat äitini kanssa räpsäistiin, heti ensimmäisenä kokonaisena päivänä uudessa kodissani (postaus löytyy täältä). Tutustuttiin Onnin syntymäpäivänä uuteen lähipuistoon ja kotinurkkiin. Näissä kuvissa nurkat ovatkin perinpohjin koluttu ja tuttuja, ja tänään vastaavasti (vaikka kuvista on jo kuukausi aikaa) onkin Topin 10-vuotis synttärit! <3

Mun pienempikin vauva täyttää jo pyöreitä. Kun Onni täytti kymmenen, hän sai meksiko-teemaiset bileet, mihin saapui ihmis- sekä koirakaverit, niinpä on täysin luonnollista, että sellaiset myös Topille järjestetään. Koska tänä viikonloppuna on Ruissi, niin juhlat siirtyvät ensi viikon lauantaille. Itse lennän reissuun tänään juhlapäivänä. mutta Topsu pääsee taas poikaystäväni toimistolle, ja sanoin että heidän täytyy muistaa laulaa mun vauvalle.

Mun blogissa ei varmaan ookkaan koskaan näkynyt, mutta Töpselillähän on ihan tajuttoman pitkä kieli 😀 En tiedä mihin se mahtuu hänen pienessä suussa, mutta kun oikein läähättää sieltä tulee niin leveä ja pitkä yksilö roikkumaan sivulta ulos, varsinkin kun vertaa Onnin kapeaan ja siroon pikkukieleen.

Onnea Topi <3 <3 <3

 

2 Responses to “BACK TO THE BEGINNING”

  1. Jade says:

    Voi mä en kestä, niin ihanat ❤️❤️ Ja ihan mielettömästi Onnea molemmille ihanuuksille 😍😍Hellät rapsutukset 😘😘

Kommentoi