NEED. SUMMER. NOW.

02.07.2018

Sydän melkein särkyy katsella kuukauden takaisia kuvia Teneriffalta, ikuisesta lämmöstä. Vasta aloin vähän ruskettumaankin, ja täällä sitä ollaan taas Suomessa. Nimimerkillä itseruskettavaa ekaa kertaa kuukausiin. Äkkilähtöjä jo kattelin, mutta ei niistä oikein tullut mitään. Kuitenkin, varattiin äidin kanssa lennot Santorinille elokuulle ja poikaystävän kanssa sumplitaan myös mihin vielä menisi heinäkuussa käymään. Kyllä mä onneksi pääsen pakoon tätä “talvea” 😀 Mä oon halunnut Santorinille jo ennen kuin se oli korkeessa nosteessa, ja vihdoinkin tulee lähdettyä. En malta odottaa, ja saa laitella kaikkia vinkkejä mitä tulee mieleen, kyllä te tiedätte mistä mä tykkään. Teiltä on viime aikoina tullut reissuihin niin loistavia suosituksia, en käsitä miten onnekasta on, kun on seuraajat joilta voin vaan kysäistä parhaat vinkit matkoille.

Meidän Aasian reissu nyt tosiaan siirtyy kesältä myöhemmälle, ihan koska töiden takia mieheni ei pystykään olemaan niin pitkää putkea poissa töistä. Tylsää, kun odotin sitä niin paljon ja olin suunnitellut sitä pitkälle, mutta ei noille mahda mitään. Enköhän mä sinne vielä pääse, ja onneksi on äiti joka lähtee mun kanssa syömään jukurttia, juustoa ja juomaan viiniä pikkusaarille Kreikkaan 🙂 Ei voi oikein valittaa, kun poikaystävä reissannut moneen otteeseen Teneriffalle pitkin vuotta, ja kesäkuussakin oli siellä ja Barcelonassa kanssani yli kaksi viikkoa. Ei se Teneriffa mulle lomaa ole, mutta hänelle kuitenkin poissaoloa töistä. Sinäänsä ihan tuuri, tulipahan tekosyy bookata äidin kanssa Kreikan matka, sillä sekä minun ja äitini mies ei kumpikaan halua enää saarelle, ja nyt meidän ei tarvitse heitä vinkua sinne viemäänkään, vaan lähdetään kahdestaan tyttöjen reissulle.

Mä oon itseasiassa vähän suunnittelemassa, että mun ensi helmikuussa juhlittavat kolmekybäset olisivat jossain trooppisella saarella 😀 Onneksi mulla on hulluja kavereita, jotka on valmiita lähtemään mukaan. Jannen ja Valtterin kanssa vaan naureskeltiin, että mun miehelle on pakko saada omia kavereitakin mukaan, sillä hänellä palaisi käämi millisekunnissa kun me siellä keskellä valkoisia hiekkarantoja huudettaisiin “**** TUU OTTAA KUVAA! OTA MEISTÄ TÄLLÄINEN KUVA”… Valitettavasti Suomi on masentavin paikka ikinä pakkasten keskellä järjestää kunnon juhlia, niin ajattelin kutsua halukkaat lähimmät ystävät mukaan hankkimaan kanssani rusketusrajat. Aika alkuvaiheessa on suunnittelu, mutta ihan tosissaan tällaista tuli mietittyä, katsotaan toteutuuko.

En ole edes missään maininnut, mutta poikaystäväni on ollut kokoajan poissa meidän saavuttua Suomeen. Käytännössä kaukosuhde loppui, mutta samantien kun tänne saavuttiin hän lähti seuraavana päivänä viikonlopuksi polttarireissulle, nyt on ollut kymmenen päivää poissa ja juuri palattua kotiin minä hipsasen itse taas Barcelonaan ja Ruissiin. Mulla tosiaan Ruisrock jääkin vähän lyhyemmäksi, kun en osannut kieltäytyä houkuttelevasta matkasta Barcelonaan. Ensi vuonna kunnolla sitten taas 🙂

Kommentoi