RANKKA PÄIVÄ

21.05.2018

Mä oon viime vuosina huomannut, että olen aidosti tullut riippuvaiseksi kofeiinistä. On tullut juotua kahviakin, mutta en myöskään ole koskaan erityisemmin pitänyt kahvin mausta niin paljoa, että haluaisin sitä juoda päivittäin. Satunnaiset lattet kavereiden kanssa kahvilassa on ihan jees, mutta olen oikeastaan pitänyt paljon enemmän energiajuomista. Monet vihaavat niiden hajuakin, mutta mulla ei ollut ikinä “oppimista” niiden juomiseen, ne ovat aamuisinkin paljon raikkaampi vaihtoehto kuumalle juomalle. Eikä mikä vaan energiajuoma, vaan Redbull Sugarfree. Se on elämän eliksiiri ja herättää tämän vanhentuvan henkilön uudeksi naiseksi joka päivä. Maultaan se on myös ainut, jota siedän päivittäisellä tasolla.

Kuitenkin, kun yritän arjessa elää suht terveellisesti, niin ei ihan nuo litkut mene samaan kastiin. Olen siis ennen pitkän aikaa välttänyt juomasta kyseistä litkua suuren kofeiinin ja aspartaamin määrän vuoksi, en koe sen sopivan yleisesti mun elämätapoihin. Samasta syystä en myöskään halua hirveästi mainostaa mun addiktioo somessa, varsinkaan nuorille 😀

Mutta tänne Teneriffalle muutettua, mun  halut vei vallan ja jossain vaiheessa huomasin, että aamuni alkaa vasta kun mulla on kylmä Redbull kädessä… välillä koitin sitä välttää, mutta todellisuudessa aina tölkki aukesi. Marokon reissulla poikaystäväni naureskeli, kun en päivittäin saanut mun fiksaatioo, niin se oikeasti näkyi siinä, että mietin juomaa joka hetki.

Tänään sitten päätin, että saa vähän alkaa rajoittua mun suurin pahe, ja jätin juoman juomatta. Lopputulos: aivot ei toimi ja oli pakko nukkua poikien kaa päikkärit. Eipä mulla muuta tähän ehkä turhimpaan postaukseen, kuin että tästä alkoi pieni detoxi. Ja tämä tosiaan on aidosti elämäni kiinnostavin asia tällä hetkellä. Plus se että heräsin aamulla kukkalähetykseen, poikaystäväni oli tilannut mulle netistä suuren kukkapuskan <3

Ehkä suosiolla palaan blogiin vasta viikon päästä kun mulla kuvaaja taas täällä ja elämässä on muutakin sisältöä kuin vieroitusoireet kofeiinista 😀

7 Responses to “RANKKA PÄIVÄ”

 1. jutta says:

  Sun blogi on ainut blogi, jota seurailen. Tosi mukavia tekstejä jaksat tänne väsätä, eikä niitä ole puuduttavaa lukea. Keveät kuvat piristävät blogin ulkoasua myös, ja sopivan mittaiset kappaleet.
  Tsemppiä riippuvuuden selättämiseen, kyllä se siitä!

  • Sini says:

   Hei, ihana kuulla, kiitos kommentista 🙂 <3 joo kyl tää tästä, helpottaa jo loppuviikkoa kohden 😀

 2. Nina says:

  Hei ihanaa kuulla, että jollain muullakin on tää sama addiktio! Ite huomasin kanssa tällä viikolla, että oon energiajuoma/kofeiinikoukussa, kun vietin yhden päivän päänsäryssä eikä mitkään särkylääkkeet tai nukkuminenkaan auttanut. Sitten kun join tölkin Noccoo niin johan lähti päänsärky ja tuli hyvä olo. 😀 Vähän koen säälittävänä, että 24-vuotiaana oon energiajuomakoukussa, mutta kai se tästä. Itse tosin juon lähinnä noccoo niitten hyvän maun ja limsamaisuuden takia. Redbull on sitten vaihtoehtosesti se toinen mitä juon. 😀

  • Sini says:

   Joo se päänsärky on se kauhein, ja vieläkin jotkut päivät tuntuu zombielta jos en saa kofeiinia, mutta helpottaa jo 😀 Noccoa ei Teneriffalta saa mutta kattelinkin kaupassa niitä taas 🙂

 3. Karita says:

  Itsekin riippuvainen kofeiinista, ilman päivittäistä kofeiiniannosta on hedari taattu. Olen tullut lopputulokseen että kyllä sitä pitää jokaisella ihmisellä jokin pahe olla, mun taitaa sitten olla jatkuva energiajuomien ja kahvin litkiminen. Tsemppiä arkeen ja bloggaamiseen. ♡

 4. Janita says:

  Sulla on niin ihanat hiukset. 🙂 käytätkö jotain tuotetta hiuksiin että kiharat pysyy? 🙂 oot kertonut että sulla on luonnonkiharat. Videosi on parhaita. 🙂

Kommentoi