KAVEREITA KYLÄÄN

17.05.2018

Jaetaan nyt tämmöinen vanhempi kuva Helsingistä, kun mulla tuskin on uusia kuvia tällä hetkellä 😀 En edes oikein tee mitään järkevää, kuhan ollaan kotona koirien kanssa ja odotetaan että parin viikon päästä on taas seuraa. Jotenkin nyt oon kuitenkin löytänyt hyvän boogien taas ja yksinolo ei haittaa, ja tiedän ajan menevän nopeasti. Ihan pikkasen ärsyttää kun ei ole apua blogin ja kuvien kanssa, mutta kun kyse on niin lyhyestä ajasta en jaksa stressaa senkään kanssa.

Mulla tosi moni kaveri olisi nyt loppukeväästä halunnut vielä tulla käymään, Emmankin kanssa katsottiin kokoajan lentoja, mutta kun talvilomasesonki olikin ohi, niin lennot ovat pompahtaneet niin kalliiksi, että turha kenenkään on tänne Suomesta lentää… Fiksuilla vaihdoilla maksaa helposti 700-800€, suorat lennot Finskillä vielä enemmän. En ollut tajunnut etukäteen, että muutos hinnoissa on noin suuri tähän aikaan vuodesta, niinpä monen reissut jäivät nyt välistä ja näen taas kavereita sitten Suomessa.

Kuitenkin, mun kaveri Olga ja hänen poikaystävänsä asuvat nyt hetken Saksassa, ja sieltä on todella halpoja suoria lentoja tänne, niin he päätyivät vielä bookkaamaan reissun mun luokse ennen kun palaan kesäksi Suomeen. Ihan kiva sinänsä vielä kerran vähän kiertää saarta, pyöriä ravintoloissa ja tehdä turistijuttuja, ennen kun sanon väliaikaiset heipat Kanarialle. Olga poikaystävineen ovat myös Onnin ja Topin vara-vanhemmat, jo vuosia matkustaessani he ovat hoitaneet koiria kun olen reissussa, ja sama myös tänä kesänä.

Ihanaa pian taas saada frendejäkin käymään 🙂

Kommentoi