THINKING OF YOU

06.05.2018

*Kaupallinen yhteistyö Efva Attling*

Pencez De Moy… Ajattele minua. Sain yhteistyön merkeissä tämän ihanan setin ruotsalaiselta Efva Attling -korumerkiltä, ja tarkkasilmäiset saattavatkin huomata ranskalaisen tekstin “kirjoitusvirheen”. Kyseessä kuitenkin vanhaa ranskaa, jonka tekstin suunnittelija Efva oli nähnyt kaiverrettuna satoja vuosia vanhaan sormukseen. Myös poikaystäväni nappasi heti väärinkirjoitettuun “moi” -sanaan, varsinkin nyt kun hän on taas aloittanut kertaamaan ranskankieltä, joka päässyt ruostumaan vuosien varrella.

Korujen sanoma ei voisi olla ajankohtaisempi mun elämässä tällä hetkellä. Tällä viikolla alkoi mun ja poikaystäväni pisin rykäisy tässä kaukosuhteessa ja toisista erossa olemisesta. Tiedän, että saamme olla kiitollisia kaikesta ajasta mitä olemme myös saaneet olla yhdessä muuttoni jälkeen. Monilla kaukosuhteessa olevilla saattaa olla liikaa kilometrejä välissä näkemään toisiaan kerran kaksi kuukaudessa, ja ei ne lennotkaan ilmaisia ole. Mutta varmasti jokainen, joka on joutunut pidemmän aikaa elää erossa rakkaastaan, tietää kuinka toinen ihminen voikaan syödä joka ikisen sekunnin siitä mitä päässäsi liikkuu. Joka yö olette unissa yhdessä, ja päivisin ajatukset harhailee toisen hymyyn, nauruun tai ihon tuntuun omaa ihoa vasten. Se on ihana tunne, kun on löytänyt jonkun josta välittää niin paljon, että ainut asia mikä pyörii mielessä on yhdessäolo,vaikka välillä se myös osaa syövyttää myrkylliselläkin tavalla. Huonoina hetkinä “ajattele minua” muistuttaa minua hopeisesti ihollani, mutta ei mun tarvitse sitä pyyntöä sanoa ääneen, toinen osapuoli myös jatkuvasti kertoo ikävästä (ja katselee äkkilähtölentoja, vaikka tietääkin että tällä kertaa on vain kestettävä kesään asti erossa).

Nämä korut kuitenkin saapuivat elämääni juuri oikeaan hetkeen, tulevaisuudessakin muistuttavat tästä ajasta, joka jouduttiin viettää erilleen. Se, että kieli on vieläpä ranska, saa ne tuntumaan vielä henkilökohtaisemmilta ja lisäävät tunnearvoa.

Muistan monen vuoden takaa, kun ihailin Efva Attlingin hopeisia koruja, varsinkin perhoskoruja, heidän liikkeessään Helsingissä. Korut sopivat myös loistavasti lahjaksi, kun kevään valmistujaisjuhlat lähestyvät. Ehkäpä haluatte kertoa teille läheiselle henkilölle esimerkiksi teiden erotessa koulun loppumisen myötä, että tulette molemmat muistamaan toisenne.

Loppuun vielä alennuskoodi, jota kannattaa ehdottomasti hyödyntää valmistujaislahjoja ostaessa. Koodilla SINI20EAS saatte 20% alennusta Efva Attlingin-sivujen hopeatuotteista (voimassa 6.5.-20.5.2018). Koodia voitte hyödyntää nettikaupassa sekä konseptimyymälöissä.

Pencez de Moy -käsikoru löytyy täältä / Pencez de Moy -kaulakoru löytyy täältä / Pencez de Moy -korvakorut löytyy täältä

“It is a precious gift to have someone thinking of you.” -Efva Attling

2 Responses to “THINKING OF YOU”

 1. Anna F says:

  Olen lukenut blogiasi ja ennen kaikkea vlogeja. En varmaankaan ole ainoa, joka hämmästelee miksi et julkaise enää videoita? Ns. kilpasiskosi julkaisevat ahkerasti kiinnostavia videoita, kiinnostus siirty heidän suuntaan kun tuntuu ettet lainkaan arvosta yleisöä, ailahtelevaa tekemistä:( Mukavaa kesää enivei:)

  • Sini says:

   Mä olen aina sanonut, että ensisijaisesti bloggaan, ja videoita teen fiiliksen mukaan 🙂 kuten sanoit, luet blogiani, niin ei nyt ihan voi sanoa että enkö olisi mitään sisältöä tuottanut seuraajille, viitaten tuohon etten arvosta yleisöäni? Ihmeellinen syytös… Totta, somettaminen (myös YouTube) on työni, mutta samalla päviittelen myös instaa ja blogia, niin en menisi sanomaan että olisin “ailahtelevasti” kadonnut kokonaan. Ja muutenkin, minä en “kilpaile” kenenkään kanssa, en tee YouTubea sen takia että olisin suositumpi, tykätympi tai katsotumpi kuin muut vloggaajat, vaan teen sitä aidosti omalla fiiliksellä. Valitan jos sulle ei blogin lueskelu riitä, että mielenkiinto muhun pysyisi yllä!

   Joka tapauksessa, kyllä mä palailen videoiden pariin ja välillä niitä tulee enemmän ja välillä saatan erinäisistä syistä pitää vähän taukoakin. Pahoittelen hiljaisuutta siellä puolella, et ole ainoa joka on sanonut olevan ikävä videoita ja höpöttelyitä, tottakai haluan tuottaa teille sisältöä kun sitä kaivataan. Mutta kuten sanoin, täällä blogissahan niitä samoja aiheita ja kuulumisia on ollut jatkuvasti 🙂 Mukavaa kesää sinnekin!

Kommentoi