LENNOT SUOMEEN OSTETTU

12.04.2018

Hohhoijaa, hetkellisesti piristyin alkuviikosta, mutta nyt oon taas palannut mun funk-moodiin. Kauhea ikävä vaan poikaystävää, sanoinkin hänelle just puhelimessa että tuntuu et on nyt yli puoli vuotta tsempannut itteensä, että pian tämä kaukosuhde loppuu, ja nyt kun sen loppuminen ei oikeasti ole kauhean kaukana, on vaan jotenkin ihan mehut pois sen tsemppaamisen suhteen. Energiat ja motivaatio laskenut hetkellisesti tosi matalaksi, ja siihen varmaan vaikuttaa myös kun kaikki ne kaveritkin täältä on lähteneet ja lähtemässä maailmalle, ja oon entistä enemmän yksin.

Samalla kuitenkin uusien kavereiden etsiminen ei myöskään kiinnosta 😀 Meillä alkaa nyt olla loppukevään suunnitelmat paketissa. Niihin kuuluu mun tulo Suomeen päälle viikon päästä ja olen siellä yhdeksän päivää. Sitten parisen viikkoa taas täällä, ennen kuin poikaystäväni tulee luoksemme, kunnes koko perhe sitten lennetään kesäksi takas Suomeen. Eli toisin sanoen, täysin yksinoloa tällä saarella mulla on edessä vain joku nelisen viikkoa, ja sitten lähden itse pois, joten ei  ole mielenkiintoa alkaa nyt parin viikon takia etsimään ittelleen seuraa. Tietty kavereita ei voi olla liikaa, mutta en siltikään ole motivoitunut nyt aloittamaan alusta taas tutustumaan ihmisiin uusiksi.

Nämä asiat, ja pari muutakin mieltä askarruttavaa juttua aiheuttavat nyt jotenkin päänsärkyä, mutta ei mitään vakavampaa. Vähän vaan tylsistynyt ja samalla ikävä masentaa. Kuitenkin, kuten tossa ylempänä sanoin, mä oon tulossa jo hetken päästä vierailemaan Suomeen, vähän työjuttuja hoitamaan, sekä samalla vappukin taittuu Helsingissä. Pääsee siis kunnolla näkemään kaikkia frendejä. Toivottavasti olisi kevät jo kunnolla alkanut sielläpäin, ainut juttu mikä täällä ei masenna on ehdottomasti sää (katso kuvat), ja siitä en haluaisi luopua edes viikon visiittejä varten 😀

Kun Suomesta palaan, me vedetäänkin poikkiksen kaa viimeinen erossaolo rutistus toukokuun alussa, ja sitten toivottavasti olisi tämä rumba nähty ja yhteiselo voi alkaa. Kuitenkin epäilen, että kunnes se on kokonaan loppu, mun fiilikset tulee menee vähän vuoristorataa, välillä parempia päiviä ja välillä huonompia.

Ja tosiaan, nyt ollaan päiviä ja lentoja katsottu, kun taas dogit pakkaan lentokasseihin ja koko perhe tulee Suomeen. Alun perin oli tarkoitus lentää juuri ennen Ruissia, mutta näillä näkymin se tosiaan tapahtuu jo kesäkuussa ennen juhannusta, niin pääsee näkemään kotimaata myös siihen valoisampaan aikaan. Sitten tosiaan ollaan kaikennäköisiä lomasuunnitelmia pähkäilty, mutta ne on vielä hiukan auki että mihin ja milloin 🙂

No mutta, vali vali, mutta en tiedä mistä muustakaan puhua kun kaksi päivää vaan ärsyttänyt, harmittanut ja vituttanut. Tyhmää valittaa jostain ikävästä poikaystävää kohtaan, tulee ihan teiniolo, mutta tällä hetkellä se vaikuttaa mun mielialaan niin vahvasti, että ei esimerkiksi tee mieli videoitakaan kuvaa ollenkaan. Jätin sen takia eilenkin postaamatta blogiinkin, etten tartuttaisi teihin mun negatiivisia viboja, mutta tänään tilanne on tismalleen sama, eli näillä mennään.

2 Responses to “LENNOT SUOMEEN OSTETTU”

 1. Maria says:

  Heiii tää on niin random kommentti mut löytyyks se sun alaskan seiti ohje mitä teit joskus uunissa ni jostain???:Dd

  • Sini says:

   Apua 😀 öö siis leivinpaperille vaan, vähän soijakastiketta ja cayennepippuria päälle, ei muistaaksnei muuta ollutkaan ja sit uuniin 😀 soijakastikkeessa sitä suolaakin, mitenkään kovin kummoisesti ei siis maustettu, sehän oli osa mun fit dieettii, vähän paremman varmasti saa kun marinoit vaikka soijakastikkeessa, enemmän mausteita, vähän oliiviöljyä, heität vaikka vähän murskattua valkosipulia, chiliä ja tuorekorianteria messiin, pysyy edelleen terveellisenä vaihtoehtona. Kääri folioon, marinaadia vähän myös folionyytin sisälle, tunnin annat marinoida, sit miedolla lämmöllä folio vaan paistinpannulle tai uuniin, tulee vähän mureempaa ja maut imeytyvät kivasti.

   Sellainen 😀

Kommentoi