LA MAFIA

07.04.2018

Hohhoijaa, kuten aiemmassa postauksessa jo vähän manailin etukäteen, niin poikaystävän lähdön jälkeen fiilikset on todella maassa. Nyt oon ollut vuorokauden yksin ja tällä kertaa eroaminen oli jotenkin poikkeuksellisen rankkaa. Todella tyhjä olo kotona ilman häntä. Varmaan pari seuraavaa päivää menee vähän allapäin, jospa viikonlopun jälkeen alkaisi taas mieliala nousta ja arki rullaa, ei erossaolo kuitenkaan lopullista ole 🙂

Pari päivää sitten vielä oltiin yhdessä lounaalla keskustassa La Mafiassa. Ravintola sijaitsee pää-ostoskadun vieressä, ja tykkään käydä siellä vähän väliä pastalla. Teneriffan hintatasoon nähden paikka on vähän kalliimpi, pastat pyörivät 15€ paikkeilla, mutta tykkään La Mafian fiiliksestä. Jos eksytte Santa Cruziin shoppailu-päivälle, niin La Mafia on hyvä vaihtoehto keskuskadun turistirafloille.

Ootte ehkä postauksista huomanneet, että oon pitänyt samaa farkkutakkia nyt useammin päällä. Kyseinen takki on vuosia vanha H&M:ltä, ja jostain syystä omaisuutta myydessäni en siitä luopunut, vaikka en ollut takkia paljoakaan käyttänyt viime aikoina. Nyt se onkin sit ollut taas viime aikainen lemppari. Siitä onkin kyselty paljon, niin ei taida enää tismalleen samaa mallia kaupoista löytyä, mutta Henkkamaukan LOGG-puolella tuntuu vähän väliä pyörivän saman tyylisiä klassisia malleja 🙂

Furla myös lähetti mulle parit uudet arskat, ja tätä mallia oon käyttänyt nyt lähestulkoon päivittäin. Pienet pastilliset ja tortoise-yksityiskohdat täydentävät kesäisiä valkoisia ja farkunvärisiä asuja.

Kesästä puheenollen, meillä alkaa pikkuhiljaa kehkeytyy aikataulut ja lomailusuunnitelmat. Jos kaikki menee nappiin, niin pääsen reissuun, josta oon haaveillut jo pitkään. Silmissä jo vilisee (vähän liikaakin) lomameininki, ei saisi innostua vielä liikaa 😀 Kesä myös merkitsee mulle vihdoinkin tämän jatkuvan erossaolon loppumista. Odottavan aika on pitkä, vaikka todellista hätää ei olisi, niin hetkittäin tämä kaukosuhde vaan painaa vähän enemmän.

Aika höpönlöpö postaus tällä kertaa, mutta nyt ei ole oikein energiaa muuhunkaan.

Ihanaa lauantaita <3

Takki: H&M

Toppi: Na-kd.com *saatu*

Kaulakoru: Na-kd.com *saatu*

Sormus: Saint Laurent

Kello: Paul Hewitt *saatu*

Käsikoru: Paul Hewitt *saatu*

Korvikset: H&M

Aurinkolasit: Furla uudet! *saatu*

2 Responses to “LA MAFIA”

  1. Suvi says:

    Voin niin yhtyä tuohon eron jälkeiseen fiilikseen! Itse myös olen kaukosuhteessa (kohta 1,5v), asutaan eri maissa ja olemme monia kuukausiakin erossa. Se on aika raastavaa.. Kyllä se päivä vielä tulee kun ei tarvitse elää kaukosuhteessa, mutta odottavan aika on pitkä.. Hyvästely on aina niin hirveetä ja se kun päivät vähenee ja eroahdistus alkaa iskeä😅 tsemppiä sulle, kyllä se siitä ❤️ Odotus palkitaan kirjaimellisesti😂. Onneksi nykyään voi soitella videopuheluita, ilman en osaisi itse kuvitella😂😂 Ihana kun avasit tätä asiaa, on hyvä tietää ettei ole tälläisten tunteiden kanssa yksin😊.

    • Sini says:

      Joo tuttuja tunteita! 😀 en tiedä miten ennen vanhaan on oikeasti kestetty kaukosuhteissa, whatsapp ja päivittäiset puhelut pelastaa <3 tsemppiä sinnekin kaukosuhteilun kanssa <3

Kommentoi