POOL DAYS

05.04.2018

Ihan parhautta tämä kesän tuleminen ja lämpötilojen nouseminen. Tällä viikolla ollaan parikin kertaa hengailtu Santa Cruzissa sijaitsevilla Parque Marítimo César Manrique-altailla. Ne sijaitsevat auditorion vieressä meren äärellä, ja jos suunnittelette lämpiminä kuukausina reissua tähän osaan saarta, kannattaa ainakin yksi päivä pyhittää tälle mestalle. Sisäänpääsy maksaa 2.50€ ja aurinkopeti saman verran, eli yhden henkilön kustannukset ovat viisi euroa. Vaikka altailla on oma pieni baari, alueelle saa myös tuoda omat juomat ja eväät.

Huomenna poikaystäväni palaileekin takaisin Suomeen, ja pienen hetken eletään taas erossa. Joka kerta kun joudutaan heipat sanomaan, mun fiilikset on hetken aikaa ihan maissa. Onneksi Emman olisi tarkoitus tulla mahdollisimman pian mun seuraksi, kokoajan kytätään hänelle äkkilähtölentoja. Varmaan olisi paljon tyhjempi olo, jos ei olisi seuraa taas tulossa. Vaikka luulisi että kaikkien vierailujen jälkeen (äiti ja siskon perhe oli täällä juuri ennen poikaystävää) kaipaisi jo omaa aikaa, niin oikeastaan oon vaan iloinen että seuraava vieras on jo jonossa. Jokainen kaukosuhteessa elänyt tietää kyllä kuinka vittumaista se välillä on, mutta meillä on ollut ihan sairaan onnistuneet pari viikkoa taas yhdessä, ja onneksi tämän järjestelyn pitäisi alkaa pian jo loppua.

Tänään taas paistateltiin auringossa, ja mun pisamat alkavat pikkuhiljaa jo kertyä nenälle. Vikan illan kunniaksi aiotaan laittautua ja lähteä treffi-illalliselle, kuhan herran lätkämatsi on katsottu 😀 Mutta mä alan hipsasee suihkuun, jotta päästään deiteille. Valitan jos alatte jo Suomessa kyllästyyy kun kaikki mun postaukset on joko altaalta tai rantsulta 😀

10 Responses to “POOL DAYS”

 1. Jade says:

  Ei näihin maisemiin kyllästy koskaan 😍 Lisää vain 👍 Ja aivan ihanaa kun olet löytänyt ihanan miehen itsellesi 💕

 2. Sanni says:

  Ei näihin kyllästy! Kyllä mä voisin joka päivä lukee sun postauksia rannalta! Tosin tässä alkaa kohta itse ettiin lentoja lämpöseen kun näitä lueskelee…😁

  • Sini says:

   joo uskon 😀 mulle jopa itellekin tulee aina uusi hinku lähteä takas altaille/biitsille niin varmasti suomesta käsin alkaa matkakuume nousee 😀

 3. kin says:

  Hetken tuumailun jälkeen tajusin, että minähän olen viettänyt tuolla yhden päivän 😀

  • Sini says:

   hahah jep 😀 varmasti moni joka saarelle eksyy ja varsinkin kesällä löytää netin kautta tiensä tuonne. nyt vielä keväällä ja arkisin on onneksi aika hiljaista ja rauhallista 🙂

 4. Ellen says:

  Oletko ajatellut tuoda poikaystäväänsä enemmän esille somessa? Tarkoitan siis kuvia yms.

  • Sini says:

   videolla tästä jo hiukan puhuin, mutta blogissa en ollutkaan vielä sanonut, että poikaystäväni pysyy poissa someistani nimeltä ja kasvoiltaa, eli anonyymina 🙂 mutta puhun kyllä meistä/meidän elämästä yhdessä 🙂

 5. Satu says:

  Näyttää aivan ihanalle. Asutko muuten vielä siinä samassa kämpässä vai muutitko pois? Onko mulla menny ohi, kun eikös siinä tullu vähä kaikkee…

  • Sini says:

   no itseasiassa asun, tässä ollut vähän kaikennäköistä säätöä kämppä asioiden kanssa 😀 pitää kertoa vähän päivitystä sitten, mutta kattoasukit ovat nyt rauhoittuneet, muuten ei olisi hermot kestäneet. Lapsi ei enää kilju ja sähkökitarat ovat kiellossa. Taisi vuokranantaja säikähtää jos menettää mut vuokralaisena kun hänen ilmaisasukkaat metelöivät. Uusi kämppäkin oli etsinnässä mutta näyttäisi siltä että oon jo parin kuukauden päästä niin monta kuukautta poissa Teneriffalta, niin ei ole järkeä maksaa kuukausia vuokraa, vaan veisi kamat varastoon kesäksi ja etsisi uuden kämpän syksyllä 🙂 Suomeen paluu lähestyy, tarkoitus olisi pari kuukautta sielläkin olla 😀 Eli tässä toden näköisesti sen pari kuukautta vielä olen siihen asti kun Suomeen tulen.

Kommentoi