PASCUA DE RESURRECCIÓN

02.04.2018

Vaikka Suomessa vielä vietätte viimeistä Pääsiäispyhää, niin tänään maanantaina on Santa Cruziin palannut jo arki. Täällä pyhät alkoivat jo aiemmin viikolla, ja tapansa mukaan saarella on ollut taas lukuisia kulkueita. Pääsiäinen on tietenkin katolilaisen kirkon suurin ja pyhin juhla, ja se näkyi kun kaiken ikäiset sitä juhlistivat.

Poikaystäväni kanssa päätettiin myös hieman “lomailla” ja vuokrattiin pyhien yli pieni auto pölyimuri, jolla sitten pyörittiin ympäri saarta. Meidän seikkailuissa oli tietenkin kamera mukana, ja huomenna postailen blogiin kuvasatoa kaikesta mitä tehtiin. Mun oli tarkoitus ylläpitää blogin päivittämistä loppuviikko, mutta ollaan nyt kaukosuhteilussa huomattu, että ne ekat hetket kun pääsee taas viettää aikaa toistensa kanssa, niin mielenkiinto kaikkeen muuhun katoaa ja huomio kiinnittyy vaan siihen toiseen henkilöön ja yhdessäoloon. Huomattiin myös, että päivien pitkien puuhastelujen, ulkona olemisen ja ajelemisen jälkeen, tultiin kotiin suoraan sänkyyn ja sammumaan väsymyksestä 😀 Ei kauheasti tietokonetta tullut availtua enää iltaisin. Vitsailtiin, että onhan siitä vuosi kun tavattiin ja alettiin hengailee, niin aletaan varmaan jo muistuttaa vanhaa pariskuntaa.

No mutta, huomenna sitten sitä pidempää postausta kaikesta mitä tuli puuhasteltua, sori pienestä vahinkotauosta! Toivottavasti teillä oli kiva pääsiäinen <3

Crop top: Na-kd.com

Bikini: Asos

Housut: Zara

Kengät: Vans *saatu*

Laukku: Moi Moi Accesories *saatu* Löytyy täältä

 

Kommentoi