HAPPIEST DAY OF MY LIFE

27.03.2018

Vielä Augusten asuessa saarella, me pidettiin yksi päivä kunnon valokuvaus-sessiot, kun hän halusi täydentää portfolioaan täällä saarella. Mangusto on suosittu häävalokuvaaja Liettuassa, niinpä hän myös visioi minut häämekkoon ja olin päivän boheemi morsian metikössä sekä rannalla. Koko päivän sain kuulla hänen leikkimielistä kiusaamistaan, kun ilman miestä kuvailtiin. Mutta näistä kuvista tuli super ihania ja kuvastavat juuri sitä, mitä Teneriffa on turismialueiden ulkopuolella <3

Mekko löydettiin Zarasta, mutta korut ovat kuparia ja paikallisen naisen tekemiä, hän myy niitä aina eri käsityömarkkinoilla. Seppele oli ihan oma farssi, sitä väänneettiin minä väänsin pienin kätösin aamulla ja hermot oli mennä molemmilla 😀 Ei ole kukkien ja vaijereiden näpertely meidän kahden tytön hommaa, taidetaan jatkossa pysytellä ihan valokuvaamisessa. Sanon varmaan joka postauksessa, mutta on kyllä niin ikävä tuota naista, ja meidän hengailua. Tähän päivään kuului myös mäkkäri-aamupala sekä pientä eksymistä saarella. Ajeltiin ympäriinsä, ja tuppukylässä pysähdyttiin risteykseen tutkiskelemaan useammaksi minuutiksi Google Mapsia, jospa löydettäisiin oikea reitti. Kun auto käynnistettiin taas, tajusimme että olemme kokoajan istuneet suuren kyltin edessä, joka osoittaa oikeaan suuntaan.

Kuitenkin, tässä postauksessa pakko tuoda esille, että: jos etsitte kesäksi hääkuvajaa, niin Mangustolla on mahdollisuus tulla pareja kuvaamaan myös Suomeen! Lennot ovat niin halpoja, sekä nopeita Liettuasta, niin hän mielellään tulisi kuvailemaan uusiin paikkoihin. Hänellä on nopeasti kesäviikonloput täyttymässä, mutta vielä on mahdollista hänet bookata kesän 2018 häihin, ennen kuin hän itse jälleen palaa Teneriffan auringon alle talveksi.

Itse rakastan hänen kuviaan, ja kun piti valita tätä postausta varten pari kolme kuvaa eri häistä ja pareista, enhän mä osannut päättää! Kaikissa niin paljon tunnetta ja niin loistavat sijainnit. Mangustolle on todella tärkeää, että hääpäivänä kuvat ovat myös tarinankerrontaa pareista, heidän suhteesta sekä juhlapäivästä, eikä vain poseeraamista. Jos teitä mahdollisesti kiinnostaa varailla hänet teidän häihin, tai tiedätte jonkun jolla olisi Manguston tyylinen kuvaaja mielessä, niin laittakaa ihmeessä viestiä! Mangusto puhuu sujuvaa englantia.

www.mangustophotostellstories.com

guste@mangusto.lt

www.facebook.com/mangusto.photos.tell.stories/

Instagram: @mangusto.photos.tell.stories

9 Responses to “HAPPIEST DAY OF MY LIFE”

 1. Sara says:

  Ihania kuvia! ❤️ Nyt ja aina 🤞🙏💕

 2. Janina says:

  Upeita kuvia! Varsinkin toi pitkä kuva missä oot metsässä!! Melkein toivon et olisin nyt menossa naimisiin… 😀

  • Sini says:

   Hahah sanoin Augustelle ihan samaa kun katsoin noita pariskuntien kuvia, että alkaa itsellä tulla himo mennä naimisiin myös 😀 <3 ja kiitos!

 3. Hilma says:

  Aivan I H A N I A kuvia😍👌

 4. Enna says:

  Siis WAU mitä kuvia!!❤💎

 5. Enna says:

  Siis WAU mitä kuvia!!❤💎

Kommentoi