SUNDAY BRUNCH

26.03.2018

Nämä kuvat ei ole kuluneelta viikonlopulta, vaan otettu jo pari kuukautta sitten meidän uuden vuoden brunssilta, kun pojat olivat käymässä Suomesta ja Mangusto perheineen asui vielä täällä.

Tämä kulunut viikonloppu meni aivan totaalisen eri merkeissä, ja eri näköisenä, kun menin lauantaina saamaan vatsataudin. Kyseessä oli kuitenkin onneksi vain 24h pöpö, eli varmaan jonkinsorttinen ruokamyrkytys, mutta se yksi vuorokausi riitti kyllä saamaan energiat täysin veks. Vessanpönttöä tuli halailtua useamman kerran vedet silmissä, ja sen lisäksi vatsalaukku huusi tyhjyyttä. Kun vesikään ei pysy sisällä, niin tuntui kirjaimellisesti siltä, että maha koittaisi syödä itse itseään. Ihan kauhea tauti.

Eilen sunnuntaina oli vielä vähän heikko olo. Vaikka oksentelu loppui jo lauantai illalla, sain itseeni ruokaa ja nukuttua hyvät yöunet, kyllä toi tauti vie pariksi päiväksi ihan mehut pois, ja vasta tänään jaksoin millään tasolla palata töiden pariin ja blogiin. Kiitos kaikille, jotka ootte kommentoineet mun edellistä postausta, palaan niihin pikimmiten, tarkoitus on vastata jokaiselle ajatuksella. Paras hetki tähän ei ollut sängyn pohjalta vatsataudissa.

Tosiaan, tänä kuluneena viikonloppuna en näyttänyt samalta, kuin näissä kuvissa, vaan näky oli hieman erilainen ja palataan näihin throwback-kuviin. Eilen sunnuntaina päästiin onneksi  jo vähän liikenteeseen ja pyörimään kaupungille parin päivänä mökkihöperyyden jälkeen. Käytiin syömässä ja jätskillä, sekä lähipuistossa katselemassa kevään merkkejä. Sammakot ja papukaijat ovat vallanneet menon.

Ennen kuin viikonloppu meni pilalle, kerettiin myös Lotan kanssa perjantaina käydä monen tunnin juoruilulla ja parilla drinksuilla mun lempi-terassilla, eli Strasse Park-ravintolassa. Tajusin vasta tällöin, että miten en ole vielä enempää blogissa hehkuttanut tätä mestaa, kun kaikista ravintoloista missä olen kotikaupungissani pyörinyt, täällä on tultu käytyä ylivoimaisesti eniten. Välillä drinkkien parissa, iltaisin syömässä, mutta kaikista useimmiten aamupalalla tai brunssilla.

Strasse sijaitsee ihan kivenheiton päästä kotoani, kotipuiston Parque Garcia Sanabrian pohjoispuolella. Se on oikeastaan paikka, josta on nopeasti tullut se go-to mesta. Useamman kokeilun jälkeen, ala carte-lista ei ole enempää säväyttänyt, mutta aamupalan sekä brunssin hinta-laatusuhde on erittäin kohdillaan, ja drinksujen lisäksi Strassessa on tullut käytyä juuri näiden takia. Uutenavuonna vedettiin brunssi pitkän kaavan mukaan, ekana alhaalla ravintolan puolella, jonka jälkeen siirryttiin nauttimaan helteestä yläterassille.

Jollain tapaa olen onnellinen, että vasta nyt muistin nämä kuvat jakaa. Ihana palaa näihin muistoihin, ja täydelliseen kesäpäivään ystävien kanssa. Mangustoa tulee entistä ikävämpi, ja pojat muistuttavat myös Suomi-kavereista. Tämä oli kyllä kaiken puolin onnistunut päivä, niin ihana fiilis katella kuvia <3

Gabrielalla on pakko joko kokoajan olla linssiludena (kuva alla) tai itse kameran takana (yllä). Siitä on nopeasti tulossa äitinsä tapaan kunnon valokuvaaja, kokoajan piti olla sanomassa hänelle “cheese” kun hän räpsi muistikorttia täyteen. Myös Joonas innostui skumpan voimalla kuvailemaan puluja 😀

Kuvien koira varasti mun sydämen ja laukaisi pahimmanlaatuisen koirakuumeen. Jos olisin hänet saanut mukaani ottaa, olisin tehnyt sen saman tien. Tällä kertaa piti tyytyä vain märkien pusujen pitkään sessioon, mutta kyllä mulla riittäisi vielä niin paljon rakkautta yhdelle rescue-koiralle.

Postauksen kuvat ovat jälleen mun ja Manguston ottamia, mutta tällä kertaa allaolevan kolmen viimeisen kuvan krediitit kuuluu Gabrielalle. Pakko päästä taas pian tonne aamupalalle, ja ehkäpä myös (kaupungin parhaalle) mansikka-margaritalle.

Nyt mä matkaan kynsihuoltoon ja itsepalvelu pesulaan pesemään oksennustauti-lakanat, ja dogit jää viettämään poikien iltaa ja katsomaan lätkää mun poikaystävän kanssa. Ihanaa uutta viikkoa kaikille! 🙂

2 Responses to “SUNDAY BRUNCH”

  1. Deepak says:

    Ei olla säästytty.. 3/4 sairastanut influenssan ja kaksi edelleen jälkitautien uhrina. Kannattaa levätä kunnolla tauti pois, se on melkein enemmän sääntö kun poikkeus että lapsi saa jonkun jälkitaudin. Meillä 6-v kolmatta viikkoa kipeänä. Siinä sitä sitten ollaan kun hoitaa kahta kuumeista lasta itsekin kuumeessa. Ihan kauheeta.. Se joka viel mulle ruikuttaa että influenssa on vaan vähän flunssaa pahempi tauti enkä sen takia aio ottaa rokotusta niin saa multa sen rokotuksen otsaan jatkossa. T. Kärttyinen th-täti. 😂 custom writing service

    • Sini says:

      Huh! Joo on noi kyllä huomattavasti pahempia sit kun koko perhe rupee sairastaa 🙁 Toivottavasti siellä voidaan jo paremmin <3

Kommentoi