WHAT’S ON MY PHONE

22.03.2018

*Yhteistyössä Huawei Suomi*

Joko ootte käyneet tsekkaa mun uuden videon, what’s on my phone? Te saitte kysyä, ja minä vastailin mitä kaikkea uudesta puhelimestani löytyykään.

Kyseessä siis upouusi Huawei P-Smart ja luurini muuttui tyylikkään mattamustaksi. Hetken piti pähkäillä valitsenko kultaisen vai tämän mustan, mutta kokomusta vei voiton.  Tämä täysin uusi malli on erittäin fiksu valinta, sillä hinta pyörii 250€ paikkeilla, kuitenkaan tippaakaan Huawein laadusta tinkimättä.

Kännykkä ylläpitää Huawein loistavia kameroita ja tarkalla kaksoiskameralla kuviin saa pehmeän taustasumennuksen eli bokeh-efektin. Takakamerassa on 13MP, sekä etukamerassa 8MP. Etukamerassa on myös suuri aukko F2.0, eli selfiet ovat erittäin valovoimaisia. Videollani onkin pari eri muokkaamatonta selfietä, jotka olen puhelimella ottanut ja molemmissa on äärimmäisen kirkas valoitus.

Etukamerassa on myös uusi selfie-toiminto, jolla kuvan voi ottaa vilkuttamalla kameralle. Tämä mahdollistaa helpomman tavan ottaa selfiekuvia, ei tarvitse miettiä miten osua oikeisiin näppäimiin ottaa kuvan, vaan voi pitää puhelinta rennosti kädessä miten parhaaksi näkee, tai vaikkapa asettaa sen erilliselle alustalle.

Myös uutuuteena tässä mallissa, kuvakaappauksen voi nykyään ottaa liu’uttamalla kolme sormea näytöllä alaspäin.

Huawei P-Smartissa on myös laajempi 5.65″ FullView-näyttö, jolla videoiden katseluun ja pelien pelaamiseen tulee laajempi perspektiivi 18:9 kuvasuhteella. Kuitenkin suurempi näyttö ei tarkoita isompaa puhelinta, vaan pienten reunojen ansiosta P-Smart sopii täydellisesti käteen. Mahdollistaakseen suuremman näytön, sormenjälkitunnistin on sijoitettu P-Smartissa puhelimen taakse.

Puhelimessa pystyy myös pitää kahta sovellusta auki rinnakkain samaan aikaan. Näytönjako tilalla samalla kun katsot elokuvaa pystyt esimerkiksi selailla instagramia tai vastata viesteihin keskeyttämättä videoo. Puhelimessa on myös Dual Bluetooth, eli esimerkiksi kuunnellessa musiikkia bluetooth-kaiuttimelta musiikin ei tarvitse loppua jos vastaat bluetooth-kuulokkeilla puheluun.

Huawei P-Smartissa on Android 8.0 + EMUI 8.0 käyttöjärjestelmä.

Oon tykästynyt tähän uuteen malliin todella paljon ja edelleen jatkuu rakkaus Huawein tuotteita kohtaan 🙂 Alla tosiaan videoo puhelimestani käytössä ja mm. mitä applikaatioita käytän.

Kommentoi