BLOGINI ON MUUTTANUT!

14.03.2018

Pitkään tätä jo halunnut, ja vihdoinkin lähdin portaalistani! Helpolla tämä ei sujunut, mutta jospa nyt olisi kädet pesty ja uusi sivusto voi pikkuhiljaa alkaa.

Eli blogini löytyy nykyään simppelisti osoitteesta:

www.ananasraaste.com

Siirron piti tapahtua vasta tänään tämän postauksen myötä, mutta entinen portaalini olikin selän takana mennyt postailemaan siirrosta vanhaan blogiin kysymättä minulta, eli pahoittelut tästä sekaannuksesta, jos joku huomasi jo “muuttopostauksen” aiemmin viikolla ja ihmetteli miksi sinne silti ilmestyy uusia tekstejä :)))

Mutta olo on tosiaan kevyempi kuin pitkään aikaan, ihanaa saada vapaus omiin someihin ja päästä oikeesti yrittäjänä tekemään pitkästä aikaa töitä enemmän. Portaaleissa on omat hyötynsä, mutta viime aikoina ollut todella kunnianhimoton ja tekemätön olo, niinpä lähdin omilleni.

Ja vaikka lähtö on ollut mielessä jo pidempään, kuitenkin se tulikin hieman äkillisesti. Tästä syystä tämä uusi blogini näyttää aivan samalta kuin aiemmin ja ei kovinkaan freesiltä. Kuitenkin, nyt vain siirsimme kaiken uudelle sivulle ja alamme vasta rakentamaan mulle ihan kokonaan uutta sivustoa. Tähän menee todennäköisesti se pari kuukautta, mutta eiköhän alkukesän aikoihin saada kunnon sivu pystyyn 🙂

Tästä lähtien siis kaikki uudet postaukset löytyvät täältä!

Muut sosiaaliset mediani tietty löytyvät tuttuun tapaan:

instagram: @ananasraastee

YouTube: ananasraaste

Kommentoi