PURE RIADS MARRAKECH

11.03.2018

*Yhteistyössä/in collaboration www.theasiacollective.com & Pure Riads Marrakech*

Mulla on ollut vähän blogihiljaisuutta, koska blogini oli tarkoitus jo puolitoista viikkoa sitten siirtyä pois Indiedaysin portaalista, ja muuttoa tehdessä en ole kauheasti postaillut. Kuitenkin siirtämisessä kestää kovin paljon pidempään mitä oli alunperin tarkoitus, ja mulla vielä niin paljon materiaalia teille jaettavana Marokostakin, niin jatkan sitten vielä hetken postailua täällä vanhan blogin puolella. Toivottavasti saadaan pieni blogini muutettua onnistuneesti uuteen osoitteeseen alkuviikosta 🙂

Marokon reissussa tosiaan yövyttiin myös Riad Dar Hananessa, joka edellisenkin riadin tavoin sijaitsi vanhanssa Medinassa. Jälleen pikkukujien takaa löytyi oma hiljainen ja idylli piilopaikka, ja kaikista hotelleista tämä oli ehkä lempparini. Riadissa oli todella monta olohuonetta, osa korkeammalla ja valoisampia, osa hämäriä pohjakerroksessa ja jokaisessa oli oma takkatuli mikä lämmitti ja toi tunnelmaa iltaisin. Harmaa-valkoisessa sisäpihassa kasvoi appelsiinipuita, ja persikanvärinen kattoterassi oli korkeammalla, kuin suurin osa rakennuksista, niinpä vuorien, auringonlaskujen sekä Marrakechin kaupungin näkymät olivat huomattavasti paremmat.

Riad Dar Hananessa syötiin myös (meidän molempien mielestä) reissun parhaat ruuat. Yhtenä päivänä kun vietettiin iltapäivä hotellilla, poikaystäväni kävi pyytämässä keittiöstä jos saataisiin “jotain pientä” lounaaksi kattoterassille, ja tarjoilu oli niin hyvää. Ehdottomasti parhaat maut ja plussaa monipuolisista kasvisvaihtoehdoista. Hotelliin voi myös tehdä varauksen jos haluaa vain käydä kokeilemassa ruokapuolen.

Riad Dar Hanane kuuluu kolmen riadin perheeseen, jotka sijaitsevat lähekkäin toisiaan. Me vietettiin aikaa myös Riad Tzarrassa, jossa oli uskomattoman hienot puiset parvekkeet sisäpihalla. Riad Tzarrassa käytiin myös kokovartalohieronnassa, sekä perinteisessä hammamissa, eli höyrysaunassa, joka Suomessa tunnetaan nimellä turkkilainen sauna. Hamamissa riadin naiset pesivät meidät, tekivät kokovartalokuorinnat sekä kosteuttivat ihon marokkolaisissa tuotteilla ja öljyillä. Mä olen aika kova tyttö kuorimaan atooppista ihoani, mutta poikaystävälleni hoito teki kyllä ihmeitä 😀 Lähdettiin molemmat pehmeinä takaisin hotellille.

Pure Riads -hotelleilla on nyt myös tarjous käynnissä pohjoismaissa, eli Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin vieralijat saavat koodilla “SCAN MARRAKECH” -10% Riad Tzarran ja Riad Dar Hananen hotelliöistä (kun majoitus kestää vähintään 3 yötä) sekä kokovartalohieronnat ja hammam-vartalohoidon kahdelle henkilölle kaupan päälle. Tarjous on voimassa loppuvuoteen 2018, mutta varaus tulee tehdä toukokuun 2018 loppuun mennessä. Varaus tulee tehdä joko sähköpostitse tai puhelimitse, ja ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Yhteystiedot löytyy alta.

Postausta kirjoittaessa tulee ikävä tota kattoterassia! Osaan vaan kuvitella kun kesällä siellä voi ottaa aurinkoa kun lämpö iskee.

 

PURE RIADS

RIAD DAR HANANE & RIAD TZARRA

9 Derb Lalla Azzouna, Marrakech medina

sähköposti: contact@pureriads.com

puh. 00 212 (0) 524 37 77 37

www.pureriads.com

2 Responses to “PURE RIADS MARRAKECH”

  1. Sanna says:

    Ananasraaste, todella boring, tilaajia aliarvioivia. Vain kaupallisia blogeja vblogeja instakuvia. Mitä tapahtunut? Ylimieliseltä vaikuttavia kommentteja myös.

    • sinisal says:

      Harmi jos koet näin. Kaupallisuudesta voidaan olla eri mieltä, mutta haluaisin mielelläni kuulla missä kommenttini ovat ylimieliseltä vaikuttavia, joku esimerkki? Koska tästä olen ehdottomasti eri mieltä…

Kommentoi