2 Responses to “VLOGI 32: HELSINKI MY DAY”

  1. Elina says:

    Miten hoidat hiuksiasi? Miten yleensä laitat niitä (suoristatko, kiharratko vai mitä)? Entä mitä ja minkä merkin hiustuotteita yleensä käytät? 🙂

    • Sini says:

      nyt oon saanut vihdoinkin oman tukan jokseenkin hyvään kuntoon, varsinkin kun suvi nappasi kuivat latvat pois, niin mulla on vähän vaihtelevasti aina kosteuttavat kiharalle tukalle tarkoitetut shampoot ja hoitoaineet, ja tällä hetkellä lisään myös pienen määrän videoillakin näkynyttä inecto naturals kookosöljyä suihkun jälkeen kosteisiin hiuksiin 🙂 ja sitten välillä, ehkä kerran viikossa tehohoito joko olaplexilla tai muulla hiusnaamilla, vaihtelen naamioita aina kuuriluontoisesti ja tykkään kokeilla uusia. yleensä nykyään meen vaan luonnonkiharalla eli annan kuivua itestään, hetkittäin saatan kihartaa tai suoristaa mutta aika harvoin enää lämpökäsittelen. tuotteita saan niin paljon kokeiluun, eli aika paljon tulee vaihdeltua kylläkin, mutta noihin inecto naturals kookos tuotteisiin oon rakastunut, löytyy siis Teneriffalta marketeista, mutta tsekkaa jos jostain netistä löytyisi, älyttömän edullisia ja ei jätä tukkaa kuitenkaan rasvaisiksi vaikka kosteuttaa. Tietty kookoksen tuoksusta pitäisi tykätä 😀

Kommentoi