PILVIEN YLÄPUOLELLA

09.01.2018

Pari postausta takaperin oltiin näissä samoissa maisemissa, mutta sää oli erilainen. Joulupäivän roadtripilla oli vähemmän pilviä, ja taivas oli täysin kirkkaansininen auringon porottaessa. Poikien kanssa päädyttiin myös pyörähtää vuorilla ja Teiden tulivuorella, ja heillä kaikilla kolmella oli vähän hölmöilyvaihe päällä, varsinkin kun kävin kameranrullaa läpi 😀 Tässä kuitenkin pari otosta blogiin jaettavaksi yli kahden kilometrin korkeudesta pilvien yläpuolelta.

Kohta enää viikko, niin olen jo Suomessa. Siellä on kuulemma tänään ollut pakkasta, itse toivoisin mun reissun ajaksi enempi vesisadetta ja harmautta, kun lunta ja pakkasta. Mieluummin haluaisin sään olevan plussan puolella kuin miinuksen, kun sinne tulen. En vaan tiedä olenko valmis kohtaamaan niin kylmän ilmaston vielä 😀 Kauheasti tekemistä tälle ekalle reissulle, lääkäriä, hammaslääkäriä, palavereja ja läppärin huoltamista. Ja kaikista paras: kampaaja! Laittelin jo viestiä Qhairin Suvin kanssa, varmaan tehdään nyt isompi muutos leikkaukselle, kun en väriäkään halua lähtee dramaattisesti muuttamaan. Vaikka aika ison freesauksen tarpeessa värikin on, vähän kirkastusta maantienharmauteen. Tatuointiaika olisi varattu helmikuulle, kun Damnation Inkin Päivi on palailee töihin äitiyslomalta. Vielä vaan pitäisi päättää, mistä sitten ensimmäisenä jatketaan, hassua kun joku vuosi mennyt ilman yhtäkään pientä tatuointia.

Näiden lisäksi, odotan niin paljon kuukauden päähän sijoittuvaa Marokon reissua! Tällä kertaa ollaan vaan Marrakechin ympäristössä, jos joku on käynyt, saa heittää vinkkejä mistä vaan: ravintolat, nähtävyydet, kaupat, retket, jne… En tiedä miten selviän sieltä ulos ostamatta ylimääräisiä matkalaukkuja täyteen sisustusjuttuja, ekaa kertaa pitää todellakin tosi tarkkaan sumplia, miten vähän tavaraa menomatkalla lähtee mukaan. Ostoslistalla on ainakin huivit, sandaalit, laukut, pieniä astioita, kaikki, kaikki, kaikki… Olen kolmatta päivää putkeen tuijottanut läpi varmaan youtuben jokaikisen Marokko aiheisen matkavlogin, keksinyt meille kaikkea tekemistä ja ajatukset pyörivät nyt vain taikamatoissa, minttuteessä ja Afrikan auringossa. Vaikka saan asua nykyään lämmössä, en kuitenkaan ole ollut lomalla kymmeneen kuukauteen, viimeksi maaliskuussa Roomassa Ainon kanssa, kun kaikki kesän reissusuunnitelmat nollaantuivat Onnin leikkauksen takia. Joten olen ehdottomasti aivan täpinöissä reissusuunnitelmista. Mutta tosiaan, pari pientä Helsinki-matkaa vielä ennen sitä, ja helmikuussa lentkoneen nokka suuntaakin Vantaalta hiukkasen itään päin Kanarialta.

4 Responses to “PILVIEN YLÄPUOLELLA”

 1. Valtsu says:

  Huiseja kuvia! <3 (etenkin toka vika haha) Jotenkin aina mieltää, että siellä olisi muka vaan rantaa, vaikka siellä on super vaihteleva maasto!

 2. Viivi says:

  Kannattaa käydä artisaani paikoissa siellä ei tarvitse tinkiä hinnoista ja on suht halvat hinnatkin olin itse viikko sitten marokkossa Marrakechsissä

  • Sini says:

   Okei, pitää pistää mieleen 🙂 kiitos! Toi tinkiminen ei oikeen ookkaan mun juttu, vaikka iso osa kaupankäyntiä ja kulttuuria siellä 😀

Kommentoi