PUERTO DE LA CRUZ

07.01.2018

Kun joulupäivänä kurvattiin tulivuorelta alas Los Gigantesin suuntaan, niin poikien kanssa käydessä Teidellä ajettiin auto kohti saaren pohjoisessa sijaitsevaa Puerto De La Cruzia. Olen käynyt siellä viime aikoina parikin kertaa, mutta nyt vasta ekaa kertaa räpsin kamerallani kuvia. Kaupunki laskeutuu Teneriffan turistikohteisiin, mutta toisin kuten Costa Adeje, Playa de las Americas ja Los Cristianos, niin Puerto de La Cruz on aivan toisella puolella saarta ja vuoria. Ajaessa alas, Joonatan päätti viimeiseen asti olla käyttämättä kaasua, ja 3o kilometriä päästiin alas vuorta käyttämättä kaasupoljinta. Parissa kohdassa vähän hissukseen mentiin, mutta auto rullasi itsekseen eteenpäin kunnes alamäki alkoi taas…

Käytiin poikien kanssa lounaalla italialaisessa (pitsaa, pastaa ja sangriaa) ja jälkkärijätskeillä. Heti kuvan räpsittyä maistoin jäätelöäni, ja oli ulkonäöstään huolimatta ehkä suurin suklaapettymys koskaan, ekaa kertaa ikinä heitin jätskin roskiin, kun kukaan meistä ei saanut sitä syötyä. Ihmeteltiin miten joku voi oikeasti mokaa suklaajätskin noin pahasti, ettei neljälle eri ihmiselle kelpaa syötäväksi. Olin vielä himoinnut jädee kauan, ja tuijotellut terassilta jätskikiskaa, olo oli kuin pettyneellä pikkutytöllä kun ei maistunutkaan hyvälle 😀

Lounaan jälkeen haahuiltiin kaupungilla, pyörähdettiin tivolissa, jonka jälkeen rantaa pitkin takaisin autolle. Vesi oli jälleen ihan turkoosia ja aallot todella suuria. Rantaa pitkin kävellessä, ihan lopussa aallot paiskoivat huolella kivetykselle, ja mietittiin päästäänkö päädystä alas kastumatta. Juuri kun olimme hyppäämässä alas, ihan järkyttävän kokoinen aalto lensi suoraan Joonaksen ja Jeren päälle. Mä seisoin heidän takana, ja antaisin mitä vaan, että tuo hetki olisi videolla, kun molemmat kastuivat litimäriksi. Jotenkin ensimmäinen aalto missasi minut täysin, pojat kerkesivät hyppää korkealta alas, mutta mä näin kun mua kohti taas tulee iso aalto. Ja en vieläkään käsitä, miten sekään ei osunut muhun ollenkaan. Selvisin molemmista kuivana, kun ympärillä heittelee isot määrät vettä. No, poikien vaatteet saivat pienen pesun, kun olivat vähän kärsineet ja tahriintuneet aamuisesta vaijeriliusta. Eivät oikeen kuunnelleet kun monesti sanoin ottaa vaihtovaatteet mukaan. Tästä syystä siis mutaiset hupparit ja kollarit kaikilla päällä kuvissa.

Paita: Bershka

Housut: Zara

Korvikset: Mango

Laukku: kirppislöytö

2 Responses to “PUERTO DE LA CRUZ”

  1. Hilla says:

    Tuo on kyllä ihana paikka! Just pari päivää sitten saavuttiin teneriffalta takas Suomeen ja jäi kyllä tosi ikävä. Suaki yritin siellä bongailla mutta ei valitettavasti näkyny 😀

    • Sini says:

      Hahah joo sen verran iso saari että ei vältsis heti bongaa 😀 uskon, jännittää nähdä miten reagoin suomen kylmyyteen puolentoista viikon päästä 😀

Kommentoi