UUSIVUOSI 2018

03.01.2018

Hmm eli… kun alkoholinkäyttöni on ollut huomattavasti vähäisempää nämä yli kolme kuukautta mitä täällä asunut, niin poikien kanssa uusivuosi meni hieman railakkaammin. Pari fiksumpaa päätöstä olisi voinut tehdä päivän mittaan, muun muassa skippaa mimosat aamupalalla, tai vähän aikaa juoda pelkkää vettä meidän märän brunssin jälkeen, mutta eipä tullut sillä hetkellä tällaiset asiat mieleen. Sanotaan nyt niin, että illalliselle mennessä olin jo hieman humaltunut, ehkä pikkasen enemmän maistissa kun pojat 😀

Päädyttiin joka tapauksessa mulle jo suosikiksi tulleeseen Cafe Atlanticoon uudenvuoden illallismenulle, jonka jälkeen mentiin katsomaan ilotulituksia Plaza Espanalle. Oltiin luettu Facebookista Teneriffa-ryhmästä, että Santa Cruzin kadut täyttyy sadallatuhannella ihmisellä uutenavuonna, no eipä oikeen näkynyt, mutta kyllä jengiä oli jonkun verran liikenteessä. Mutta edelleen aika rauhallinen tunnelma tässä kaupungissa, ei vieläkään kerryttänyt mainetta bilekaupunkina. Mä olin laittanut korot jalkaan ekaa kertaa muuton jälkeen, virhe sekin. En varmaan enää ikinä pue korkokenkiä jalkaan, sen verran tuskaisesti meni pari seuraavaa päivää. Oon myös saattanut mainita, että en juo enää ikinä, olin jo totaalisesti unohtanut käsitteen krapula, enkä sitä haluakkaan kokea uudestaan, kännisnäpeistä puhumattakaan.

Summa summarum, ehkä paljon parempi ja kivempi ollut kun en ole bilettänyt, jos taas hetken menisi tolla espanjalaisella maltillisemmalla tyylillä. Nauttikaa näistä sivistyneistä kuvista meidän illasta, kameran rullassa oli monia jotka eivät blogin päivänvaloa näe. Joonaksen kommentti tänään mun kuville: “nauran ääneen”.

Mutta ihanaa alkanutta 2018 kaikille! <3 Mulla on joku satamiljoonaa kuvaa käytävänä läpi poikien reissusta, ja viisi videoo muokattavana, eli aika käydä niiden kimppuun 🙂 Ja enää kaksi viikkoa niin isken Suomeen!

Kommentoi