Tukka takaisin pinkiksi!

Video
 

*Kaupallinen yhteistyö KMS StyleColor kanssa*

Viime viikolla pääsin osallistumaan hiusmalliksi KMS Academylle järjestettävään tapahtumaan toimittajille ja bloggaajille. Kyseessä oli heidän uuden StyleColor -värispray-tuotteen lanseeraus. StyleColor on uusi suoravärisuihke hiuksille, jolla voi hetkellisesti muuttaa tyyliään, kuitenkin ilman suuria sitoumuksia ja värjäysprosesseja. Mä juuri kerkesinkin sanomaan instagram storyssa, kuinka mulla on ikävä mun vaaleanpunaista hattara-tukkaa parin vuoden takaa, mutta projekti on liian suuri aloitettavaksi uusiksi. Samalla haluan myös olla luonnollisen värisessä blondissani suurimman osan ajasta, mutta hetkittäin aina tulee pieni kaipuu takaisin pastelli-hiuksiin. Kun KMS laittoi viestiä, haluanko tulla malliksi ja kokeilemaan, olinkin saman tien super innoissani. Tuota ilmaisua käytinkin aika monesti videolla, jonka kuvasin päivästä ja tapahtumasta, ja se löytyy postauksen lopusta. Siellä ennen ja jälkeen tilanne, sekä tuotteet näkyvät paremmin käytössä.

StyleColor -tuotteet pyrkivätkin siihen, että hiukset voidaan myös laskea asusteeksi, ja päivän tai tapahtuman mukaan niidenkin tyyliä ja väriä voi halutessa vaihdella. Spraypullo on saanut paljon vaikutteita urbaanista katutaiteesta ja graffiteista, ja yhdeksästä putilosta löytyy luonnollisia sävyjä sekä trendivärejä. Kuten jo ylemmästä kuvasta näkyy, sävyt ovat myös trendiväreissä hillitympiä, ja mulle laitettu Vintage Blush Rose Pastel ei kilju pinkkiä, vaan hempeästi sävyttää hiukset metallinhohtoisella vivahteella.

StyleColor tuotteet ovat vedenkestäviä, ja lähtevät vain shampoopesulla. Eli jos väriä haluaa pitää pari kolme päivää tukassa, niin voi käydä suihkussakin ja hiukset voi kastua, ilman että väri lähtee. Ne eivät myöskään lähde valumaan sateessa eivätkä hankaudu vaatteisiin eikä tyynyliinaan öisin.

Värit eivät myöskään imeydy hiuksiin, vaan tosiaan lähtevät kokonaan sitten kun on aika pestä tukka shampoolla. Itsekin hieman jännitin suihkussa kun halusin hiukset pestä ja värin parin päivän jälkeen pois, että lähtisikö se tosiaan kokonaan. Paljon vaaleanpunaista vaahtoa irtosi tukasta, ja ajattelin tehdä tuplapesun, mutta tokalla kierroksella hiuksista ei irronnut enää shampooseen väriä. Kun tukka oli kuiva, oli se taas blondi ja pinkistä ei jäänyt jälkeäkään.

Toisin kuten klassisissa suoravärisuihkeissa- ja väreissä, tämä tuote muodostaa kalvon hiuksen pintaan, johon väripigmentit kiinnittyvät, eikä suoraan hiukseen. Myös tummissa ja sinisessäkin sävyssä voi luottaa, että kun sen pesee pois, se ei ole vaaleisiin hiuksiin imeytynyt. Toisin kuten hiusvärit, tämä tuote sopii myös alle 16-vuotiaille, sillä sen käyttö on yhtä haitallista kuin hiuslakka, mutta samalla sävyt ovat myös aikuisille sopivia, eikä suunnattu vain nuorille.

Tuote muistuttaa spraymaalia, ja väri tulee sumuna ulos, kuitenkaan pölisemättä liikaa. Ei tarvii pelkää että tuntuisi hengittäessä, mulle tehtiin koko pää ja tuote ei häirinnyt ollenkaan. Suihkepulloa pystyy kääntää, joka helpottaa varsinkin kotona käyttöä. Hyvä vinkki kotikäyttöön olisi tehdä meikki vasta jälkikäteen, sillä väriä saattaa vähän mennä otsalle tai niskaan, mutta lähtee helposti ja nopeasti puhdistamalla pois.

Tuote on myös viimeistelytuote hiustenlaittoon, jossa on hieman tuuheuttava vaikutus. Mä olen erittäin neuroottinen puhtaan tukan suhteen, ja en tykkää yhtään jos hiuksissa on liikaa aineita, niin olin todella positiivisesti yllättynyt, kuinka värjäyksen jälkeen ei kuitenkaan tuntunut että olisi ainetta hiuksissa. Tuntui kuin olisi ihan ohuesti laittanut hiuslakkaa. Laiton jälkeen hiuksia voi myös föönätä sekä muotoilla vapaasti. Kosteussuojan ansiosta ensimmäisenä päivänä voi esimerkiksi tehdä kiharat, ja seuraavana päivänä kastella tukan ja muoitoilla tukan uusiksi vaikka suoraksi, pesemättä sitä kuitenkaan shampoolla pois.

Alla sitten näkyykin samassa valossa ennen ja jälkeen kuvat hiuksista. Todella selkeä muutos, mutta hillitty. Sävy sopii muihin asusteisiin sekä vaatteisiin paljon paremmin kuin räikeät sävyt pinkistä. Ja vaikka mulla oma pohjaväri ei ole vaaleimmasta päästä, Vintage Blush sävy tulee hyvin esiin. StyleColor tuotteet sopivatkin hyvin myös tummille hiuksille, esimerkiksi blondeilla sävyillä voi testailla ruskeaan hiukseen balayge-värjäystä.

Kuvat on otettu graffiti-artistin Sami Paasosen tekemän KMS-teoksen edessä, joka näkyykin paremmin videolla :)

Mulla oli kyllä niin kiva päivä KMS-tyttöjen ja kampaajien Nooran ja Sannan kanssa! Oon vaan niin

super innoissani
(:D), että tällä tuotteella saan aina hetkellisesti takaisin täydellisen sävyn pastellia, ilman että omaan väriin tarttuu ja värin kulumista pitää odottaa viikkotolkulla pois. Käykää ihmeessä tsekkaamassa tyttöjen somet ja kampaamo Cityhair Helsingin keskustassa. Tietty jos ei halua kotona alkaa väsää värien kanssa, niin tytöille voi mennä myös kampaamoon hakemaan väliaikaisen lookin, tai vaikka luonnollisilla väreillä testaamaan miltä näyttäisi esimerkiksi raidat omissa hiuksissa.

Lisää KMS-tuotteista täältä. Linkistä löytyy myös kampaamohaku, jos etsitte paikkaa mistä tuotetta saisi kotiin tai haluatte päästä ammattilaisen toimesta kokeilemaan :)

 


ROADTRIPPING ITALY - PT. 2

Video
 

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Toisessa osassa mun postausta on vain yksi majoituspaikka ja vähemmän päiviä, mutta paljon enemmän kuvia kuin edellisessä postauksessa. Jos ette ole vielä käyneet tsekkaamassa meidän meininkejä Positanossa ja Toscanassa, ensimmäisen blogipostauksen Italian reissulta löydätte täältä!

Kun Toscanasta lähdettiin ajamaan, tehtiin päiväreissu Venetsiaan. Myös täällä olimme molemmat ensimmäistä kertaa, ja fiilikset olivat aika samat kuin Positanon jälkeen. Hirveä turistirysä, mutta todella kaunis paikka ja enemmän olisi näkemistä kuin yhden päivän verran. Ja aivan samalla tavalla olen päättänyt, että joskus menen vaikkapa kolmeksi päiväksi rauhassa kuvailemaan, mutta ehdottomasti sesongin ulkopuolella. Ainahan siellä turisteja tulee olemaan, mutta heinäkuussa niitä oli liikaa :D Toisin kuten Positanossa, Venetsia on kuitenkin todella iso kaupunki ja saatiin koluttua vain noin prosentti kaupungista.

Vielä on gondoli-veneellä ajelu on kokematta, mutta vesitaksi otettiin. Halpaa ei ole kummallakaan liikkuminen, noin puolen tunnin ajelu gondolilla olisi ollut 80€ ja vesitaksilla 10 minuuttia oli 60€. Otettiin jälkimmäinen väsymyksen, mutta myös ajan takia. Oli jatkettava matkaa seuraavaan kohteeseen ja Venetsia on yksi iso sokkelo, jossa suunnistaminen oli mahdotonta ja eksyttiin kokoajan.

Mekko Y.A.S. / Kengät & Other Stories / Korvakorut Asos

 

Kun ruoka-aika tuli ja olimme keskellä turistikeskusta Pyhän Markuksen aukiolla, tuolla väenpaljoudessa sekä kuumuudessa iski taas vähän ahdistus, että mistä saisi kivaa ruokaa ilman että olisi miljoonien ihmisten hälinän keskellä. Meillä oli kaikessa aika hyvä tuuri reissussa, ja tuolloinkin valittiin ensimmäinen kuja, joka näytti siltä ettei siellä olisi yhtikäs mitään, varsinkaan ravintoloita. Siinä sitten hetken käveltiin ja aivan kaiken keskellä olikin hiljainen pieni sisäpiha, jossa oli rauhallinen ravintola. Sopi meille täydellisesti ja sai hetken rauhottua :)

Jos joku ei ole jo pistänyt edellisestä ja tästä postauksesta merkille, mulla oli Italiassa aika yksipuolinen ravinto. Pasta Pomodoro ja välillä kaksi kertaa päivässä. Vain Italiassa tuo simppeli pasta-annos tehdään täysin oikein, ja vaikka en melkein koskaan syö pastaa kotona, Italiassa elän tuolle. Se on periaatteessa yksi lempiruuistani, mutta vain noin kerran vuodessa kun tuonne asti matkustaa. Sitä myös onneksi voi pyytää joka paikasta, vaikka ei olisikaan ravintolan ruokalistalla :D

Vaikka vietettiin Venetsiassa vain hetki, kuvasatoa tuli sieltä paljon. Suuressa ihmispaljoudessa on se silti todella kaunis kaupunki. Sieltä kuitenkin lähdettiin ajamaan auringonlaskussa kohti loman viimeistä etappia, Garda-järveä. Kaikissa muissa kohteissa oltiin hotelleissa, mutta täältä (jälleen) poikaystäväni löysi meille täykyn majoituksen Airbnb:ltä, Villa Arilu. Kyseessä oli italialaisnaisen perheen kesähuvila, jossa hekin olivat viettämässä lomaa ja meillä oli yläkerrasta usean huoneen asunto. Huvila oli aivan rannan ja päätien vieressä, mutta suuren pihan ansiosta kaukana hulinasta ja äänistä, ja täälläkin saimme täysin oman rauhan. Perhe oli kotona, mutta kolmen päivän aikana näimme heitä tosi vähän, ja esimerkiksi altaalla lilluessa kokonaisen päivän, ei kukaan ollut kotona.

Alempaa kuvista näättekin, kuinka ihana piha, allas, koti sekä erillinen asunto on. Meillä oli jopa pieni terassi, missä syötiin kaupasta haettuja aamupaloja ja lounaita. Ehdottomasti lämpimästi suosittelen tätä majoitusta, myös majoittaja oli niin sympaattinen ja mukava. Ainut miinus puoli tässä majoituksessa olisi altaassa. Muuten tosi ihana, mutta kuuluu niihin uima-altaisiin, joissa on sitä jotakin metallia, joka värjää vaalennettuja kutreja vihreäksi. Eli jos hiuksia on blondattu, en suosittele niitä kastelemaan :D Mulla oli parit ketsuppihoidot edessä kun tuolla olin uiskennellut.

Uikkari H&M

Pieni ranta sekä ravintoloita oli aivan kivenheiton päässä, ja tänne tultiin monesti syömään sekä päivällä käytiin uimassa. Tuolla ollessa Garda-järvi oli melkein 30 astetta, ja oli ihana uida makeassa lämpimässä vedessä. Muutenkin meidän reissulla esimerkiksi yölämpötilat olivat yli 30 astetta, mutta me molemmat poikaystävän kanssa kestetään kuumuutta tosi hyvin, ja nukuttiin aina mieluummin ilman tuuletinta tai ilmastointia. Ihanaa kun on löytänyt jonkun samanlaisen kuin itse, että ilmastoinnista tulee vaan kylmä. Meitä ei myöskään Suomen helteen kauheasti vaivanneet, missään vaiheessa ei tullut valiteltua ja yöt nukuttiin sikeästi ilman mitään viilennystä.

Toppi Mango / Hame Zara / Laukku Bershka

Toisena päivänä vuokrattiin myös pieni vene. Ei tuollaista mikä ylempänä näkyy, vaan vanhempi ja romumpi, poikkis oli vähän pettynyt kun ei päässyt kaasuttaa kunnolla ja minä taas salaa olin tyytyväinen kun ei tukka mennyt pilalle tuulesta. Pieni aktiviteetti iltaan ja iltalämmössä teki niin mieli pulahtaa uimaan. Simmarit oli jääneet kotiin, mutta poikaystäväni pulahti naku-uinnille, ja mä en mennyt mukaan. Syy: olin 30 asteen lämmössä ensiksi föönännyt tukkani ja ainoana kertana reissussa kihartanut sen, ja olimme menossa illalliselle. En tietenkään halunnut mennä sitä pilaamaan, mutta jälkikäteen jäi ärsyttää kun toinen sen teki ja ite nynnyilin tukan takia :D Olisi kiva itsekin päästä sanomaan, että sen kerran kun mentiin

skinny-dipping
Garda-järvellä.

Paita Zara / Shortsit Levi`s *saatu* / kaulakorut Na-kd.com *saatu* / aurinkolasit Zara

Bikinit Oysho / Rantsupyyhe Ellos *saatu*

Paita Zara / Hame Na-kd.com *saatu* / laukku Bershka / aurinkolasit Zara

Viimeisiä päiviä vietettiin Salon-kaupungissa, jossa tuli viime hetkellä tuhlattua kenkiin rahaa. Olin tähän asti ollut tosi ylpeä miten vähän olin shoppaillut, mutta tuolla sitten olisi varmaan kokonainen kenkäkauppa lähtenyt mukaan, jos ei olisi ollut seuraava lomamatka jo nurkan takana. Italiassa on mielettömät kenkäliikkeet, ja nimenomaan pienemmissä kaupungeissa missä pikkuputiikkeja, eikä ketjuliikkeitä. Alla olevassa kuvassa vähän näkyy mun uudet sandaalit Positanosta, jotka tehtiin mun omaan kokoon odottaessa.

Ihan viimeisempänä päädyttiin vielä piipahtaa Veronassa. Kun oltiin luovuttu Garda-järven asunnosta, koitettiin autossa keksiä mitä vielä tehdä viimeinen päivä, ennen kuin yöllä pitää ajaa Milanoon. Ajaessa nähdessä Veronan kyltti hetken mielijohteesta kurvattiin sinnepäin. Suunta oli Milanoon nähden väärä, mutta oltiin puhuttu, että olisi siellä kiva käydä joskus. Verona muistutti kaikista tämän reissun kaupungeista eniten Roomaa, ja tykästyin siihen kovasti. Se oli niitä paikkoja, missä voisin kuvitella joskus asuvani. Ei liian iso, mutta palvelut, kaupat ja ravintolat löytyy. Kaupunki ja rakennukset olivat myös mielettömän kauniita, paljon maalauksia ja patsaita joka paikassa.

Käytiin tietenkin pyörähtää Julian parvekkeella lukemassa hänen rakkauskirjeitä, mutta muuten vaan pyörittiin ympäri kaupunkia. Päätettiin vikan illan kunniaksi mennä myös syömään

fine-dining
ravintolaan joen lähellä, ja tämä oli virhe. Edelleenkin olen sitä mieltä, että Italiassa on niin hyvät ruuat ja maut itsessään, että melkeinpä edullisissa paikoissa saa parasta ruokaa. Syötiin Osteria Ponte Pietra Ristorantessa ja ruoka oli moninkertaisesti kalliimpaa, ja mikään ei maistunut oikeen miltään. Ihana sisustus, mutta en voi oikein muuten suositella, palvelussakaan ei ollut oikein kehumista.

Veronasta sitten ajettiin Milanon ulkopuolella olevaan Airport Motel-hotelliin ja aamulla oli lento kotiin. Tämä oli melkein pakko mainita, kun poikaystäväni oli todella innoissaan tästä majoituksesta... ihan aito motelli, jossa autolla ajetaan oven eteen! :D

 

Paita (mulla isompi koko mekkona) H&M / Korvikset putiikki Barcelonassa 

Sellainen reissu meillä! Paljon kerettiin silti tekemään vaikka reissu lyheni parilla päivällä. Ja vaikka tahti oli kova, oli myös kiva että suurin piirtein joka toinen päivä otettiin rennosti ja oltiin koko päivä hotellin altailla chillaa, ja sitten puolet ajasti mentiin ja nähtiin enemmän.

Mä vaan rakastan Italiaa, en tule koskaan saamaan siitä tarpeekseni. Olisin jo valmis lähtemään sinne uusiksi. Kuitenkin, jostain jännästä syystä en sinne haluaisi siltikään muuttaa, mutta turistina reissailen mieluusti vaikka kuinka usein :)