VLOGI 23

18.12.2017

Pitkästä aikaa pitkää höpöttelyä 🙂

2 Responses to “VLOGI 23”

 1. Marianne says:

  Pidän kovasti sellaisesta videosisällöstä mitä olet yleensäkin julkaissut. Toki my dayt kiinnostavat enemmän, jos se ei ole vain koneella istumista töitä tehden. Siis sellaiset jos tapahtuu jotain vähän erilaista. Ostosten esittely ja yhteistyökumppaneilta saaduista tuotteista on aina kiva kuulla siinä saa itsekin tietoa uusista kosmetiikkatuotteista jne.

  Tämä ei liity aiheeseen, mutta haluaisin kysyä, että koska arvotaan Bette Boxin ja Luna Play voittajat?

  Pidän sun videoista kovasti oot ihanan positiivinen ja tykkään sun asenteesta olla välittämättä muiden mielipiteistä. 🙂

  • Sini says:

   Heippa, kiitos kommentista! 🙂 aika moni onkin tykännyt näistä mitä oon tehnyt, eli varmaan pitää vaan tehdä kaikkea edelleen 😀 Bette Box ja Luna arvonnat ovat arvottu, ja voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti. Kiitos paljon, ja ihanaa joulua <3

Kommentoi