SINIVALKOINEN

11.12.2017

Tällä viikolla onkin kerinnyt tapahtua vaikka ja mitä. Sanoin, että olen postauksia tehnyt valmiiksi lomani ajaksi, mutta kuudeksi päiväksi jotenkin totaalisesti unohdin puhelimeni, ja se teki niin hyvää. En tarkistanut sähköposteja kokoajan, ja ei kiinnostanut perus-somet. Jopa tekstareihin vastailu jäi. Ei tietenkään arkea saa unohtaa, mutta kyllä välillä oikeasti on hyvä osata jättää puhelin hetkeksi, ja keskittyä olennaiseen. Mulla oli siis Suomesta kaveri täällä ja ekaa kertaa mä olin se, joka vähemmän räpläsi puhelimella. Annoin kaikki hetkeni kyseiselle henkilölle, mutta samalla itselleni. Vaikka “loma” vietettiin täällä koti-Santa Cruzissa, ja tehtiin vain arkisia asioita, niin kyllä mulle pieni irtiotto teknologiasta teki hyvää.

Sitten tietty vaikutti myös, kun hetkellisesti tietokoneeni vähän sekoili, joten käytännössä ei tullut vahingossakaan avattua läppäriä 😀 Parit pakolliset hommat hoidin frendin koneella, mutta nyt taas kaikki kunnossa ja omalla läppärillä jatkuu. Kuitenkin, kannoin järkkäriä mukana kokoajan ja otin itse kuvia enemmän kuin pitkään aikaan, eli siinä mielessä tuntui ihan mun lomailulta, kun kuvailen kaiken, joko blogiin tai muistoksi. Ja ehdottomasti tuli kivoja muistoja tehtyä.

Nyt sit vaan oli pari päivää, kun motivaatio katosi kokonaan. Oli niin kiva olo viikon hengailla jonkun kanssa kotoota päin, ja hänen lähdettyä oli vähän tyhjä olo. En voi suoraan sanoa surullinen, mutta semmoinen erilainen ikävä iski ekaa kertaa. Se meni onneksi nopeasti ohi, senkin takia koska niitä kivoja muistoja tulee taas lisää, kun enää päälle pari viikkoa Tapaninpäivään, jolloin taas saan suomivahvistusta. Nyt jo suunnittelen meille kaikkea kivaa, tarkoitus olisi tällä kertaa vuokrata auto koko viikoksi ja kunnolla seikkailla saarella. Pari yllätystä yritän järkkää, katotaan miten menee kun pahimpaan sesonkiaikaan alkaa vasta pari viikkoa aiemmin suunnittelee 😀 Mutta kivaa tulee, ja hyvällä tuurilla suomipoppoosta tuleekin useampi. Snäpissä vähän paljastelin, että itse tulen Suomeen ekaa kertaa näillä näkymin loppu-tammikuusta, ja sitten uudestaan helmikuun alussa mun synttäreiden aikaan. Ainakin kavereille sanonut jo varata kalentereista synttäri-illalliselle aikaa 🙂 En kaipaa kylmyyttä ja pimeää, mutta ihan kiva fiilis kun tietää että pääsee käymään Helsingissä ja näkemään frendejä, kunhan vaan pariksi päiväksi pimeään. Kesän suunnitelmatkin tietty alkaneet, minut on ehkä laitettu vastuuseen erään neidin polttareista, ja kerrankin jossain oon ajoissa suunnitteluissa, mutta ei niistä sen enempää kunnes ne on ohi 😉

Kuluneella viikolla oli tietenkin myös Suomi100 ja itsenäisyyspäivä, ja kun kattelin Helsingin menoa ja kavereiden touhua, niin olisi kyllä ollut kiva olla kokemassa se päivä sielläpäin maailmaa. Itseasiassa olin lentoja vähän bongaillut aiemmin jos olisin yllättänyt kaverit Jennyn järkkäämissä isoissa bileissä, mutta ei oikeen niiden hinnat miellyttäneet, joten oli pakko jättää väliin. Joulun vietän myös täällä, vähän oli puhetta että Manguston perheen kanssa vietettäisiin jotenkin kivasti yhdessä, mutta ehkä jotain jouluista vielä kerkee sitten kun kamut Suomesta tulevat, uusivuosi ainakin menee heidän kanssa. Mutta onnea vielä satavuotiaalle Suomelle, vaikka mullakin aina hinku maailmalle, on niin siunaus olla saanut syntyä suomalaiseksi.

Ja sitten, viimeisimpänä, mutta ehdottomasti ei vähäisimpänä!! Mun omakeräys syöpäsairaille lapsille ja heidän perheille Syöpäsäätiön sivuilla on ottanut niin kovasti tuulta alleen, ja vähän päälle viikossa meni juuri 3000€ rikki <3 <3 <3 Ootte parhaita ja uskon, että noin mahtavilla seuraajilla päästään varmasti 4000€ tavoitteeseen joulun loppuun mennessä! Mutta palailen tähän taas pian uuden postauksen parissa :’)

Nyt alan painuu pehkuihin. Paljon jotenkin hymiöitä tässä postauksessa, miksiköhän tänään oon hymiö-päällä. Mutta oikeasti, hymy kyllä herkässä kun kiva lomaviikko takana ja myös kun te ootte vaivautuneet lahjoittamaan keräykseen <3 Palaillaan taas huomenna täällä blogissa, öitä!

Paitamekko: Bikbok

Vyö: Asos

Choker & laattakoru: Na-kd.com *saatu blogin kautta*

Keskimmäinen kaulakoru: Etsy.com

Sormus: Yves Saint Laurent

Kello: Timberland *saatu*

Mullahan on ollut useampi Timberlandin miestenkello, mutta nyt he ovat lanseeranneet myös naistenkelloja. Kiitos paljon Muotikellot.fi, kun lähetitte mulle kauniit uudet kellot, mun lemppari oli ehdottomasti tämä tummanruskea Lansdowne-malli.

Kommentoi