PINK DENIM

11.12.2017

Menipäs tämä päivä nopeasti! Nyt on varmistunut, mulle tulee jo kahden viikon päästä (!) kolme poikaa tänne, eli meidän kaveriporukan poppoo, sama jengi joka pyörii esimerkiksi Tahko-videolla keväältä ja tuttuja snäpistä. Ne on vähän tunnettuja viime hetken varauksista, ja oon jo useamman viikon yrittänyt muistutella, että jos tulevat, olisi kiva saada rauhassa etsiä meille esimerkiksi loma-asuntoa etelästä tai löytää vuokra-auto järkevään hintaan. No mutta ei, niinpä meidän koko jengi on nyt sit täällä mun kämpässä, voi olla mielenkiintoista miten jaotellaan suihkuvuorot, kun tosta säiliöstä tuskin riittää lämmintä vettä yhdelle 😀 Sängyistä ja makuupaikoista ei nyt ainakaan ole tässä mun kimppakämpässä pulaa. Mä en ole alkanut sisustaa täällä, koska mun suunnitelmat on nyt vähän auki, mutta tammikuussa muutan tästä joka tapauksessa pois. Puhun pian vaikka videolla siitä lisää, mutta nyt jo etsinnässä uusi koti. Ehkä sitten sellainen että lämmin vesi riittää, ja vessaan ylipäätänsä olisi oma ovi.

Mutta, ihan kiva sinäänsä kun nämä kaverit varailevat reissujaan viime hetkellä, niin ei tartte sitten kovin kauaa heitä odotella. Kaksi viikko menee nopeasti. Pian onkin joulu, ja sitten täällä onkin Onnin ja Topin lisäksi melkoinen ukkovalta. Ja uusivuosi taittuu läheisten kavereiden kanssa, sitä varten voisi ehkä kehittää jotain mielenkiintoisempaa, kun täällä Santa Cruzissa ei ole yöelämää. Sanoin myös pojille, että jotkut siistit paidat messiin, mulla nimittäin on kova hinku heittää korkkarit jalkaan ja laittautua iltaa varten pitkästä aikaa.

Mä en viime vuosina ole ollut samanlainen “merkki-hullu” kuin nuorempana, mutta välillä tykkään ostaa uuden kalliimman laukun. Mulla on nyt useamman vuoden ollut yksi laukkuhaave ylitse muiden (Aino the laukkuhamstraaja on varmaan ainut joka muistaa sen mun lisäksi), mutta aina keksin 1500€ parempaa tekemistä (=matka). Viime aikoina oon myös hypistellyt varmaan 5 kertaa samoja Fendin aurinkolaseja paikallisessa pikkuliikkeessä, ja kun ei vaan raaski ostaa. Nyt sitten päätinkin laittaa ylimääräisen mun omakeräykseen Syöpäsäätiön sivuilla, niin merkkilaukkuhaaveet saa jäädä, mutta vähän selailin Zaran sivuja, ja siellä oli pari kivaa yksilöä tullut uutuksiin, niin ajattelin sitten sieltä nappasta itselleni uuden laukun joululahjaksi. Vaikka omat rahat saa käyttää siihen mihin haluaa, niin tällä kertaa menee rahat tärkeämpään osoitteeseen.

Ja huh huh, ootte tekin pistäneet siihen pottiin niin paljon jo! En yhtään epäile, etteikö päästä tavoitteeseen kun puolessatoista viikossa melkeen tavoite täynnä. Niin huippua, raha tulee olemaan niin iso apua perheille, joilla on taloudellisesti tiukkaa kun lapset sairastaa. Oon niin kiitollinen ja ylpeä mun seuraajista kun lähitte tähän messiin. Toivottavasti vaan saadaan potti nousemaan vielä lisää, eikä jengi jämähtäisi vaan koska tavoite on täynnä 🙂 Monilla siellä on varmasti se pari minuuttia ja yksi euro ylimääräistä käydä lahjoittaa <3 Keräykseen pääsette täältä.

Kuvissa mulla on uusi t-paita mekko, maksoi varmaan 6€ ja en muista oliko Bershkasta vai Pull&Bearista, meen niistä nykyään sekaisin kun ihan vierekkäin ovat, ja tollainen perus valkoinen paita ei muistuta erityisemmin enemmän kumpaakaan liikettä 😀 Farkkutakki on Na-kd.com sivuilta (saatu blogin kautta) ja mun alekoodi sinis20 pitäisi olla taas Blackweekin jälkeen toimiva.

Kuvat: @mangusto.photos.tell.stories

Kommentoi