TURQUOISE & YELLOW

03.12.2017

Heippa ja hyvää viikonlopun loppua! Edellisessä postauksessa kerroinkin mun joulukeräyksestä syöpäsairaita lapsia varten, ja vuorukaudessa tuli jo 1500€ täyteen <3 Ootte parhaita! Tapaninpäivään asti jatkuu ja toivottavasti saadaan 4000€ tavoite yhdessä täyteen! 🙂

Snäpissä sanoinkin, eka kaveri Suomesta käymässä nyt seuraavat kuusi päivää, niin pidän itsekin vähän lomaa, ja käyn vaan pikaisesti päivittämässä kuulumisia kuvien merkeissä. Ihanaa kun kerrankin teki töitä sisään ja nyt saa olla melkeen kokonaan poissa koneelta, kännykältä ja applikaatioista. Ollaan vaan otettu chillisti ja nautittu Santa Cruzin rafloista ja viineistä, ja alkuviikosta ehkä vuokrataan auto ja tutkitaan saarta vähän lisää. Kuvia pikkasen tietty räpsitty niin pääsette jälkijunassa meininkiin mukaan 🙂

Ja Suomi-tuliaisia tuli myös, teen ehkä pientä unboxausta vielä snäppiin ja tubeen. Kuvien mekko on ollut jo useamman kerran käytössä, ja perus Na-kd.com tietty, mun luotto nettikauppa nykyään 😀

Mekko: Na-kd.com *saatu blogin kautta*

Kaulakorut: Na-kd.com *saatu*

Sormukset: Ivy Revel *saatu*

2 Responses to “TURQUOISE & YELLOW”

  1. Tosi kaunis asu. Ihana klikkailla itsensä aina sun blogiin kun siellä on värikkäämpiä kuvia, kun monessa muussa kotimaisessa blogissa tällä hetkellä. Yllätys yllätys tähän aikaan vuodesta. 😀

    Kiva, että löysit asukuvailijan, koska sun tyyli on kivan erilainen, mutta kuitenkin tosi inspiroiva. Esimerkiksi pari postausta sitten oleva Zaran ”helmipallolaukku” oli ihana ja itsekin olin kuolannut sitä nettikaupasta. Kivaa joulun odotusta! 🙂

    http://www.siirikiviharju.com/

    • Sini says:

      Oi kiitos ihanasta kommentista! 🙂 joo värejä täällä on loputtomiin, oma muokkaustyylikin muuttunut, muokkaan kuvia tosi vähän kun näin upeat puitteet jo ilman kuvankäsittelyä 🙂 jep, se helmipallolaukku on nyt myös valkoisena/hopeana, rupesin sitten myös sitäkin kuolaa kun toi toinen ollut niin kovassa käytössä 😀 Samoin sinne <3

Kommentoi