AMORCITO CORAZON

29.11.2017

Näistä kuvista onkin jo yli viikko, mutta halusin myös saada Manguston ottamat tähän postaukseen. Eli mainitsin aiemmin, että oltiin tyttöjen kanssa menossa testaamaan meksikolaista ravintolaa, jota Lotan ystävät olivat suositelleet. Kyseessä siis Amorcito Corazon, ja koska emme kukaan ole kovin espanjalaistuneita, niin olimme tietenkin ravintolassa ensimmäiset kun sinne saavuimme puoli yhdeksän aikaan illalla perjantaina 😀 Ravintola alkoi pikkuhiljaa täyttymään ihmisillä noin tunti meidän saapumisen jälkeen, ja meidän lähtiessä oli jo ihan eri meininki. Eli me vaan mummoilaan meidän illallis-aikojen kanssa, jotka tosin Suomessa ovat jo kovin myöhäiset.

Ravintola saa kyllä täydet pisteet sisustuksesta ja fiiliksestä, ihanaa kun täällä Santa Cruzissa alkaa paljastua kokoajan lisää tälläisiä helmiä. Kuten ruokalista kuvasta näkyy, kyseessä oli tosiaan hieman kalliimpi paikka, taisi olla mun kallein ateria täällä tähän mennessä, kun ruoka ja juomat olivat yhdeltä ihmiseltä yli kolmekymppiä. Mutta oli ehkä elämäni parhaat margaritat, noin hyviä en ole juonut koskaan ja 5,50€ kipale. Tuonne voisi siis ehdottomasti palata jo pelkille drinksuille.

Ruoka oli vähän kaksipiippuinen juttu. Se oli oikeasti todella hyvää, ja esimerkiksi guacamole oli loistavaa. Missään ei ollut mitään vikaa, mutta meksikolaiseksi ravintolaksi kaikesta puuttui pieni potku. Me kaikki kolme tykätään tulisista ruuista, ja sellaiset safkat ovat täällä Teneriffalla kiven alla. Täällä ei kauheasti maustella ruokia, ja suolankin käyttö on todella vähäistä. Että jopa tälläisessä meksikolaisessa ravintolassa puuttui tulisuus, joku chili lisänä olisi tehnyt ruuista loistavia. Sinäänsä harmi, koska kaikki oli valmistettu hyvin, mutta kun itse on vaan tottunut että tacot tarvitsevat tulisuutta. Vähäsen vaan nauratti kun jälkiruuaksikin ajateltiin testaa chocolate picante, ja siinäkin tulisuus tuli pienestä määrästä chilijauhetta lautasen reunalla. Chocolate without the picante. Mutta, se jälkkäri loppuen lopuksi oli suklaajäätelöä suklaakakun ja suklaakeksimurujen päällä, niin en valittanut 😀  Mutta mun lemppari kaikista annoksista oli ceviche, rakastan niitä, ja täällä niitä saa melkein joka ravintolasta.

Kuvat: minä & @mangusto.photos.tell.stories

Edit: minä

Amorcito Corazón

Calle del Perdón 5, 38071 Santa Cruz de Tenerife

https://www.facebook.com/Amorcitocorazonrest/

Kommentoi