GOOD TO BE HOME

22.11.2017

Ei tartte kun kävellä kotoa nurkan taakse, niin löytyy mitä ihanampia paikkoja kuvailla. Joku kysyi multa tänään, oonko viihtynyt täällä, niin vasta nyt pimeyden ja lumen saavuttua Helsinkiin tajuan kuinka paljon. Syy muuttoon oli se, että en enää jaksa Suomen masentavaa talvea. Tänäänkin oli siniset taivaat ja helle, mutta rannalle ei ollut aikaa. Mun vaan oli pakko pönöttää koneella ja tehdä töitä, mutta on se silti mukavampi tehdä töitä omalla terassilla lämmössä ja luonnonvalossa, kuin sisällä kylmässä kämpässä. Koiratkin viihtyvät paremmin lenkeillä kun ei tarvii rännässä puskee eteenpäin.

Ensi viikolla saan ekan kaverin Suomesta kylään. Ja ollut vähän keskusteluja koska tulisin sinne päin käymään, näillä näkymin ekaa kertaa tammikuun lopussa tai synttäreilleni helmikuun alussa.

Mekko ja korvikset: https://na-kd.com/ *saatu blogin kautta*

Black Friday:n kunniaksi tällä viikolla mulla toimii koodi sini30 Na-kd:n sivuilla ja sillä saa -30% alennusta 🙂

(Normaalisti sinis20 ja -20% alennusta)

Kuvat: @mangusto.photos.tell.stories

2 Responses to “GOOD TO BE HOME”

  1. Saana says:

    Hei! Joskus löysin sun jostain videosta yhden biisin. Muistaakseni söit jätskiä siinä ja biisissä laulettiin jotain weak. Tosi random kysymys mut muistatko yhtään mikä tää biisi oli 😀

    • Sini says:

      jätskistä en tiedä, mutta wet- weak on ainakin edelleen mun lemppari nyyhkyrakkausbiisejä, että epäilisin että ehkä se 😀 en kyllä muista omasta videosta, mutta snäpissä ehkä? 😀 kauhean vaikeeta kun ei ite muista..

Kommentoi