2 Responses to “Vlogi 18: Höpöttelyjä ja Uusia Vaatteita”

 1. Vilma says:

  Moi 🙂 Tuli mieleen tosta videon kohdasta, missä kävit ostaa kahvin että pääsit käymään vessassa, että Espanjassa on siis sellainen käytäntö et ravintoloiden vessoja saa käyttää, vaikket sieltä mitään ostaisikaan. Itse oon asunut Malagassa pari vuotta ja ainakin siellä päin toimittiin tällatavalla 😊 Eli ei oo tätä suomen “wc vain asiakkaille, muille 1€” käytäntöä.
  Voin samaistua myös tohon lämpötilaan tottumiseen, muistan kun itse muutin sillon aikoinaan marraskuussa ja aluks vedin siellä shortsit ja toppi päällä, mut aika äkkiä sitä rupes iltaisin käyttämään jo ihan talvitakkia.
  Tosi kiva seurata sun eloa siellä, tulee hirveä palo muuttaa itsekin takaisin ulkomaille. Rapsutuksia koiruleille ❤️

  • Sini says:

   okeii! joo ihan suomalaisittain olenkin olettanut että wc:t vain asiakkaille. kiitti vinkistä, katsotaan uskallanko mennä ensi kerralla suoraan pissalle 😀 jep, on se niin hassua miten jopa tosi lämpimässä kelissä on jo kollarit päällä… kiitos paljon <3

Kommentoi