SABADO EN LA PLAYA

18.11.2017

Koska videoita en ole tehnyt vähään aikaan, kuvasin teille sellaisen eilen ja myönnetään, mun piti muokata se teille aamupäivästä ja julkaista tänään. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin tänään täysin lusmuilin töistä ja mentiin rantsuun. Santa Cruzissa on ollut aika viileetä ja pilvistä, ja tänään herättiin siniseen taivaaseen ja helteeseen. Mun kiinnostus pönöttää koneella oli täysi nolla, ja ilmoitin frendeille, että lähden rannalle. Ei tullut yllätyksenä, että muutkin olivat tänään päättäneet feidata työt ja olivat jo matkalla samalle rantsulle. Niinpä sen sijaan, että tänään olisitte saaneet videota (anteeksi!), niin saatte nämä pari hassua kuvaa mun erittäin suunnittellusta (kyllä, sarkasmi) rantsu-lookista. Ylä-osa on aiemmin tilattu Na-kd:lta, pöksyt löytyivät täältä Teneriffalta pari viikkoa sitten kirpparilta. Pina Coladan ostin rantabaarista. Sori mun poissaolo vlogeista, kyllä niitä vielä tulee, lupaan!

Kuvat: @mangusto.photos.tell.stories

Kommentoi