WEEKEND BARBEQUE

16.11.2017

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Nyt onkin tullut huolella oltua täällä blogin puolella videoiden sijasta. Kaikkea kivaa on tullut puuhasteltua, esimerkiksi lauantaina käytiin kauppahallissa ostamassa vihanneksia, tuoretta tonnikalaa ja valkoviini-sangrian ainekset. Mentiin Manguston ja hänen miehen luokse, grillailtiin terassilla koko päivä, ja useamman viinilasillisenpullollisen jälkeen mä otin taksin kotiin. Sunnuntaina taas menin Lotan luoksen keskustaan leikkimään lasten kanssa ja syömään Lotan huippua munakoiso-lasagnea.

Tiedän, olen satatuhattamiljoona kertaa sanonut joka paikassa, että kaikki täällä on halpaa, mutta siis lauantain tarjoilut. Kolme 250g tonnikalafileetä maksoi tuorekalatiskiltä 10€. Vihannekset ja juustot olivat vaivaiset pari euroa, ja laatikollinen viiniä täällä sellainen 8€. Olisi se mukavampaa Suomessakin järjestää kavereille barbeque-juhlia, jos ei tarvitsisi tuon enempää tarjoiluista pulittaa. Mä tosiaan tein meille valkkari-sangriaa, joka on itseasiassa mun iät ajat vanha resepti, jonka jouduin viikonloppuna kaivaa esiin mun piilotetun blogin postauksista 😀 Otettiin siitä kuvia, niin pian tulossa sen ohje tänne.  En oikeastaan tiedä miksi lopetimme sen juomista joskus, sillä se on ihan älyttömän hyvä drinkki, ja toimii myös juhlissa boolin tavoin.

Mä sain vähän aikaa sitten shoppailurahaa Ellokselle, ja mekkojen rakastajana bongasin sieltä heti tämän maksimekon. Kuitenkin, tuhansien kolttujen omistajana päädyin selailemaan sivuja vähän lisää, ja samassa kuosissa löytyi tämä pyjama-asu. Nämä housut ja tämä paita on niin mukavat päällä, että tekisi mieli hengailla niissä joka päivä koti-asuna (ja niin oon melkeinpä tehnytkin). Oon muutenkin viime aikoina tykästynyt enemmän näihin yökkäreitä muistuttaviin paita-housu yhdistelmiin, ja niitä löytyy mun vaatekomerosta jo useampi setti.

Eilen viimeinkin löysin itselleni kivan kynsipaikan ja tällä viikolla on vielä kaikkea kivaa suunnitteilla, perjantaina olisi tarkoitus mennä drinksuille ja syömään tyttöjen kanssa, kunhan keksittäisiin joku kiva ravintola. Palaillaan & besos <3

Kuvat minusta: @mangusto.photos.tell.stories

2 Responses to “WEEKEND BARBEQUE”

  1. Inga says:

    Ihanaa, että olet löytänyt seuraa noin nopeasti uudesta maasta. Mukavaa seurata elämääsi siellä koska jonain päivänä teen saman 🙂 Sitäpaitsi pakko sanoa, että ruudun läpi välittyy rauha sinusta. Joskus eksyin youtube kanavallesi ja täytyy sanoa, että rauhallisempaa ja enemmän sinut itsensä kanssa olevaa ananasraastetta on mielekkäämpi seurata.

    • Sini says:

      joo oon kyl onnekas että löytynyt frendejä ja erittäin kivoja sellaisia näinkin nopeasti 🙂 ei tarvitse elää yksinäisyydessä ja kokoajan vaan ikävöidä suomi-kavereita… kiitos paljon kommentista :’) <3

Kommentoi