URBAN EXPLORATION

14.11.2017

Lisää kuvia mun ja Manguston seikkailuista ympäri saarta. Itse vasta joka päivä tutustun saareen ja mun kotiin enemmän, ja alan kokoajan rakastua enemmän. Vaikka aika karu paikka, niin silti niin kaunis. Luontoa ja merta rakastavana ihmisenä en vaan kestä miltä vesi täällä näyttää. Rannoilla niin kirkasta, ja etelän kallioilla aaltojen seassa tuo sinisen ja turkoosin sekoitus.

Jos olette matkalla Teneriffalle, niin El Medanon pohjoispuolella on tuollainen vanha hylätty satelliitti. Mä aina matkustaessa, ja jopa Suomessakin, etsin käsiini hylättyjä paikkoja. Rakastan rakennuksia, jotka ovat ajan myötä rapistuneet. Tuo jättimäinen satelliitti natisi ja vinkui sen heiluessa kovassa tuulessa, ja kuvissa mä näytän ihan Liisalta hyppäämässä Ihmemaahan. Sen viereen pääsee helposti autolla parkkeeraamaan, ja ei ole kaukana moottoritieltä.

Mutta näissä molemmisa paikoissa oli jälleen tuo äärimmäisen voimakas tuuli, tukka sen kun lenteli joka suuntaan 😀 Satelliitin yli myös tasasin aikavälein lenteli koneita, sillä se sijaitsee kivenheiton päästä lentokentältä.

Mun mekko näissä kuvissa on yksi mun kirppistelyistä täältä, kun videollakin esittelin mun isoa pussukkaa täynnä löytöjä.

Kuvat minusta: @mangusto.photos.tell.stories

6 Responses to “URBAN EXPLORATION”

 1. Halo says:

  Jännän näköinen paikka! Pitääpäs itsekkin piipahtaa jos siellä päin liikkuu, kyseessä tosin taitaa olla radioteleskooppi eikä satelliitti 🙂 Lisää tämmöisiä postauksia!

 2. Anni says:

  Kolmen viikon päästä tulossa käymään Teneriffalla,etelä päässä. olisiko jotain paikkoja jotka susta ois pakko käydä katsomassa:)?

  • Sini says:

   Loppuen lopuksi oon niin paljon pyörinyt vasta Santa Cruzissa, mutta siellä päin ainakin Los Gigantes on to do-listalla. Vuokratkaa auto ja käykää pikkukylissä pyörimässä, ja vuorille kans 🙂 santa cruziin jos shoppailu kiinnostaa ja täällä on kaikkia kivoja rafloja, joita vielä parit kerkeenkin kokeilla ja tuoda blogissakin esille 😉 ihanaa reissua hei! <3

 3. Hilma says:

  Ihana postaus❤👌 (jälleen). Haluaisin itsekin nähdä tuon mahtavan satelliitin😍. Mikä onkaan😂

Kommentoi