PLAYA LAS TERESITAS

23.10.2017

Mun kotiranta onkin jo pari kertaa vilahtanut vlogeissa. Kyseessä siis Santa Cruzin keskustan ulkopuolella sijaitseva Playa Las Teresitas, jonne pääsee kätevästi bussilla. Nämäkin kuvat on otettu vielä mun äidin ollessa täällä, tuossa alemmassa se pulikoi vedessä 😀 Nyt alkaisikin olla tarvetta saada apua blogia varten, ja olenkin bongannut pari kiinnostavaa valokuvaajaa saarelta, joihin olen ottanut yhteyttä. Tarkoitus olisi tavata heitä piakkoin, ja katsoa jos keksittäisiin jonkinsorttinen ratkaisu 🙂 Kavereita on kyllä tulossa kylään, mutta siihen on vielä hetki, ja ehkä heillekkin kiva, ettei tarvitse aivan kokoajan olla kameran takana.

Playa las Teresitasin rantaviivaa koristaa laivat, ja taustalla on tutut kukkulat täynnä värikkäitä rakennuksia. Osassa vulkaanisessa Teneriffassa rannoilla on mustaa hiekkaa, mutta täällä ei. Täällä ei myöskään kauheasti lokkeja näy, mutta niiden sijaan pulut valtaavat myös rannat. Vesi on ihanan kirkasta ja sinistä, ja läpivuoden niin lämmintä, että jopa minä suostun siinä uimaan. Odotan, että pääsisin jonkun Suomi-kaverin kanssa kunnolla kiertelee saarta autolla, näkemään huikeita rantoja, mitä oon kuolaillut tähän mennessä vain kuvista.

Uikkari: Na-kd.com *saatu*

2 Responses to “PLAYA LAS TERESITAS”

  1. Mää says:

    Ihanan näköistä! Ootko jo löytänyt sielt paikallisia kavereita? Onko ollu vielä koti-ikävää?

    • Sini says:

      Vähäsen koti-ikävääkin,enemmän kavereihin kun itse Suomeen 🙂 pikkuhiljaa alkaa löytyy kuitenkin erilaisia ihmisiä kenen kaa tulee vietettyä aikaa 🙂

Kommentoi